Monster Abra A7 v11.1 SSD'yi tanımıyor
|
Peugeot 208 1.2 82hp etg5 nasıldır?
Merhabalar herkese, bir araç arayışı içerisindeyim, malum fiyatlar yukarılara çıktıkça çıkıyor, peugeot 208 bakıyorum, önceki aylarda abim 1.6bluehdi etg6 olan versiyonundan aldı, benzinli 82bg versiyonunu kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Şanzımanın biraz sarsıntılı çalıştığı ve motorun cansız olduğunu biliyorum, genelde kısa mesafe kullanılacak, tatillerde uzun yol yapılacak, eşimde kullanacak o yüzden boyutları bizim için iyi diye düşünüyorum. Uzun yolda çok yorar mı? birde 82hp etg5 ler yakıt ortalaması nedir acaba? Bir de hangi fiyat aralığında alınır bu arabalar?
Arkadaşlar merhaba, babam uzun yıllardır TTNet müşterisi, taahhütünün bitmek üzere olduğunu söylediğinde online işlemler uygulamasından yeni paket seçtik 16mbit olan hızını 35 mbit e çekerek yeni taahhüt başlattık, internet hızını ölçrüğümde 12-15mbit arası değerler aldım sonra inceledim ki duvardaki telefon prizine takılan kablo modemin dsl kısmına giriyor, binada fiber altyapı mevcut 80-100 mbit hız alabilirsiniz demişti diğer firmalar, anladışım kadarıyla fiber hat binaya gelmiş ama babamın dairesi için bir işlem yapılmamış eski sistem kullanmaya devam etmiş, müşteri hizmetlerini arayıp bilgi versek servis gelip işlem yapar mı acaba ? Ben kendi evimde duvardan çıkan Cat6 kablosu ile internete bağlanıyorum ve hız kaybı yaşamıyorum, benzer durum yaşamış yada konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler şimdiden
|
1000-1200 lira civarı TV tavsiyesi lütfen
|
A101 e gelecek windows 8 tablet hakkında
Lenovo X2 siparis
|
LG G2 Servis
|
|
Discovery Elite Hediye çeki ile Satış?
|
Meslek: Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 315
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 7.999 (Bu ay: 305)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar