Şimdi Ara

Profilo CMG140DTR Super 9 Serisi Çamaşır Makinesi - A+++ Enerji Sınıfı + 9 Kg + 1400 Devir (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
33
Favori
130.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbulda olup da o aletin içinin 8 ayda kireç dolması çok ilginç. İstanbul şebeke suyu, türkiyede en düşük kireö oranına sahip sulardan birisi diye biliyorum. Hatta bosch servisi bulaşık makinesini kurarken ilave tuz, çamaşır makinesini de kurarken de kireç önleyici kullanmanıza gerek yok demişti. Çok şaşırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kireç aparatının üstünde bile maksimum kullanım süresi 6 ila 12 aydır yazıyor. Türkiyede her konuda olduğu gibi bir işi kendin yapacaksın yoksa kazıklanırsın.Servis bana yıllarca gider diyor aparatın üzerinde maksimum 6 ay yazıyor.

Ayrıca istanbulun suyu çok kireçlidir,akvaryum bakanlar bilir akvaryuma terkostan su koyduğunuz an camın üst kısmında hemen kireçlenmeler oluşur.Camda iz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 25 Ekim 2015; 17:54:58 >
  • İskinin sitesinin eylül 2015 su analiz raporuna baktım. İstanbul için en yüksek sertlik büyük çekmece arıtma tesisinden sağlanan suda. Sertliği 191 mg/l caco3. Bu da 10.7 dh yapıyor. Yani orta sertlikte. Hatta orta sertliğin ilk aşamaları. Bosch bu şekilde sınıflandırıyor. En yumuşak suyun sertliği de ikitelli tesisinde. O da 154 caco3 mg/l. Bu da 8.6 dh ediyor. O da yumuşakla orta sert sınırında. Makinelerin sınıflandırmasına göre sert kesinlikle değil. Sizin tıkanıklığın sebebi bence farklı bişey. Türkiyenin en kireçli sularına sahip antalyada bile arçelik termısifonumuz 20 yılda anca kireç bağlamıştı da ısıtmamaya başlamıştı.

• Takip
  • AytekinNet kullanıcısına yanıt
    Çok yüksek değil mi hocam bu dereceler..?
    50 derece bir yere kadar da 70 derece ömrünü kısalmaz mı çamaşırların..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demayc

Çok yüksek değil mi hocam bu dereceler..?
    50 derece bir yere kadar da 70 derece ömrünü kısalmaz mı çamaşırların..?

Abi neden her makineye 90 derecelik programlar koyarlar o zaman?

Kastettiğim devamlı çamaşırların aşırı sıcakta yıkanması değil ; ağartma, beyazlatma işleminin yapılması.

Dediğim gibi bi yakınıma aldım, bana kalsa 30 derece de yeter. Ama anamız bacımız da olsa hatunları anlamak zor. 40-60-90 var ama 50-70 niye yok işte.

• E dos ((yani i dos )) özelliklisi piyasaya çıktı tadından yenmez ☺

m.n11.com
    Çamaşır Makinesi Fiyatları & Kampanyaları - n11.com
    http://m.n11.com/profilo-cmi140dtr-e-doz-camasir-makinesi-10-yil-motor-garantili-P73146076

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 31 Ekim 2015; 19:55:49 >
  • Dun bu urunu uzun ugraslar neticesinde 1050 tl civarinda bir rakama alma sansim oldu nasil aldiniz diye soracak olursaniz
    1315 urun fiyati 5 tl cep indirimi 111 tl para puan % 15 te hediye cekim vardi bu sekilde hatta % 25 hediye çeki olanlar 950 tl ye kadar düştü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chrano C kullanıcısına yanıt
    hocam 1315 tl fiyatı ben niye göremedim. link atar mısınız
  • Sepetinize ekleyiniz goreceksiniz ben 31 inde % 6 indirim aldim yanılmıyorsam devam ediyor.

• Arkadaşlar bende buradaki olumlu yorumlardan sonra bu makineyi almaya karar verdim.

Yalnız 1050-1100 TL aralığında alındığını okuyunca tabiki bu fiyatlar yüksek geldi.

Şimdi benim bulduğum n11'de en ucuz cihaz 1399TL şuan. Çek bölümünden %25 veya %20 çek alıp kullanıldığı zaman 120-130 TL gibi bir indirim sağlanıyor. 1280 TL gibi bir fiyata geliyor.

Bu fiyata alınır mı? Yoksa beklemelimiyim?

• Bugün Profilo yetkili servisine sordum 1845 TL + eski makine kampanyasıyla 200TL düşüyorlar 1645 TL dedi.

N11 %6 Beyaz eşya indirimi varmış sanırım 2 gün geçerli onu kaçırmışız. 2 kasım sonmuş. Acaba sık sık oluyor mu 11 bu kampanyaları. Ben yeni takip ediyorumda ona göre beklemeyi düşünüyorum.
  • 1399 en uygun n11 de yuzde 15 indirimi ucretsiz veren arkadaslar var forumda guvenebilirseniz bu sekilde alin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DanceOfEternity-

Sakin Hotpoint e bulaşmayın. Kalitesi düşük 4 5 yil sonra çöp olacak cihazlardir
    Tam bütçeniz nedir her ürün için

hiç zannetmiyorum 3-4 sene sonra çöp olacağını tam tersi böyle sağlam bir makine olamaz.
    nerdenmi biliyorum derseniz
    çamaşır makinesini iş yerimize aldık 5 arkadaş aynı makinede yıkıyor eşyalarını , ve hergün firmanın temizlik bezleri muhakkak bu makinede yıkanıyor sonuç olarak 5 senedir günde en az 2 yıkama yapılmasına rağmen bazen 3 -4 yıkamada olabiliyor sorunsuz tık demeden yıkama yaptı 500 tl ye almıştık bide işin garibi .
    sonuç olarak taş gibi makine . bunun yerinde miele bile olsa bozulurdu sanırım.
    hocam o kampanyayı biliyorum. %6 indirim ile artan çeklerin hiçbiri birleşmiyordu. sizde nasıl birleşti ?

artan çekler n11in diğer hiçbir kampanaysıyla birleşmedi şimdiye kadar
  • makineyi aldım. servis eski makineniz varsa onu sökmek için ücret alıyoruz dedi .

var mı böyle bişey ?
  • Bana da birlesmez dediler ama yinede deneyeyim dedim oldu belki o kampanya ya özel olabilir.

• Ucret aliyorsa ben sokerim problem olmaz. Alt tarafi bi musluk ucu ve fis :-D

ben de öyle dedim zaten. saçmasapan iş yav. forumda demontaj için ücret istendiğini hiç duymadım ben.

bu arada %6 ile birleştirmeniz büyük şans olmuş :)
  • Bugün çek koştururken 20 TL bütün çamaşır makinelerine zam geldi şansa.

1420TL'ye satan satıcıdan 130TL indirim kullanarak 1290TL'ye aldım.

Bakalım doğru bir karar vermişizdir inş.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.