Selamlar forumdaşlar;
20-25 bin ₺ fiyat aralığında obs. programı,güncel oyunları oynayabileceğim 3060ti veya 3070ti ekran kartı ile işlemcisi 11. veya 12.nesil olan masaüstü hazır gaming sistem öneri /tavsiyelerinizi var ise link destekleriniz ile bekliyorum. 2k 165 hz.monitör kullanıyorum. 1080p de high ya da ultra high kalitesi de beni tatmin etmekte,2k performansı zorlar der iseniz ona göre hareket edebilirim En son 10 sene evvel laptop üzerinden akıcı performans alarak o döneminin teknolojisiyle oyun oynuyordum bilgisayarda.Oyun konsolu kullanıyorum o da benim için rahatlık ve kolaylık sağlamakla beraber yanında çok yönlü,genel amaçlı kullanacağım masaüstü kullanmak istiyorum.
Son istinade ederek peşin fiyatına 24 veya 36 taksit imkanı sunan siteler mevcut,linklerinizi tekrar rica ediyorum.Sistem ve masaüstü Dünya'sına uzak ve geriyim dürüstçe yorumlarınızı bekliyorum.
Lg 32gn600-b Ps5 ses çıkışı hakkında.
Selamlar,iyi forumlar.
Başlıkta belirttiğim monitörü yeni aldım kulaklık ile Playstation 5 konsol ile kullanmaktayım pek bilgi sahibi değilim.Sadece kulaklık için kablo girişi var üründe.Ses için audio ne yazık ki bulunmuyor monitöre bir yöntem ile hoparlör bağlayamaz mıyım? Pc.ler de kasa dan zaten girişleri 3.5 mm. aux kabloların üzerinde olsa da merak ettiğim ve bilgi sahibi olmak istiyorum mesajlar için şimdiden teşekkürler.
Merhabalar,
Ips panel tercihen ağırlıklı olarak singleplayer ve ara ara Cs:go-Cod:BO türünde oyunları oynayabileceğim iki platformda oyuncu monitörü arayışindayım.Pivot özelliği seçeneği sunan monitörler icin.Bütçemi arttırmayi düşünebilirim
Bütçe; 2.500 TL. 23"-28" arası ekran boyutu tercih etmekteyim.
|
Samsung J7-Asus Zenfone 2
|
|
Fikirlerinizi belirtebilirmisiniz?
|
Silinebilir.
|
Ertelenen maç hakkında
|
|
Meslek: Agent 47
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.475
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 8.174 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 181 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun