Tablet Usb Hub ile şarj olmuyor, Çözebilecek varmı?
Type-c hub aldım telefona takıyorum hem şarj edip hep hub kullabiliyorum (usb hdmi vs.) fakat tableti şarj etmiyor usb hdmi gibi çıkışları kullanabiliyorum ama power verince telefonu şarj ederken tableti şarj etmiyor. eski tabletimi server olarak kullanıcam sürekli elektiriğe bağlı harici disk ile NAS yapıcam onu fakat şarj etmiyor nasıl çözebilirim android ayarlarını kurcaladım bişey bulamadım yardım edebilecek varmı
Online işlemlere giremiyorum (çözüldü)
online işlemlere giremiyorum site arayüzü yenilemişler sistemleri bozulmuş.şifre sıfırla diyorum telefona link atıyor (yeni adet çıkartıyorlar eskiden mail gelirdi sıfırlardık), telefondan ve pcden linke gidip yeni şifre yazıyorum fakat sıfırlamıyor.
bu ekran kalıyor sıfırlama işlemini yapmıyor 5 farklı tarayıcı denedim hepsinde aynı
EDIT: Sistemleri düzeldi şifre sıfırladım sonunda.
çözüm: Laptop da kulanıyordum diski. masaüstü pc ye geçtim disk bu pcde full hızda yazıyor 150m saniyede yazma yapıyor. yani diskde sorun değilmiş nedense laptopda usb 3 kullanmama rağmen başka diskde sorun yokken sadece bu diskde sorun yaşıyordum.
eski diskim bozuldu ve yeni disk aldım 6TB Extarnal ilk 2 TB kullanımda okuma yazma 150mb hız alırken 3TB dolduktan sonra yazma hızım 25mb/saniye düştü. okuma hızı 150 160mb/s alıyorum halen fakat birşey yazmak istediğimde diskin yarısı boş olduğu halde 25mb/s hızı geçmiyor neden böyle bir çözüm varmı acaba? eski diskimde bozulmadan önce böyle olmuştu sonra bozuldu hiç açılmıyor artık.
testide yaptım 67 yazıyor fakat 25 asla geçmiyor dosya kopyalerken. okuma hızı normal yazmada sıkıntı
forumda ikinci el oyunlar kısmında hesap satışı bölümlerinde %25 indirimli %20 indirimli steam oyun satanlar var. bunlar dolandırıcıdır para göndermeyiniz.
Resimde görüldüğü gibi size oyunu atıyor fakat ben 3-4 gün oynadıktan sonra oyunu geri çekti bir şekilde steam uyarı gönderdi iade edilmiştir diye. önce oyunu atıyor sonra para atıyorsunuz ama yinede iade edip bir şekilde alıyorlar geri. bu şahıs forumdan banlandı fakat bunun gibi bir sürü var ve benim gibi dolandırılan bir sürü arkadaş oldu yakın zamanda.
|
|
Win 10 update sonrası sistem yavaşlama
|
|
Xiaomi log mu tutuyor gizli dosyalar ??
|
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.232
İkinci El Bölümü Mesajları: 214
Konularının görüntülenme sayısı: 26.587 (Bu ay: 738)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 621 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap