arkadaşlar profilonun inverter motorlu modelleri hangileridir acaba??? ben de ilkin cm1000dtr düşünüyordum ancak eski tip motorlu olduğunu öğrendim. cm1020dtr düşünürken burada cm1001etr modeli revaçta gibi görünüyor... profilo modellerinde devir ve kg değişiyor gibi geldi genel olarak diğer özellikler çok benzer.. inverter motorlu olanlar hangileridir rica etsem yardımcı olurmusunuz????
9Kg modeli alman mali inverter motorludur
sadece 9kg modeli mi inverter motorludur?? 7 ve 8 kg olanların hepsi eski tip motorlu mudur ???
evet
eski tip ile yeni tip motor arasındaki farklar nelerdir peki hocam
Eski tipmer kömirluydu gurultuli calisir ömurleri cok uzun degil yeni tipler manyetik etki ile calisir komursuzdur sessizdir uzun omurludur
Misal biri 10 yıl giderse diğer ne kadar gider 15 yıl falan mı ?
Yok oyle degil klasiklerin en cok olan sorunu komurlerin bazen bitmesidir ama yeni nesillerde boyle bir sorun yok hic ariza cikartmaz diye bisey yok ama daha verimli
Teşekkürler.
Bende buradaki yorumlara bakarak bugün CM1001ETR modelini pazarlıkla 1000 liraya aldım arkadaşlar.Umarım memnun kalırım.
quote:
Orijinalden alıntı: HRMNKY
Bende buradaki yorumlara bakarak bugün CM1001ETR modelini pazarlıkla 1000 liraya aldım arkadaşlar.Umarım memnun kalırım.
HAYIRLI OLSUN SAGLAM CIHAZ KULLANINCA IZLENIMLERINIZI PAYLAŞINCA MEMNUN OLURUM 6 AYDA 1 90 DERECEDE BOŞ 1 ÇAY BARDAGI LIMON TUZUYLA KAZAN TEMIZLIGINI IHMAL ETEYIN.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme