Şimdi Ara

profilo BD3056W3VN buzdolabı yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
5
Favori
13.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende 1767 ye aldım 50 tl bonusla
    15 gün önce daha bugün geldi servis perşembe kurulum yapacak
  • maccik M kullanıcısına yanıt
    hocam sorun yaşamadan beğenerek kullanırsınız, hayırlı olsun güle güle kullanın, ayrıca servis geldiğinde 139 tl daha ödeyerek 3 yılın üzerine 4 yıl daha ilave garantisi eklemesi yaptılar 7 yıl oldu düşünürseniz aklınızda olsun...
  • alan arkadaşlar üzülecek ama doğruları da söylemek lazım
    dolap geldi kompresörü jiaxipera imiş biraz moralim bozuk
    henüz çalıştırmadım servis bugün gelecek
    alacak olan arkadaşlar bunu bilsin
    bu kompresorü kullanan bosch siemens daha ucuzdu biraz gaza geldik yeni seri harika tavsiye dendi b/s/h grubu 559lt hepsi aynı denildi
    dolap çalışınca daha detaylı bir açıklma yapmayı düşünüyorum
    umarım tereddütlerimde haksız çıkarım

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • aldım kullanıyorum harika süper bir ürün herkese tavsiye derim
  • yukarıdaki mesajımı silmezsiniz umarım baya bilgi içerikli çünkü
  • bende tavsiye ederim ürün çok güzel
  • Benim dolapta su damlacıkları oluşmaya başladı sizde de var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam benim dolapta su damlaciklari yok, fakat + 4 te cok soguttugu icin +6 ya aldim sorun kalmadi.

• biz fazla dikkat etmeden yiyecekleri açık bırakıyoruz sizi kapalı olmasına özen gösteriyor musunuz
    4 derecedeyken ne sorunu vardı
    hocam tüm yiyeceklerin üstünü kapalı tutuyoruz kimi zaman kapak ile kimi zaman streç film ya da buzdolabı poşeti ile, hocam +4 derecedeyken bazı bölmelerdeki yiyecekleri donduruyordu mesala yoğurt çözüm olarak +4 den +6 dereceye aldım ve şuan dondurmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

hocam tüm yiyeceklerin üstünü kapalı tutuyoruz kimi zaman kapak ile kimi zaman streç film ya da buzdolabı poşeti ile, hocam +4 derecedeyken bazı bölmelerdeki yiyecekleri donduruyordu mesala yoğurt çözüm olarak +4 den +6 dereceye aldım ve şuan dondurmuyor.

size de zahmet veriyorum ama ısıyı yükseltmiyorum ortadaki ayar düğmesine basıyorum sadece look bölümüne müdahale edebiliyorum siz nasıl yükseltiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: maccik

quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

size de zahmet veriyorum ama ısıyı yükseltmiyorum ortadaki ayar düğmesine basıyorum sadece look bölümüne müdahale edebiliyorum siz nasıl yükseltiniz

sorunu çözdüm tuşlar kilitliymiş kilidi açınca oldu
    Hocam ne zahmeti olur mu oyle sey, sorunu cozmus olmaniza sevindim

• Merhaba iki aydır buzdolabı arayışındayım artık eleye eleye profilo BD3056W3VN modeline karar verdim ürünü yerinde inceledim iç dizaynı çok hoşuma gitti yalnızca boyu konusunda hala çelişkideyim boyum 1.60 acaba çok sıkıntı yaşarmıyım? Birde kullananlar memnunmu genel olarak paylaşırsa sevinirim acil almam lazım en merak ettiğimse ses seviyesi mutfağımla yatak odam yanyana sıkıntılı olur mu sesi şimdiden teşekkürler..

• Pelobjk P kullanıcısına yanıt
    hocam buzdolabını 1 aydır kullanmaktayım hiç sesi yok, üründen kendi adıma çok memnunum, annemin boyuda 1,60 en üstteki rafa yetişememekte onun dışında diğer rafları rahatlıkla kullanmakta, onun dışındaki özellikleri güzel
  • Teşekkür ederim Sessiz çalışması iyimiş artık boy meselesini de sorun yapmamak lazım genel anlamda memnuniyet söz konusu kullananlardan, aslında siemens KG56NVW30N modelini de düşünmüştüm fakat çok şikayet var siemensten o yüzden eledim en iyisi bu model sanırım verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

• hocam bende simens konusunda sesli çalıştığını okumuştum, dediğim gibi profiloyu alırken kararsızdım ama kullandıktan sonra çok beğendim
  • Güle güle eskitin inşallah umarım bende memnun kalırım

• 12 gündür kullanıyorum bir terslik görmedim acıkça
    ilk başlarda her şeyi eski alışkanlıktan dolayı üstü açık koymuştuk su damlacıkları oluştu kapalı koyunca damlacıklar gitti ısıyı 6 yükselttim daha iyi oldu sanki
    çok sessiz değil ama rahatsız edici de değil bilgisayarımdan daha az sesli
  • alacak arkadaşlar güle güle kullansınlar, umarım memnun kalırlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.