Merhaba arkadaşlar, 9 yıllık 6 kg samsung çamaşır makinesini değiştirme kararı aldım.. 2 kişiliktik 5 kişilik olduk. Malum geniş kazanlı 1 makine lazım.. 2 gündür forumda araştırmalarım sonucu. Makine almaya şu zamanda karar verdiğime pişman oldum. Keşke 2..3 ay önce karar verseydim. Fiyatlar baya uygunmuş..
Burda araştırmalarımın sonucunda. Media markete gittim canlı canlı makineleri inceledim.
Electrolux EW8F2166MA 10 kg 1600 devir (69 litre tambur hacmi) 5500 tl teşhir ürünü 3 yıl garanti
Electrolux EW8F229ST 9kg 1200 devir (68 litre tambur hacmi) 3750 spot ürünü 3 yıl garanti.
LG F4V5RYP0W 10.5Kg 1400 devir( 68 litre tambur hacmi) 5300 tl sıfır kapalı ürün. 3 yıl garanti.
Burda yıkama, leke çıkarma kalitesi ve teknolojik özellikler bakımından hangisini almam gerekir.. 229st 3750 verene kadar. 2166ma veya lg bahsettiğim modeli al dermisiniz. 2 elektrolüx Aralarında 1750 tl farka değerimi.. Veya lg ile 1500 tl farka değermi.
229st de su karıştırma jeti var. Ama su püskürtme jeti yok. Bunu su püskürtmenin avantajı varmı... Birdenbuhar ile tazeleme kırışıklık azaltma vs parfüm özelliği yok bunlar için değecek bir makine mi.. Aldıkmı makinenin canı çıkana kadar kullanıyoz ömrü nereye kadar giderse. Şuanki yeni teknolojilere ayak uyduracak şekilde tavsiye bekliyorum... Lg ninde wifi özelliği ve 16 program yapay zeka ve 6 fark tambur hareketi cezbetti. Eski makinemi 500 tl satıyorum bugün... 🙏 Nacizena fikir ve önerileri bekliyorum.
Alternatif hoover, hotpoint tavsiye f/p ürünü varsa. Düşünebilirim.
|
|
|
|
LG & BEN VE MAHKEME = YARDIM
|
|
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 348
İkinci El Bölümü Mesajları: 88
Konularının görüntülenme sayısı: 9.311 (Bu ay: 143)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri