Şimdi Ara

Programlama Dili Öğrenenler İçin Telegram Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle bir grup kursak ve birbirimize takıldığımız noktalarda yardımcı olsak güzel olmaz mı? Ancak grup tanışma kaynaşma değil sadece programlama amaçlı olmalı.

Ne dersiniz?

• 1 mesajının olması ve nickinin bir kız ismi olduğu için açıkçası seni ciddiye alasım gelmiyor troll gibi duruyorsun.
    Bunun dışında aynı amaç için kurulmuş bir whatssap grubu var.
    ama telegram grubu kurulursa hem tel no alınmadıgı için bir gizlilik olabilir ve hayal ettiğin gibi olursa güzel grup olur kısacası kurursan gelmek isterim.
  • Zerenito kullanıcısına yanıt
    Amacım trolleme olsaydı forumda buna uygun bir sürü kategori var zaten, programlama konusunda kimi nasıl trolleyebilirim ki?

1 yorumum var çünkü ilk kez bugün yorum girme gereği duydum, forumda kalıcı olursam zamanla yorum sayım da artacaktır. Ayrıca nickimin kız ismi olması gaaayet doğal bir şey zira ben bir kızım. Telegramı önerme sebebim de sizin dediğiniz gibi telefon numarası alınmaması durumuydu.

Grup kurma işini hemen halledebilirim ancak Telegram'ın özelliklerini pek bilmiyorum, sizi gruba eklemek için kullanıcı adımı mı göndermem gerekiyor?

Şimdiden teşekkürler ve iyi günler.
  • Ben gelirim. Telegramda genelde aktif oluyorum, ıncığından cıncığından anlarım. Kullanıcı adım thoth

Python öğrenmek isteyen olursa yardım edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 6 Temmuz 2017; 7:48:19 >
  • Benim de C# ve Java da biraz bilgim var.

Kurulacaksa gelmek isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baltalamak istemem ama ben bu tarz gruplarin verimli olacagina hic inanmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grup kurulduysa ve hâla aktifse katılmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.