Hocam Siemens sitesinde 1.144 TL demiş bu modele: Siemens WM10Q460TR. Siz o fiyata nerden baktınız?
üretildiği yerden Fabrikadan baktım fiyata.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Nerede oturuyorsunuz? AEG'nin sitesi eski, servis bulamamış olabilirsiniz. Bir dewww.electrolux.com.tr sitesinden kontrol edin.
WAQ20460TR, WM10Q460TR ve CM1001ETR aslında birbirinin aynısıdır.
Siemens ve Profilo'da hassas iç giyim programı var. Bosch'ta bu program yok, onun yerine kuş tüyü programı var. Yani arada 1 tane program farkı ve panel tasarımı haricinde aynı cihazlar. Birine 7, diğerine 8kg demesine bakmayın. İkisinde de 63lt tambur var, kapasiteleri aynı.
Fiyata ve programa göre tercih sizin.
candoğan bey bu 3 model arasında ses konusunda durum nasıl acaba? ses seviyesi hakkında bilgi yok. sese karşı biraz hassasım. Eğer bu 3 modelden ses konsunda şikayet varsa aeg 75270 modeline dönücem. ama rakam beni biraz aşıyor. 1000 tl civarına alınabilcek başka ürün varsa onlarada bakmak isterim. yardım ederseniz memnun olurm.
dün saat 16.30 da profilo cm 1001 etr yi güzelevim sitesinden sipariş verdim bugün kargo şirketi sabah 11.00 de kapımda idi şaşırdım yarım günde ürün teslimi süper hızlı gönderi. ürün birebir istediğimin aynısı ve çok şık geniş silver kapak. ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum kendilerine güvenli alışveriş yapılacak bir site
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme