Şimdi Ara

PROFİLO BD3056L3VN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
8.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çeyiz için buzdolabı almam gerekiyor PROFİLO BD3056L3VN modelini gördüm kullanan veya fikri olan yazarsa memnun olurum. özellikleri ve fiyatı uygun geldi bana ama profilo nasıl bir markadır kullanmadım hiç merak ediyorum.

http://www.n11.com/profilo-bd3056l3vn-no-frost-buzdolabi-P64616502

• yeni seri 559 litre olan aynı dolabı bosch ve siemenste satıyor ama daha pahalı tabi alabilirsiniz iyi seçim.
  • Atl@s kullanıcısına yanıt
    evet muadillerine göre fiyatı uygun ama profilo markası yüzümüzü kara cıkarırmı bilemedim açıkçası :)
  • bu dolabın aynısı siemenste ve boschta satılıyor önünde bosch yazsın derseniz onun 559 litrelik modelini alın o zaman psikolojik bir rahatlama olur o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

bu dolabın aynısı siemenste ve boschta satılıyor önünde bosch yazsın derseniz onun 559 litrelik modelini alın o zaman psikolojik bir rahatlama olur o zaman
    evet cepten okadar para cıkınca bi hafifleme olur ama psikolojik olmaz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endars -- 6 Temmuz 2015; 10:11:05 >
    hocam birde inox görünümlü yazıyor yani aslında bu ürün inox değil ama inox gibi görünüyor demek mi? inox kapaklar falan yazıyor başka sitelerde de. bilgin var mı?
  • evet boyadır zaten kolay kolay 2000 tl altına gerçek inox alınabileceğini pek düşünmüyorum ben
    sağolun peki max 2500 tl bandında bu özelliklerde inox önerebileceğiniz bir model varmı?
  • bosch siemens ve profiloda inox modellerine yönelin 559 litre olan her modeli alınabilir bu 559 litre olanlar daha yeni 1 aylık falan o nedenle direk model söylemem yanlış olur bosch siemens ve profilo mağazalarına gidin kafanıza yatan 559 litre olandan alın ama sakın 505 litre olanı almayın yaramaz onlar muhtemelen satıcı 505 e yönlendirebilir elinde kalan dolapları bitirmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 6 Temmuz 2015; 12:43:34 >
    birde böyle bir model var ilk linkteki modelle ne farkı var acaba aralarındahttp://www.n11.com/profilo-bd3056i3an-no-frost-buzdolabi-P64617958
  • muhtemelen fiyat farkı ve yazandan ötürü bu inox ama yeni seri olduğu için bayide bir inceleyin
  • Profilo nun 559 lt olanlari ni mağazada inceledim ici gayet geniş.bu arada bosh siemens ve Profilo aynı fabrikadan çıkıyor supheniz olmasın bu anlamda.fiyat performans olarak gayet başarılı enerji sınıfı da a++ olması cabasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yatu85

Profilo nun 559 lt olanlari ni mağazada inceledim ici gayet geniş.bu arada bosh siemens ve Profilo aynı fabrikadan çıkıyor supheniz olmasın bu anlamda.fiyat performans olarak gayet başarılı enerji sınıfı da a++ olması cabasi.
    Merhaba benimde benzer bir sorum var. Bulaşık makinem profilo olduğu için aynı marka buzdolabı alayım istedim.
    PROFİLO BD3056B3LN buzdolabı (yeni model 193 cm) en ucuz 2975 TL olarak gözüküyor.
    link:http://www.n11.com/profilo-bd3056b3ln-aenerji-siyah-cam-nofrost-kombi-buzdolabi-P65448085

Fakat Bosch marka yeni model buzdolaplarından BOSCH KGN56AB30N modeli 2500 civarına alınabiliyor. Buda 193 cm ve özellikleri aynı duruyor.
    link:http://www.n11.com/bosch-kgn56ab30n-no-frost-siyah-kombi-buzdolabi-P64840464

Şimdi asıl sormak istediğim başka soru ise bosch'un sitesinde yer alan KGN56LB30N kodlu buzdolabı ise BOSCH KGN56AB30N modeliyle kg hariç tüm özellikleriyle aynı duruyor. Tabi bunun yanında 1000 TL daha pahalı...

Soru 1: İki farklı Bosch modelinde bu 1000 TL farkı yaratacak olan özellikler nelerdir?
    Soru 2: Yukarıdaki Profilo'nun Bosch yada Siemens'teki muadili nedir? Açıkçası aynı marka olması için Profilo alacağım ama yinede öğrenmek istedim.
    Opsiyonal Soru: Bunlar haricinde hayır onları alma bunu al diyeceğiniz buzdolabı tavsiyesi var mıdır? 3000 TL psikolojik limit lütfen bu rakamlarda kalınsın.
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• gggkkknnn G kullanıcısına yanıt
    559 litre olan seri mayısta çıktı eski seri 505 litre olanlara (alınmaz dediğimiz seri) göre hatalar giderilmiş seri denebilir 559 litre olanlar için esasen temelde hepsi aynı dolap 559 litre olan fark dış yüzey (beyaz,inox görünüm,inox,cam) a++ ve a+++ olanlarda da kompresör farkı ve yazılım farkı var bir de aksesuar katlanır çekmece v.b o nedenle bayide inceleyin 559 lt olanı ucuz ve işinizi göreni alın geçin derim
  • quote:

559 litre olan seri mayısta çıktı eski seri 505 litre olanlara (alınmaz dediğimiz seri) göre hatalar giderilmiş seri denebilir 559 litre olanlar için esasen temelde hepsi aynı dolap 559 litre olan fark dış yüzey (beyaz,inox görünüm,inox,cam) a++ ve a+++ olanlarda da kompresör farkı ve yazılım farkı var bir de aksesuar katlanır çekmece v.b o nedenle bayide inceleyin 559 lt olanı ucuz ve işinizi göreni alın geçin derim
    Bütün dolaplar aynımı diyorsunuz yani? Hocam bu mantıkla 3000'e profilo alacağıma , 2500'e bosch almak daha mantıklı.
    Ama sadece kompresör ve yazılımla nasıl bu kadar fiyat farkı olabilir?

İlk sorumda özellikle sorduğum kısım oydu bu iki dolap arasındaki fark nedir? Çünkü arada 1 dolap parası daha var , ayrıca Candoğan bu dolapları meth etmişti. Acaba kalite dediği düzeyde değil midir?
    Tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: gggkkknnn

Bütün dolaplar aynımı diyorsunuz yani? Hocam bu mantıkla 3000'e profilo alacağıma , 2500'e bosch almak daha mantıklı.
    Ama sadece kompresör ve yazılımla nasıl bu kadar fiyat farkı olabilir?

İlk sorumda özellikle sorduğum kısım oydu bu iki dolap arasındaki fark nedir? Çünkü arada 1 dolap parası daha var , ayrıca Candoğan bu dolapları meth etmişti. Acaba kalite dediği düzeyde değil midir?
    Tşk
    dolap konusunu baya bir araştıran kişi olarak iyi şu sonuca vardım
    iyi dolaplar 1600 den başlıyor
    iyi sistem temeli 1000 lira ya kuruluyor sonra plastik kaporta döşeyip temel özellikli olarak beyazları 1600 den satmaya başlıyor
    inox boya vurunca 1800 oluyor
    yan paneller gerçek inox yapınca 2000 ne satılıyor
    kapıyıda inox yapınca 2200
    sonra digital ekler başlıyor her özellik 25-30 tl maliyet
    full özellikli 2800 buluyor
    sonra özel üretim titanyum kaporta aynı özellikler 3200
    aeg bosch siemens electrolux profilo grubu için böyle tüm beyaz eşyalar bunlar orta üst sınıf eşyalar
    bizim yerli firmalar aynı özellikli malları anlamadığım şekilde en az 400-500 tl daha pahalı satıyor
    birde üst seviye firmalar var miele liebherr piyasa işi 2000 den başlıyor
    ortalama ürün 3000 -4000 arası
    iyiler 5-6 ....20000 diye gidiyor ama adamlar 20 yıl kullanma garantisi veriyor
    sonuçta bizim halk olarak alacağımız ilk grupta saydığım ürünler olacak marka farketmez kalite özellik hemen hemen aynı
    evim nemsiz rutubetsiz dersen beyaz alırsın yerin pek iyi değilse 500-600 fazla verir paslanmaz çelik(inox) alırsın marka olarakta en fazla 70-80 fiyat farkı olur

kasa aynı 559 litrelerde, kapak kompresör aksesuar farkı var isterseniz gidin hepsini tek tek inceleyin yalnız kompresör farkı yabana atılacak bir fark değil bazı kompresörler örnegin jiaxperia kompresör acc ye göre sesli çalışır fiyatıda ucuzdur birde çin malıdır diğeri avrupadır örnekler böyle uzar gider
  • quote:

kasa aynı 559 litrelerde, kapak kompresör aksesuar farkı var isterseniz gidin hepsini tek tek inceleyin yalnız kompresör farkı yabana atılacak bir fark değil bazı kompresörler örnegin jiaxperia kompresör acc ye göre sesli çalışır fiyatıda ucuzdur birde çin malıdır diğeri avrupadır örnekler böyle uzar gider
    Verdiğiniz bilgiler hep soyut ama genel olarak piyasayı anlatmışsınız bana yazdığım modeller özelinde bilgi gerekiyor.
    Yukarıdaki 3 modeli kıyaslarsak hangisini alırsınız? yada kombi dolap olarak geniiş hacimli neyi önerirsiniz? Yerim 1 metre genişliğinde 195 cm uzunluğunda
    Bu arada teşekkür ederim
    yeni çıkan 559 litre dolapları gidip tek tek incelemediğim için size şu veya bu demedim ama özünde dolapların hepsi aynı dolap farklarını belirttim onu demeye çalıştım kısacası kararı sizin gidip bayide bakarak vermeniz lazım.sırf bir iki aksesuar ve dış kaplama inox.cam vb bir eklenti için 400-500 lira fazlamı versem vermesem mi seçim buna indirgenmiş aslında.
    örnegin dahada iyi nitelemek gerekirse profilonun linkteki dolabıyla boschun dolabı birebir aynı 1000 küsür liralık fark kompresör dış yüzey ve aksesuardan kaynaklanıyor aynı sizin şu an almayı düşündüğünüz dolaplar gibi.
    profilo 1326 lira
    http://www.n11.com/profilo-kombi-buzdolabi-bd3058w3vv-low-frost-P41073518

bosch 2389 lira
    http://www.n11.com/bosch-kge58bi44n-inox-dis-yuzey-kombi-buzdolabi-P50206300

sizin sorunuza gelirsek 559 litre olması kaydıyla seçim güzel ben ne alırdım eğer bulaşık makinesi inox yada gümüş boyalı yani inox görünümlüyse inox profilo alır geçerdim beyazsa bulaşık makinesi beyaz modelini alırdım dolabın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 8 Temmuz 2015; 14:51:44 >

• quote:

yeni çıkan 559 litre dolapları gidip tek tek incelemediğim için size şu veya bu demedim ama özünde dolapların hepsi aynı dolap farklarını belirttim onu demeye çalıştım kısacası kararı sizin gidip bayide bakarak vermeniz lazım.sırf bir iki aksesuar ve dış kaplama inox.cam vb bir eklenti için 400-500 lira fazlamı versem vermesem mi seçim buna indirgenmiş aslında.
    örnegin dahada iyi nitelemek gerekirse profilonun linkteki dolabıyla boschun dolabı birebir aynı 1000 küsür liralık fark kompresör dış yüzey ve aksesuardan kaynaklanıyor aynı sizin şu an almayı düşündüğünüz dolaplar gibi.
    profilo 1326 lira
    http://www.n11.com/profilo-kombi-buzdolabi-bd3058w3vv-low-frost-P41073518

bosch 2389 lira
    http://www.n11.com/bosch-kge58bi44n-inox-dis-yuzey-kombi-buzdolabi-P50206300

sizin sorunuza gelirsek 559 litre olması kaydıyla seçim güzel ben ne alırdım eğer bulaşık makinesi inox yada gümüş boyalı yani inox görünümlüyse inox profilo alır geçerdim beyazsa bulaşık makinesi beyaz modelini alırdım dolabın
    Bende boschun bu ürününü almayı düşünüyorum

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/bosch-kgn56vw30n-no-frost-buzdolabi-519-lt-176341044

Ancak bosch eski seri buzdolapları için genel anlamda olumsuz yorumlar okudum. Bu yeni seri için açıkcası kafam karışık. Sizin yorumlardan anladığım kadarıyla yeni seriler alınabilecek sanırsam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.