Şimdi Ara

Programlar Hakkında Resimli Anlatım Linkleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
59.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beim anlatacağım konu msn plusın harika yenilikleri hakkında msn 7 beta çıkmasına rağmen msn plustan kopamıyorum özelliklerine gelince en çok ilgimi çeken yanı ikon ekleme özelliği pek çok komuttta bu programda işletr hale gelmiş mesela / ping karşımdakine mesajın ulaşıp sekme hızını görebiliyorum ayrıca kısayol tuşu atayıp kendini saklaya biliyor patronu olanlar için ii çözüm :) www.indiir.com adresinden edine bilirsizniz bu yamayı
  • SORUN DEĞİL m00m

msn plus için stufin plug-in için tıklayın

http://www.msgplus.net/global.php?lang=tu
  • skystar uydu kartı kullananlar için filmi anlatım
    nasıl kurulur nasıl güncellenir nasıl şifre kırılır hepsi burada film şeklinde
    giren filmi indirip kursun

http://download.kayacenter.net/index.php?&direction=0&order=&directory=DVB%20KART%20-%20SKYSTAR%202/VIDEO_ANLATIMLAR

skystar programları için gerekli indirme yeride burda

http://download.kayacenter.net/index.php?PHPSESSID=ccbb47affefe2575e1a1b731197df60d&direction=0&order=&directory=DVB%20KART%20-%20SKYSTAR%202

• herkese merhaba. benim sizlerden bir ricam olacak. elektrik elektronik mühendisliğinde okuyan bir arkadaşımın ödevi için c+ ile yazılmış bir programa ihtiyacım var. eğer basit bir program biliyorsanız bana gönderebilir misiniz. mail adresim: ksert2000@mynet.com şimdiden çok teşekkür ederim.
  • ksert burası program rica kısmı değildir.burası RESİMLİ PROGRAM TANITIM yeridir.ya kaç defa diyecem burda program ricası etmeyin diye

• quote:

Orjinalden alıntı: DefectoR

arkadaşım çok ii topic açmışın tbrk...

saolun allah razı olsun ellerinize sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: xulux

ksert burası program rica kısmı değildir.burası RESİMLİ PROGRAM TANITIM yeridir.ya kaç defa diyecem burda program ricası etmeyin diye

xulux,sadece ev kullanıcısıyım.ghostmu yoksa deep freeze mi,
    hangisini önerirsin?bu konuda hiçbir bilgim yok,resimli anlatılan bir site varmı? senin verdiğini indirdim ama makina açmadı.ben bu trojenlerden usandım.herne yaptımsa olmadı.her açtığımda makine yeni gibi olsun.
    sanırım sıkıntımı anlamışsındır.xp yi kurmaktan usandım.sakın yanlış anlama önceki tüm yazdıklarını okudum ama ya sistem çökerse yada bilmediğim birşey olursa korkusu var.yani en kötü ihtimalle bir hata yaparsam:xp yi kurunca durum başa döner ve birşey olmazsa cesaretlenebilirim.bu konulara hakim olduğunu iyi biliyorum,bana yardım etmeni ve türk yazılım sektörüne kazandırmanı rica ediyorum

• mpg dosyaları tempgenc programı ile nasıl birleştirilir burda

http://img59.exs.cx/img59/6797/TmpgencleVideoBirletirme.swf (FLASH OLARAK İZLE)

nietzche dostum bunu deep freeze bölümünde yüzlerce defa yazdım neden orayı iyice okumadın yaw.sen yüzbaşısın bari sen yapma
    nasıl çalışacağını öğrenmek istersenwww.kitapgibi.com dan resimli şeklide öğrenebilirsin
    veyawww.tamindir.com dan DEEP FREEZE İNSTALL VE UNİNSTALL filmini indirebilirsin.film şeklinde anlattım üstelik kendi sesimle anlamazsan oha olurum yani aç bak göreceksin filmi
    ayrıca deep freeze kısmına girip hatmet ok
    deep kurmadan önce hdd ikiye ayır gerekli olan her oyun,program,codec vs kur spy ve virüs taraması yap
    c nin ghost image al ondan sonra deep kur olay biter
    lütfen deep kısmını iyice oku ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xulux -- 27 Aralık 2004, 0:20:52 >

• abi tek kelimeyle super bi topic olmuş ellerinize sağlık en yakın zamanda bende koycam ok.
  • O kadar zamandır sitedeyim yeni görüyorum iyi mi?
    Düşünen arkadaş sağolsun. Ben de bundan sonra rasladığım linleri buraya koyarım.

Forumda sorup anlatılmasına rağmen

1- şu mesaja resim koyma işini
    2- masaüstündeki birgörüntüyü çekmeyi sonra da alınan görüntüyü post etmeyi yani maile veya mesajla bir yere göndermeyi bir türlü beceremedim.

Bunları detaylı ve mümkünse resimli anlatan bir sayfa var mı?
  • mesja resim koymak için önce alttaki CEVAPLA tuşuna bas
    gerekli yazıları yaz sonra el alta bak orda "Buraya resim koymak için tıklayın ! " yazısı görcen tıkla üsütne
    sonra resmi bilgisyarından seç yükleye bas
    aynı mantıkla e-mailde attachment bölümüde böyle çalışıur ok
  • Sağol xulux ama ekteki dosya (2) diye koyduğun resimler açılmıyor.
    Bir de mesela bir program çalışırken çıkan bir uyarıyı "işte böyle yazıyor" diye thumbnail halinde post ediyorlar ya. Ekrandaki görüntü nasıl alınıyor ve thumbnail halinde mesaja konuyor. Bi de bunu anlatırsan çok iyi olur abicim.
  • xulux'a teşekkür ediyorum. Evet ekli dosyayı ben de açamadım.
    calculus aşağıda bu konuya cdemir arkadaşın verdiği cevabı da bir oku istersen çok açıklayıcı.
  • e yani arkadaşlar yapmayın yaw
    ekteki dosyaya tıklayın açılan pencerede 1.jpg üzerine gelin tıklayın açılıcak bu kadar basit yaw
    aynı şey 2.jpg içinde geçerli basın açılacak resimler orda anlattım resimli
  • Tamam ya pardon xuluks açtım abi. very sory yani..
  • ii hadi bakayım

LİNK KOYMAYAN GÖZÜME GÖZÜKMESİN
  • arkadaşım bulduğum linkleri bende ekliycem ama daha link eklemeden mesaj atmamın sebebi tıkladığım (ya da kopyalayıp yapıştırdığım) 10 civarı linkten sadece 1 tanesine ulaşabildim çoğu kırık gözüküyo.. bi ara kırık linklerin listesini ekliycem tabi ben bi hata yapıp açamadıysam o ayrı ...
  • ayrıca çok çok faydalı bi topic olduğunu söylemeyi unuttum tebrikler...
  • NORTON GHOST 2003 GERİ YÜKLEME

Bazen GHOST problem yapıyormuş RECOVERY CD'si olsun diye yoksa RESTORE(geri yükleme) yapmıyormuş bazı arkadaşlar rastlamışlar. bende kendim bir örnekle anlattım.

Recovery CD'sinin başlangıç disketi/CD sinden farkı vardır. GHOST'un başlangıç disketi standart özelliklerle doludur yani herekesin kullanabileceği bir yapıdadır. Fakat RECOVERY CD'si sizin bilgisayarınızdaki dosyaların örnekleri alınmış halidir. bunda windows, program files klasörlerinin içeriğide olur. yani bir problem olursa içinden gereken dosyayı çekip alabiliyorsunuz.

http://alpeki99.tripod.com

• teşekkürler alpeki
    umarım diğer arkadaşlarda eklerler ve örnek alıp kendileride bir şey ekler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.