Flight Radarda 0 fit görünen uçaklar?
Merhaba, flight Radarda bazen uçuşlara bakıyorum ama sebebini anlamayamadığım bir durum var mesela ankaradan kalkıp antebe giden uçak birden bire fit düşüyor, 20 binden anında ve aniden 2 - 3 binlere ve daha sonra 0 görünüyor. Geçmişi görüntülediğimde benzer şekilde şeyler gördüm, ankaradan çıkan uçak kayseri üzerine doğru 0 fite düşüp antebe iniş yapıyor o şekilde.
Kafam karıştı ve korktumda böyle görünce, bunun sebebi nedir?
Merhaba önce ekran geldi geldi gitti, sonra kökten gitti ve hiç gelmedi. Koku geldi. Deterjan bölümünden de yoğun bir şekilde yanık kokusu aldım. Eve usta çağrılacağı kalmadı. Kendim karttan şüpheleniyorum tecrübelerinize başvurmak isterim. Kartı söküp götürüp tamirine baktırayım diyorum. Sizce ne yapmak gerekir
Merhaba arkadaşlar, ailemle Ağustos ayında Antalya ilk durak noktası olarak bir tatile başlayıp istanbulda bitirmeyi planlıyorum. Antalya - Muğla - Balıkesir - İzmir - Aydın - Çanakkale - son durak İstanbul. Bu şekilde aklımda şehirler var.
Çoğunlukla doğa olan, ya da göl vs gibi yerler istiyoruz. Deniz tatili nispeten daha az olacak.
Bolu abantta kalmıştık daha önce ve çok beğenmiştik. Doğa için öneriler kısmında böyle benzer şeyler olursa çok daha iyi olur.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
150 bine kadar araç önerisi
Selamlar, dostlar 150 bine kadar araç bakıyorum. Alıp hemen satma gibi bir derdim yok ama satmak istediğimde de hemen satılsa iyi olur, 1 ay beklese de çok problem değil aslında.
Ağır hasarlı arabalara bakış açınızı da öğrenebilir miyim? Diyelim ki değişen yok ama ağır hasar, buna bariz sigorta şişirmesi diyebilir miyiz sonuçta Değişensiz mantığı ile yaklaşabilir miyiz?
En çok sembol 1,5 öneriyorlar ama km ler tavan, fiestalar var bu paraya onlarda da ağır hasar var.
Silinebilir
Silinebilir
Nissan Xtrail'i nasıl bilirsiniz?
Merhaba, şu aralar nissan xtraile sardım. nedeni makul olması açıkcası, 2010-2012 kasalar daha hoş ama bütçe olarak sanırım o kasalara değilde daha çok 2004-2007 kasalardan alabileceğim. Elbette yakıt, parça ve usta konusunda. Masraflar konusunda otomobillere nazaran üzüyor mu? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Paycell'i daha başka nereye şikayet edebilirim ?
Merhaba, kartımdan paycell hesabıma para çekerken karta bloke atmış paycell. Aradım talep aldık dediler, internetten yorumları okudum 20 gün süren mi dersiniz 1 ay süren mi dersiniz zilyon tane. Paycel ile yazıştım ne yaparsanız yapın konu talebiniz açıldı başka şekilde işleme alınmayacak dediler bide kendine güvenerek.
Şikayetvar'a yazdım,
Twitter da yazdım,
Mail attım,
Aradım,
Google playden 1 yıldız verip talep numaramı ilettim.
Çözülmedi. Nasıl nereye şikayet edebilirim bunları?
Yük Altına Girince Şarj Almayı Kesiyor
Merhaba arkadaşlar, sorunsuz kullanıyordum birden bire işlem yaptığım esnada şarj almayı keser oldu. Kapalı şarj edip kullanıyorum şuan, tarayıcı açsam bile şarj almayı kesiyor saniyelik olsada kesip geri veriyor bu süreç devam ediyor işlem yaparken. Adaptör kaynaklıdır diye düşünüyorum, sizler ne düşünüyorsunuz ve maliyeti artırmadan nasıl çözebilirim adaptörler aşırı fırlamış fiyatları, böyle kullansam sorun yaratır mı ?
Bitfinex hakkında (yardımcı olana 100 usd)
merhaba arkadaşlar, seneler önce bitfinexde hesap açmıştım.
hesapta 5000 küsür usd görünmekte fakat hesabımdaki varlıklar 200 dolar çıkmaz. nerde bu para acaba cüzdanı komple kontrol ettim yok, 5000 usd bulmama yardımcı olacak arkadaşa 100 usd vermek istiyorum.
Bu sele tipi nedir?
Merhaba, arkadaşlar katlanır elektrikli bisikletimde bulunan bu sele çok fazla rahatsızlık veriyor. İnternette rahat birşey alayım dedim ama internettekilerle bu farklı.
Sizden hem sele önerisi, hemde bu selenin tipini öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.781
İkinci El Bölümü Mesajları: 836
Konularının görüntülenme sayısı: 108.926 (Bu ay: 1.131)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.936 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic