Şimdi Ara

programın deneme süresi doldu açılmıyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende bi program yüklüydü. 30 günlük deneme sürümü doldu. Açılmıyor. Bende programı sildim tekrar yükledim fakat yine aynı şekilde deneme süesi doldu açılmıyor diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: eto21

Arkadaşlar merhaba bende bi program yüklüydü. 30 günlük deneme sürümü doldu. Açılmıyor. Bende programı sildim tekrar yükledim fakat yine aynı şekilde deneme süesi doldu açılmıyor diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

arkadasım bi registiry cleaner(registry temizleyici) yükle çünkü bi kere yükledigin zaman program registriye işliyor ve tekrar yüklediginde program seni taniyor
  • Adı üstünde 30 günlük deneme sürümü. Fakat tabi ki başka çözümleri de var. Programın ismini ve sürümünü verir misin?
  • Başlat-çalıştır ı aç. Orada REGEDIT yazıp enter a bas. O kayıt dosyası yani register içinde süresi dolan programın ismini yazıp Düzen menüsünden bul' u seç. Bulduğun anahtarları delete tuşuna basıp sil. F3 tuşuna basarak sonrakileri bul dedikten sonra sonuna kadar arama tamamlansın. Daha sonra bilgisayarı kapatıp tekrar aç. Programı tekrar kurmayı dene.
  • Deneme süresi bitmiş bir yazılım yeniden sisteme kurulduğunda sürenin yeniden başlaması için kayıt defterinden lisans girdilerinin silinmesi gerekir. Lisans girdilerini silen bir kayıt defteri temizleme yazılımı bilmiyorum ben. Zaten böyle bir şey yasal da değil.

quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

quote:

Orjinalden alıntı: eto21

Arkadaşlar merhaba bende bi program yüklüydü. 30 günlük deneme sürümü doldu. Açılmıyor. Bende programı sildim tekrar yükledim fakat yine aynı şekilde deneme süesi doldu açılmıyor diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

arkadasım bi registiry cleaner(registry temizleyici) yükle çünkü bi kere yükledigin zaman program registriye işliyor ve tekrar yüklediginde program seni taniyor

• konu yazılım bölümüne ait ancak taşımıyorum çünkü kurallara uygun olmayan bir konu.
    teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.