YILDIZ BİR FUTBOLCU OLSAYDINIZ TUTTUGUNUZ TAKIMDAMI OYNARDINIZ YOKSA GELEN CAZİP TEKLİFLERİMİ DEGELENDİRİRSİNİZ
Türkiye'de Fenerbahçe'den başka kulupte oynamazdım. Yurtdışına da Eğer Fenerbahçe yüklü bir transfer ücreti alacaksa öyle giderdim.. Sözleşmen bitince de geri dönerdim.
Türkiye'de Galatasaray'dan başka kulupte oynamazdım. Yurtdışına da Eğer Galatasaray yüklü bir transfer ücreti alacaksa öyle giderdim.. Sözleşmen bitince de geri dönerdim.
Türkiye'de Fenerbahçe'den başka kulupte oynamazdım. Yurtdışına da Eğer Fenerbahçe yüklü bir transfer ücreti alacaksa öyle giderdim.. Sözleşmen bitince de geri dönerdim
quote:Orjinalden alıntı: y@nkee Türkiye'de Fenerbahçe'den başka kulupte oynamazdım. Yurtdışına da Eğer Fenerbahçe yüklü bir transfer ücreti alacaksa öyle giderdim.. Sözleşmen bitince de geri dönerdim cümlenin sonundaki noktayı unutmuşsun ahahaha Ulan bu mesajı da kopyalarsanız varya kapatır giderim ben bu forumu bodruma yerleşirim
türkiye de sadece galatasarayda avrupa da ise barcelona ve chealseden başka takımda oynamam bu yüzden topçu olamadım