Şimdi Ara

programcıların kafasında bi tahta mı eksik yoksa !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • programcıların kafasında bi tahta mı eksik yoksa !?

aliexp,, sitesinde ne var ki !?

görseller kısa ve öz bir açıklama

en çok sipariş alan satıcı top listesi
    ve en çok satılan ürün top listesi

altı üstü kredi kartı hesap blokaj uygulamasıyla
    adamlar her yıl milyar $$$ dolar kazanıyor.

teknik olarak forumda bu alt yapıyı 1000 TL ye yaparım diyen bir sürü tip var ortada !

pek hacı siz neden bu işi yapamıyorsunuz !?

neden milyar $$$ lık işleri 1000 TL sınırında çorba parasına yapıyorsunuz !?

• Konudan hiçbir şey anlamadım.
    Yani amacını anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her hamburger yapabilen Mcdonald's olsun o zaman bu kafayla?
  • Ülkemizde maalesef çoğunluk sadece egosunu besliyor. Alibaba boş site, hepsiburada beş para etmez, twitter 2 günlük iş diyen ama hiç bir iş yapmayan bir yığın tip gördüm. İşin ilginci de patron tayfası bu boş ama laf yapan insanları tercih ediyor. Ben adamlara işlerin detayını anlatıyorum, onlar ancak küçümseyip ne var onda diyorlar. Competitive programming olayına takıldıktan sonra da insanlarımızdan ümidi iyice kestim, küçük nüfusları, savaşdan yarısı yıkılmış ülkelerine rağmen Suriyeliler kendilerini geliştrimek için daha çok çaba harcıyor:

Codeforces ülke sıralaması

• Anadolu da "Palavra" diye bir terim var. Lafla büyük işler yapanlar için kullanılır. Biz çok konuşur, az çalışırız.

• 1000 Tl iyi ihtimalle wordpress üzerine woocommerce ile site yaparlar. O iş o kadar kolay değil ama olsun. Evet kanka çok haklısın hemen yerli ve milli aliexpress yapıyoruz. Hatta sonra gidip çinlilere la zaten sizde ali express yokmuydu niye gidip trendyolu aldınız malmısınız diye kızacağım. Muhtemelen onlar da hatalarını anlar hemen büyük teşekkürler eşliğinde hatadan dönerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 11 Ocak 2020; 22:37:35 >
  • alibabanin yazilimi serveri sn de kac hit aliyor ve response slr kac msn?. kac paralel server var? load balancing yazilimini da kendi mi yazacak yoksa stabil bir sistemi lisans parasini verip kullanacak mi?
    once bunlari bi cevaplasin 1000 liraya yapanlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.