Sıfır bir ev satın aldım. 1.5 sene olmadan evdeki toplam 4 adet olan Artema marka batarya ve musluklar paslandı. Servise resimlerle birlikte müracaat ettiğimde kimyasal kullanımı ve kirece bağlı korozyon oluşmuş gerekçesiyle Kullanıcı Hatası deyip ürün değişimini reddettiler.
Mutfakta kullandığım farklı bir arıtmalı batarya da hiçbir şey olmadı nedense. Ayrıca artema bataryanın üstündeki Tema marka duş başlığını firma direk sorgusuz sualsiz değiştirdi.
10 yıl garantisi olduğu için aldığım ürün kireçten dolayı paslanıyorsa (-ki 1 tanesini hiç kullanmadık kiler olarak kullandığımız yerde boş boş duruyor) ve bu kullanıcı hatası oluyorsa neden bu markayı tercih edeyim. Ürünü takan servis kimyasal kullanmamamız konusunda uyarıda bulundu için kesinlikle kullanmadık. Resimlerde de göreceğiniz gibi pas sadece belli bölgelerde, kimyasal kullansak her yerde olması gerekmez miydi. Sudaki kirecin pasa neden olması benim suçum mu?
Durumu şikayetvar'a yazdım, hemen ilgileneceğiz dediler. 1 ay sonra dönüş yaptılar ve 1 sefere mahsus değiştireceklerini söylediler. Ben kaydı çözüme kavuştu diye kapattım. Üstünden 1 ay daha geçti ve bu sefer de sadece 1 ürünü değiştiririz diğerlerini değiştirmeyiz diyerek pazarlığa başladılar.
Bende Ürününüzün arkasında durmayacaksanız hiçbirini değiştirmeyin ben hallederim hepsini dedim ve kapattım telefonu.
Demem o ki; reklamlarına yada ismine aldanmayın arkadaşlar. Ürünlerinin arkasında duran Polisu, GPD, TEMA gibi bir sürü firma var bu sektörde. Siz siz olun Artema ve diğer Vitra ürünlerine yaklaşmayın sakın.
Bu konuda sizce Tüketici Hakem Heyeti bir çözüm bulabilir mi? Bilirkişi gönderip olay yerinde iddiaları araştırıyorlar mı, daha önce duydunuz mu hiç?
Arkadaşlar elime HP Probook 4540s laptop geçti. İnternetten baktığımda 2 ekran kartı var görünüyor. Biri onboard intel 4000 diğeri Amd Rodeon 7650 Ama amd ye ait en ufak bi iz yok laptopta. Aygıt yöneticisine bakıyorum yok, gpu-z ile bakıyorum yok, ati driverlarini indiriyorum kurulmuyor. Arka kapağını açıp baktım görünürde bi ekran kartı yok işin ilginç yanı takılabicek bir yuva falan da yok. AMD olan ekran kartı da onboard ise nerede o zaman? Bios'a baktım orda da ekran kartı ile ilgili bi seçenek yok. Yardımcı olurmusunuz arkadaşlar?
Arkadaşlar Note 4 telefon kullanıyorum. Araba için Şarj cihazı ve ona uygun şarj kablosu almak istiyorum. Daha önce Aliexpressten bi kablo almıştım ama çok uzun sürede şarj ediyordu hatta nerdeyse hiç etmiyordu Daha önce alıp kullanan ve mamnun kalan varsa tavsiye alabilirmiyim. Ne tür bir şarj cihazı almam lazım yada neye dikkat etmem lazım az daha hızlı şarj etmesi için...
Arkadaşlar geçen ay apartmanımızda bir yangın çıktı.Bizde apartmana güvenlik kamerası taktırma kararı aldık. Firma takma esnasında bizi baya bi dolandırdı.birde aldıkları yetmezmiş gibi hala para tırtıklamaya devam ediyor. İsterseniz evinize bir parça takıp kameradaki görüntüleri TV'nizde izleyebilirsiniz diyor. 50 TL karşılığında hemde.
Şimdi sistem şu: Apartmanımızda 2 adet ortak anten (Digi + Turksat) var. tüm dairelere yukardaki dağıtıcıdan kablo geliyor. Firma güvenlik kamerası için ek bir kablo çekmeden taktığı bir parça (kendisi priz diyor buna) ile televizyonunuzun AV kanalından güvenlik kamerasını izleyebilirsiniz diyor.
Dediğim gibi bu kameralar için bizden fazla fazla kazandı zaten ve hala üçkağıt peşinde, artık para falan vermek isyemiyoruz. Adamın takacağı parça ve sistem nasıl birşey olabilir sizce, bunu para vermeden yapmamız mümkün mü acaba?
Arkadaşlar ben yan komşumla interneti ortak kullanıyorum. evime server destekli bir receiver almayı düşünüyorum. malum bu receiverı bir interneti olan bir modeme bapğlamam gerekiyor.Komşumdan kablo çekmek yerine elimde duran fazlalık Quake Adsl2/2+ 4 Port TW1974H1-A2+ cihazımı Access Point olarak kullanabilirmiyim.
ilgili ayar sayfarında access point zelliği yazıyor ama yapamadım. mantığını bir türlü çözemedim açıkcası.
Arkadaşlar yunanistanda çalışan bir yakınım var ve telefon tarifesi mecburen uluslararası oluyor. fakat antenini güçlendirdiğimiz taktirde türkiyedeki şebekelere ulaşabileceğini düşünüyoruz. Telefonlara harici bir anten takma imkanımız varmı acaba?
Not:Telefon Sony Ericsson K550i
Lütfen arkadaşlar yardım ve önerilerinizi bekliyorum
arkadaşlar bilgisayarıma yeni bir DVD yazıcı aldım eski IDE kablosuna bağladım windows (XP) görüyor cd takınca sigge olarakta görünüyor fakat DVD'ye çift tıkladığımda reset atıyor.
IDE kablosunu değiştirdim, başka çalışan bir DVD yazıcı taktım ama yine olmadı. sizce neden reset atıyor olabilir?
Arkadaşlar aldığım bilgisayda işlemci tercihim AMD Phenom 8450 Triple (3 Çekirdek) 2.1 Ghz oldu. Bu işlemcinin çalışma şekliyle ilgili bir sorun var kafamda?
Bir işlem için sadece tek işlemci kullanıyor, diğer 2 işlemci o iş yaparken boş boş oturuyorlar. Bunun yazılımla yada Bios'tan bir iş için 3 işlemciyi aynı anda kullandırma gibi bir seçeneğimiz varmı acaba? Ya hep ya hiç hesabı yani
Bilgisayarim kilitlendigi icin guc kaynagini ve islamcisini söküp tozunu aldim. tekrar taktigimda calismadi. Anakartta yesil isik yaniyor, acma-kapama dugmesine basiyorum tik yok.ne fanlar donuyor nede bip sesi geliyor. guc kaynagimi yoksa anakart mi yandi acaba?
akliniza gelebilecek bi cozum yolu varmi arkadaslar, sizce ne olmus olabilir...
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 3 hafta önce Son Mesaj Zamanı: 3 ay Mesaj Sayısı: 234 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 495 İkinci El Bölümü Mesajları: 9 Konularının görüntülenme sayısı: 10.547 (Bu ay: 145) Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Sıcak Fırsatlar