arkadaşlar ss2 kart aldım ve progdvb yi forumlarda anlatıldığı gibi yükledim. ancak programı açtığımda linkteki ersimdeki işaretle gösterdiğim gibi sinyal çıkmıyor. http://minorcrisis.net/files/zero%5B1%5D.jpg
bunun nedeni ne olabilir? hiç bir kanal çıkmıyo,tek çanak antenim var. acaba çanak antenin yönünden mi kaynaklanıyor? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Ayarlama da diseq yoku ayarlamışsın birden fazla uydun varsa veya birden fazla uydu olmadığı halde diseq denen cihazı kullanıyorsan diseq girişine bakıp hangi girişde hangi uydu varsa orda 1.0 or 2.0ı seçip ilgili sıraya çift tıklayıp o uyduyu seç
tek uydu çanağı kullandığımdan diseq yok.direk LNb den gelen kablo tv kartına bağlı acaba çanağın yönüyle mi oynasam çatıya çıkıp
ne yani çanağın ayarlı olduğundan emin değilmisin tabiki emin değilsen çanak ayarsızdır direk sinyal gelmesi lazım programla ilgili birşey değil bu
Kardeşim aynı sorun bende de vardı. Çanağa çıkma boşuna progdvb programını kurdum aynı sekilde arama yapıyorum turksatı bulmuyor. hotbird full cıkıyor ama turksat yok. hazır kanal listesi indirdim ozamanda senin sslerdeki gibi oluyor. Ama progdvb yi kurup bide bi eklenti daha var onu kurunca sorun duzeldi. o eklentide şifre kırma dalgası ne alakaysa. neyse sorun duzeldi ama başka bi sorun çıktı kanallar arası değiştirme yaparken program kendiliginden hata veriyor. acaba bu hata nedendir çözemedim yaf :(
orhann kardeş evet emin değilim çanaktan,ilk kez yapıyorum böyle bişey yardım almadan. pazar günü falan profesyonel yardım alarak denicem bu çanak yönlendirme olayını :) ama genede zayıf da olsa biraz sinyal gelmesi gerekmez mi? dominus kardeş o eklediğin şifre kırıcı dediin programın tam ismi nedir ve nerden temin edebilirim biliyo musun? ilgilendiğiniz için saolun arkadaşlar.
bunlar bütün o powerinstall midir nedir ondan kaynaklanıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme