Emre Özpeynirci Haberi
Temmuzda bitecek “6 ay ve 6 bin km” sınırlaması uzatılarak devam edecekmiş. Fiyat artışının en önemli nedenlerinden birinin vatandaşın alıp sattığı araçlar olduğu net olarak anlaşılmış.
Bu yüzden mevcutta sadece otomotiv ticareti yapan şirketleri kapsayan uygulamaya şahıs ve diğer şirketler de dâhil edilecekmiş.
Kiralama şirketlerine en az 1 yıl satışa yasağı gelebilme ihtimali varmış.
Bakan araç fiyatlarını düşürmeye, kayıt dışı ticareti kesme konusunda oldukça kararlı olduğunu göstermiş.
Sektör yetkililerine yapılan hilelere karşı 15’e yakın dosya verilmiş.
Sıfır araçların yatırım aracı olarak görüldüğünü ve bunu bitireceğini apaçık beyan etmiş.
Sektör yetkilileri de önümüzdeki aylarda durumun dengeleneceğini iletmiş.
Alınacak kararlarda ve yapılacak derinlemesine denetimlerde sektör temsilcilerinden de destek istenmiş.
Bakan Bolat gümrükte stok yapılmasına kadar her şeyi araştırmış.
Sektör yetkililerini de dinleyen bakan, bayilere birçok ceza kesildiğini, daha da tespit edilen çok bayi olduğunu aktarmış.
Masaüstü şömine forum özel 159 TL
Yeni Nesil Masaüstü şömine Kokusuz Dumansız Ve zararsızdır.Yaklaşık olarak 3 kg ağırlığındadır. Betondan imal edilmiştir.isterseniz tütsülülük olarak kullanabilirsiniz. Yakıt Hediye verilecektir.Evinizin Vazgeçilemez objesi olacaktır.Hediye icin güzel bir secenektir.Gosterisli bir üründür.dikkat ceker goze carpar.Havale dolap trendyol üzerinden alabilirsiniz
aracim icin bir alici var eminevim yontemi ile aracimi almak istiyor firmayla gorustugumde bana taahhütname vereceklerini satisi gectigimde saat gun icinde 4’e kadar paramin hesabima gececegini bildirdiler basindan yada yakininin basindan boyle bir satis geçmişi olan var mi yardimci olurmusunuz bu arada bddk ya baglanmis firma
2019 mayıs pazar sonucu
|
paket müzik sistemi yaptıracağım yardım
|
paket müzik sistemi yaptıracağım yardım
|
Apple destek cozemedi yardim...
|
|
|
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.102
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 31.261 (Bu ay: 715)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 716 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası