silinebilir
.
İcra dosyasi
Ocak ayinda bir araca carptim tam kusurluyum 20 martta icra yazısı ilamsiz takiplerde odeme emri aldım 5700tl yaziyor arac mahrumiyeti ve ekspertiz ucreti, avukat burosunu aradim 9300tl diyor , sigorta sirketini aradim biz mahrumiyet parasi 5000tl odedik diyor bu avukata ,
Ne yapmaliyim sizce
Asus rog flow x13 için kalem önerisi
Merhaba , asus sitesinde sa201h moldelini satıyor bu kalmemi almalıyım başka bir tavsiyeniz varmıdır
Ps 5 plus deluxe aboneliği
Merhaba , ps5 olan arkadaşımıza oncelikle plus deluxe aboneliği aldık, acemiyiz , playstation ana ekraninda Arti sembolu olan kisma geldik sonrasinda Koleksiyonlar onun sonrasinda Playstation en iyileri kismindan tercih ettiğimiz oyunlari secip girdikten sonra İndir dügmesine bastik boyle birkaç oyun seçtik
- Sonrasinda satın aldıklarım kısminda bu oyunlar gözüktü biz yanlismı yaptık acaba neden satin aldiklarim kisminda gözüküyor bu oyunlar bize faturami edilecek
- Bazi oyunlarda İndir bazilarinda Kutuphaneye ekle düğmesi çıktı neden iki cesit durum oldu
- Arama kısmına nba yazıp arattırıyorum sonuclar çıkıyor, sonrasinda fifa yaziyorum surekli ariyor bazen tepki vermiyor gibi
Ben xbox one x kullaniyorum playstation un yabancisiyim
Pasta cila sonrasi renk farki
Merhaba aracima pasta cila, boya koruma yapildi tslim aldigimda boyal8 parça olduğu söylendi ama gecmis zaman ekspertiz raporu orjinal parca olarak gözüküyor sizce buradaki durum nedir, telefonla iki fotograf cektim biri flash lambasi acikken digeri kapali hali
Excelde autocad objesi
Merhaba, Excel dosyasında eklenmiş autocad objesinde revize etmek için tıkldığımda bulunan "Bu nesne için ana uygulama başlatılamıyor" , aynı şekilde nesne eklme komutuylada autocad nesnesi eklemek istediğimde bu hata mesajını alıyorum
Arka 2 lastik değişimi
Fiat 500l aracin 16inc 205 55 arka lastikler 2016 tarihli michelin crossclimate+ , ön hankook venus prime3 2020 yilı. Arka lastikler degistrirmeyi düşünüyorum fikrinizi alabilirmiyim
Call of duty mw
Merhaba , Sadece online Ground war a giremiyorum kullanicilari listeliyor 64 kisi sonra bekliyip error veriyor uzun zamandir boyle diger online oyunlarda sıkıntı olmuyor
Xbox kapali moddayken çalişması
Merhaba, benim birkaç kez şöyle bir durum geldi , makine "hızlı açma" kapali iken gece 2
-3 gibi harddisk sesi gibi bi ses cikardigı oldu hatta arka tarafina duvara kirmizi isik yansidi mantiken bunun olmamasi gerekmezmiydi
Tcl plex sinyal sorunu
Merhaba, Tcl plex de belli sokaklarda, açık alanda ama heo aynı konumlarda sinyal kısımı hiç çizgi kalmıyor telefon hiç çekmiyor bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı , operatöre mi tcl ye mi danışmalıyım
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 236
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.012 (Bu ay: 194)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri