Bildirim
Program ve start vermek !!!
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
17 sa. önce paylaşıldı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
uppp -
hocam ben de başladığım da aynıydım program falan hikaye aç ne gördün solunum hemen başla bırakma böyle böyle programın oturur yani başla gerisi gelir başarılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mezunum ben de lysde çok eksiğim var ama dersane sınavı için ygs çalışmaya başladım 2 gündür.her güne 1 dersten 2-3 konu koydum bitirmek şartıyla.biraz yavaş ilerliyorum sıkılmamak için.
quote:
Orijinalden alıntı: Rowse
arkadaşlar bir mezun olarak ağustosun 15 gibi ders çalışmaya startı verecem :) biraz geç kaldım farkındayım. fakat ha diye de başlanmıyor ilk önce nasıl nerden baslıyayım napayım nasıl bir program plan hazırlıyım hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.
Temel konulardan başla işte ilerde zor konularda rahatlamanı sağlar -
Kardesim kendine tum sene uygulayacagn saglam bir progran hazirla sistemin net olsun. asla ve asla bak tekrar soyluyorum asla ve asla saat 10 olsun basliyim bucukta baslicam 7dk daha, ayin 1 i olsun ortaso olsun gibi dusuncelwri geciyorsun.bu dusunce geldigi an basliyorsun calismaya.23 gecsin saat olsun, bucuga kadar 7 dk fazla calisirsin ayin 12si olmus olsun 15 ine kadar 3 gun fazla calisiesin.
Eger bu aliskanligi kazanamazsan kardesim sende kazanamazsin.cok net
quote:
Orijinalden alıntı: viper_3
Kardesim kendine tum sene uygulayacagn saglam bir progran hazirla sistemin net olsun. asla ve asla bak tekrar soyluyorum asla ve asla saat 10 olsun basliyim bucukta baslicam 7dk daha, ayin 1 i olsun ortaso olsun gibi dusuncelwri geciyorsun.bu dusunce geldigi an basliyorsun calismaya.23 gecsin saat olsun, bucuga kadar 7 dk fazla calisirsin ayin 12si olmus olsun 15 ine kadar 3 gun fazla calisiesin.
Bu yıl bende böyleydim hocam :D:D:D saat 11 olsun başlarım, 11.05 oluyor, 11.30 olsun başlarım :D kendimi kandırıp durdum. sonuç, mezuna kaldım. ona göre hareket edin arkadaşlar, 1 yıl kalmak benim için sorun değil, ama boş geçirmek gerçekten zaman kaybı. işimdi herşeye en baştan başladım, öyle yapmak zorundayım çnkü, mf den tercih yapıcam sayısalım, ama koskoca yılda hiç kitap açmadığım için tercih hakkım bile olmadı :( o yüzden sizin önerdiğiniz programı bayram sonrası harekete geçireceğim :))
buraya bir bakın hocam, eminim fikir vrecektir.
-
Start vermek değil başlamak, Türkçe kelimeler seçmeye özen gösterelim lütfen. -
quote:
Orijinalden alıntı: ayşedmr
quote:
Bu yıl bende böyleydim hocam :D:D:D saat 11 olsun başlarım, 11.05 oluyor, 11.30 olsun başlarım :D kendimi kandırıp durdum. sonuç, mezuna kaldım. ona göre hareket edin arkadaşlar, 1 yıl kalmak benim için sorun değil, ama boş geçirmek gerçekten zaman kaybı. işimdi herşeye en baştan başladım, öyle yapmak zorundayım çnkü, mf den tercih yapıcam sayısalım, ama koskoca yılda hiç kitap açmadığım için tercih hakkım bile olmadı :( o yüzden sizin önerdiğiniz programı bayram sonrası harekete geçireceğim :))
Evet aynen umarim bu yil ayni hatalsri yapmazsin.eksiklerini gordun bu guzel brsey, umarim programda isine yarar ve istedigin basariya ulasirsin:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ayşedmr
quote:
Evet aynen umarim bu yil ayni hatalsri yapmazsin.eksiklerini gordun bu guzel brsey, umarim programda isine yarar ve istedigin basariya ulasirsin:)
insallah hocam insallah olur, ama bana braz zor gibi geliyor bu yildan sonra. sonucta en bastan baslayacagim ve 15k icin.calisacagim. bazen imkansiz gibi geliyor :)) ama bu calismamam gerektigi anlamina gelnmez elimden gelenin.en.iyisini yapmak zorundayim, geriside kismet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bi kardeşimiz emek vermiş uğraşmış.
http://azimliyazar.blogspot.com/2013/07/ygs-lys-dizin.html
Yardımı olur inşAllah. -
mezunlar çalışmaya başladımı. ben daha başlamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X