Forumdaki Dolandırıcılara dikkat
DH Hesabım çalındı oltalama yöntemiyle güvenli değil hiçbir şekilde ödeme yapmayın bu hırsızlara hiçbir şekilde ne oyun ne kod satışı yaptım adıma bir sürü özel konuşma yapılmış hiçbirini tanımıyorum
kesinlikle hiç birinden satınalma yapmayın maile gelen bilgilerden öğrendim gece yapılmış bu işler çok dikkat edin
Evet şoknette arkadaşını getirene 1 ay bedava kampanyası başlattı.
ŞokNet'e Arkadaşını Getir, 1 ay ÜCRETSİZ internet kazan! Üstelik, getirdiğin her arkadaşın 3 ay boyunca 10'ar gün bedava internet kazansın. Ne kadar çok arkadaşını getirirsen, o kadar fazla ay ücretsiz internetin tadını çıkarırsın. Senin davet koduna özel bu linki arkadaşına gönder, abone olan her arkadaşın için 1 ay ücretsiz internet kazan!
https://www.soknetinternet.com.tr/arkadasinigetirbasvuru?davetkodu=8504993287
B153
Kombide sıcak su açıp kullanıp kapandığında sürekli peteklerde kombi çalışıyor çalışmada şu şekilde ara ara çalışıp duruyor kesik kesik şekilde petekler aşırı şekilde ısınıyor oda termostat kapamaylada durmuyor epeydir bakım yaptırmadım, muhtemel 3 yollu vana arızalı 3 defa bu vana değişti. Kart tamir vs toplam kaça malolur yaklaşık 10 yıllık cihaz. Artık bıktım yeni bir kombi mi alsam tamir mi yaptırsam kararsız kaldım.yeni alırsam ev 85 metre kare 10 metre petek boyu F/p kombi hangisi alınır.
Bu atv parçalarını çin den getirtebilirmiyim
Yurtdisinda aliexpress den Bu atv parçalarını çin den getirtebilirmiyim.getirirsem gümrük ne çıkar yoksa teslim edilmez mi bilen var mı teşekkürler.
Çene agrisina cerrahisi icin tavsiye?
Kızımın çenesinde kayma var çok agri olduğunu söylüyor gece uykusunda sıkmadan dolayında ağrıyor.İstanbulda tavsiye edebileceğiniz yer var mi?
kurutmalı çamaşır makinesi hangisi?
|
Veri kaybı olmadan Eski telefondan Samsung note 10 nasıl gecilir
Trendyol alış veriş iptal geri ödeme kafam karıştı!
|
|
SONY XPERİA Z2 |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.302
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 25.228 (Bu ay: 846)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 105 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar