Artema Ürünlerinden Uzak Durun
Sıfır bir ev satın aldım. 1.5 sene olmadan evdeki toplam 4 adet olan Artema marka batarya ve musluklar paslandı. Servise resimlerle birlikte müracaat ettiğimde kimyasal kullanımı ve kirece bağlı korozyon oluşmuş gerekçesiyle Kullanıcı Hatası deyip ürün değişimini reddettiler.
Mutfakta kullandığım farklı bir arıtmalı batarya da hiçbir şey olmadı nedense. Ayrıca artema bataryanın üstündeki Tema marka duş başlığını firma direk sorgusuz sualsiz değiştirdi.
10 yıl garantisi olduğu için aldığım ürün kireçten dolayı paslanıyorsa (-ki 1 tanesini hiç kullanmadık kiler olarak kullandığımız yerde boş boş duruyor) ve bu kullanıcı hatası oluyorsa neden bu markayı tercih edeyim. Ürünü takan servis kimyasal kullanmamamız konusunda uyarıda bulundu için kesinlikle kullanmadık. Resimlerde de göreceğiniz gibi pas sadece belli bölgelerde, kimyasal kullansak her yerde olması gerekmez miydi. Sudaki kirecin pasa neden olması benim suçum mu?
Durumu şikayetvar'a yazdım, hemen ilgileneceğiz dediler. 1 ay sonra dönüş yaptılar ve 1 sefere mahsus değiştireceklerini söylediler. Ben kaydı çözüme kavuştu diye kapattım. Üstünden 1 ay daha geçti ve bu sefer de sadece 1 ürünü değiştiririz diğerlerini değiştirmeyiz diyerek pazarlığa başladılar.
Bende Ürününüzün arkasında durmayacaksanız hiçbirini değiştirmeyin ben hallederim hepsini dedim ve kapattım telefonu.
Demem o ki; reklamlarına yada ismine aldanmayın arkadaşlar. Ürünlerinin arkasında duran Polisu, GPD, TEMA gibi bir sürü firma var bu sektörde. Siz siz olun Artema ve diğer Vitra ürünlerine yaklaşmayın sakın.
Bu konuda sizce Tüketici Hakem Heyeti bir çözüm bulabilir mi? Bilirkişi gönderip olay yerinde iddiaları araştırıyorlar mı, daha önce duydunuz mu hiç?
HP probook 4540s ekran kartı sorunu
|
Araba Şarj Cihazı + Kablo Önerisi
|
Evdeki Televizyondan Kamerayı İzleme
|
|
joomla radyo modülü
|
Harici Antenle ve Çekim Gücünü Arttırmak
|
Reset Attıran DVD - ROM
AMD Phenom 8450 Triple Çalışma Mantığı
|
Açılmayan Bilgisayar'a Öneriler...
|
Meslek: Öğretmen
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 496
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 10.844 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar