Şimdi Ara

Progressive ve Trance Müzik Ana Konu (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.007
Cevap
80
Favori
234.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herifler seti 7 dakkada t....nta düşürdüler...
    Markus Schulz - Global DJ Broadcast - 12-05-2011

Tracklist :

Markus Schulz
    01. Djuma Soundsystem - Blizzard (Hardfloor Remix)
    02. Gareth Emery Featuring Lucy Saunders - Fight the Sunrise (Andy Duguid Remix)
    03. Denine - Embrace of the Ocean
    04. Cosmic Dawn, Lars Van Dalen & Mike Moreno - Destination Vancouver
    05. Mike EFEX Presents Emtech - Callisto (Pobsky Remix)
    06. Matt Lange - Rift (Andrew Bayer Remix)
    07. KPM - Deep Contrast
    08. DNS Project Featuring Madelin Zero - Another Day
    09. Klauss Goulart - Miles Ahead
    10. Ben Gold - Pandemic (Sied van Riel Remix)
    11. Suncatcher & Mihal M Present Starshifters - Phobia (Broning Remix)
    12. Max Freegrant - Olya (Khomha Remix)

Sunnery James & Ryan Marciano
    01. ID
    02. ID
    03. Sunnery James & Ryan Marciano - Melted Sky
    04. ID
    05. ID
    06. Sunnery James & Ryan Marciano - Tribeca
    07. Kaskade Featuring Haley - Dynasty (Sunnery James & Ryan Marciano Remix)

Back with Markus Schulz
    13. Markus Schulz Presents Dakota - Sinners (Khomha Remix)
    14. Renvo - Blueshift
    15. Broning - Never Give Up
    16. Tucandeo - Lockdown (Big Room Mix)
    17. Markus Schulz Presents Dakota - Sleepwalkers [Global Selection]
    18. Arjona vs. Liquid Nations - Balls Deep

NOT: Markus u dinleyemedim Armin dinleyeceğim fakat asıl Club Elite Session bekleyin derim...Ortalığın yıkıldığı andır zira katılan isimler akıllara zarar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 12 Mayıs 2011; 21:18:00 >

• M.I.K.E. - Club Elite Sessions 200(!!!) - 2011/5/12

M.I.K.E.
    01. EDX - Embrace
    02. Lesko & Lorentzen - Catch That Moment (Original Mix)
    03. Andy Moor vs. M.I.K.E. - Spirit's Pulse (Omnia Remix)
    <<voiceover: M.I.K.E.'s radio history>>
    04. Anteca - Sydney (Ost & Meyer Remix)
    05. Right Face - Overnight
    06. Estiva - Next Level (Maor Levi Remix)
    07. Mark Landragin - Boom or Bust
    08. Shy Brothers - Blind Love (Original Mix)
    09. M.I.K.E. & Mr. Pit pres. M&A - Mighty World

Paul Thomas
    01. Christian Falero feat. Jei - Enlevez Moi (Paul Thomas Remix)
    02. ID
    03. Lay & Browne - Ultimatum
    04. Paul Thomas - Ultraviolet
    05. Sebastian Krieg & Weekend Heroes - Mercury (Magitman Remix)
    06. Paul Thomas - Skaramoosh
    07. Funkagenda - Splinter (Original Club Mix)

Andy Moor
    01. Masoud feat. Hannah Ray - Here We Go (Andy Moor Intro Edit)
    02. Will Holland feat. Jeza - Start Again (Mike Shiver's Garden State Dub)
    03. Ashley Wallbridge - Jynx
    04. Vangelis - Rachel's Song (Andy Moor Remix)
    05. Vegar - Arctic Adventure
    06. Andy Moor vs. M.I.K.E. - Spirit's Pulse (Steve Brian Remix)
    07. Max Graham feat. Neev Kennedy - So Caught Up

Andrew Bennett
    01. Axwell - Heart Is King
    02. Andrew Bennett - June (Original Mix)
    03. Swanky Tunes feat. Mr. V.I. - Together (Instrumental)
    04. Sander Van Doorn - Koko
    05. ID
    06. Michael Woods - VMS
    07. Andrew Bennett - B.O.H.M.

Gareth Emery
    01. Yves-V vs. Fred Baker - Start Again
    02. Gareth Emery - El Segundo (Arty Remix)
    03. Jordan Suckley feat. NASA – Rokit
    04. Gareth Emery feat. Emma Hewitt - I Will Be The Same (Dennis Sheperd Remix)
    05. Ben Gold – Pandemic
    06. Gareth Emery feat. Lucy Saunders - Sanctuary (Guiseppe Ottaviani Remix)
    07. Gareth Emery feat. Lucy Saunders - Fight The Sunrise (Daniel Kandi Remix)

M.I.K.E. (Classics)
    01. Drax LTD II - Amphetamine [1994]
    02. Humate - Love Stimulation [1993]
    03. ID
    04. Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (DJ Tiësto In Search Of Sunrise Remix) [2000]
    05. Above & Beyond and Justine Suissa pres. OceanLab - Clear Blue Water (Ferry Corsten Remix) [2001]
    06. B.B.E. - 7 Days And One Week [1996]
    07. Darude - Sandstorm [2000]
    08. Gabriel & Dresden and JES pres. Motorcyle - As The Rush Comes (Gabriel & Dresden Sweeping Strings Mix) [2003]
    09. M.I.K.E. pres. Push - Strange World [2000]
    10. Ferry Corsten & Vincent de Moor pres. Veracocha - Carte Blanche [1999]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayjkartal -- 13 Mayıs 2011; 3:20:29 >

• ARKADAŞLAR!!! Güzel bir teklif buldum, eğer imkanınız varsa alın. Ben o tarihlerde burada bulunmalıyım ama en azından gitmeyi isteyeceklere yardımım dokunsun dedim.

St. Petersburg’da “Sensation White” 17-21 Haziran tarihleri arasında seni bekliyor. Sensation White St. Petersburg için vizesiz ulaşım + parti bileti + 3 gece konaklama 2.598 TL yerine sadece 1,299 TL! (VİZE YOK!)

http://www.gncteklif.com/deals/sensetion-white-party-petersburg/ref_newsletter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noble -- 13 Mayıs 2011; 12:50:12 >
  • Takip......
  • @bayjkartal
    Çok güzel setler çıktı ortaya...
    Hele şu bölüm yok mu....

01. Drax LTD II - Amphetamine [1994]
    02. Humate - Love Stimulation [1993]
    03. ID
    04. Delerium feat. Sarah McLachlan - Silence (DJ Tiësto In Search Of Sunrise Remix) [2000]
    05. Above & Beyond and Justine Suissa pres. OceanLab - Clear Blue Water (Ferry Corsten Remix) [2001]
    06. B.B.E. - 7 Days And One Week [1996]
    07. Darude - Sandstorm [2000]
    08. Gabriel & Dresden and JES pres. Motorcyle - As The Rush Comes (Gabriel & Dresden Sweeping Strings Mix) [2003]
    09. M.I.K.E. pres. Push - Strange World [2000]
    10. Ferry Corsten & Vincent de Moor pres. Veracocha - Carte Blanche [1999]

• Progressive ve Trance Müzik Ana Konu
    Roger ın yeni albümü...
    Roger Shah pres. Sunlounger feat. Lorilee - Life (2011)

01 - Life (Original Mix).mp3 20.86MB
    02 - Life (Kim Svard Remix).mp3 16.70MB
    03 - Life (Pedro Del Mar Remix).mp3 18.20MB
    04 - Life (Mito Remix).mp3 13.40MB
    05 - Life (Downtempo Version).mp3 12.12MB
    ---------------------------------------------------------------------------------------------(((((((((((((())))))))))))))))------------------------------------------------------------------------------
    Pete Tong ile Essintial Mix tüm hızıyla devam ediyor..İşte konuğu ve tracklist....
    Sharam (Deep Dish) - Essential Mix - 14-05-2011

01. 0Madli (In My Arms)
    02. Luca Bacchetti - What Your Soul Sings (Paul Ritch Remix)
    03. Jon Rundell - Can't Stop
    04. Nadastrom - Wepa
    05. Koen Groeneveld - Turboprop (Ahmet Sendil Mix)
    06. Federico Epis - Rafaela
    07. Quivver - Funktribe (El Mundo & Satori Remix)
    08. Sharam - Fun (Feat. Anousheh) (Pirupa People Vocal Mix)
    09. Joe T. Vannelli - It's Gotta Be Big
    10. Paul Ritch - Wonderland
    11. Sharam vs Rene Kuppens Star - Wild Drumz
    12. Sharam - Don't Say A Word (Feat. Anousheh) (Sharam's Own Remix)
    13. Afrojack - Bye8again
    14. [unknown] - Que Cubano
    15. Mark Broom & Mihalis Safras - Tru Tru (Paul Ritch Remix)
    16. Tom Middelton - Jungle Drums 2011
    17. Pig & Dan - Detonate (Sharam's Crazi Remix)
    18. Alexander Kowalski - Friendly Fire (Dosem Remix)
    19. Berlin Samio - Make Sure To Keep It Up
    20. Nic Fanciulli - Caller ID (Radio Slave Remix)
    21. Sharam - Fun (Feat. Anousheh) (Funhouse Remix)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 14 Mayıs 2011; 23:15:05 >

• ELEKTRONİK SEVERLERE

Progressive ve Trance Müzik Ana Konu

Artist: Moby
    Title: Destroyed
    Year: 2011
    Genre: Electronic
    Bitrate: 251 Kbps Avg
    Tracks: 15
    Size: 128,8 MB
    Time: 71:49 Min

Tracklist:

01. The Broken Places 04:10
    02. Be The One 03:29
    03. Sevastopol 04:21
    04. The Low Hum 04:13
    05. Rockets 04:47
    06. The Day 04:32
    07. The Right Thing 15 When You Are Old 04:26
    08. After 05:55
    09. Victoria Lucas 05:30
    10. Blue Moon 03:31
    11. Lie Down In Darkness 04:26
    12. Stella Maris 05:14
    13. The Violent Bear It Away 06:51
    14. Lacrimae 08:05
    15. When You Are Old 02:19

• dark ambient dinleyen yokmu yahu
  • tatw 372'fe MArkus schulz vardı.Dinlemeniz tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

tatw 372'fe MArkus schulz vardı.Dinlemeniz tavsiye edilir.

+1
  • Arkadaşlar bu zamanlar aranızdan bir hayli uzak kaldım. Sınavlar vesaire yapılacak işler burayı takip etmemi engelledi. Bazı arkadaşların isteklerini de gerçekleştiremediğim için özür diliyorum. Görüyorum ki Selahattin bey burayı baya bi güncel tutmuş, paylaştığı bilgiler ve videolar için kendisine teşekkür ediyorum. Az önce Moby'nin albümünü dinlemeye başladım. Ayrıca M.I.K.E.'ın klasik seti çok klasik olmuş ( )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberstgruppen

Arkadaşlar bu zamanlar aranızdan bir hayli uzak kaldım. Sınavlar vesaire yapılacak işler burayı takip etmemi engelledi. Bazı arkadaşların isteklerini de gerçekleştiremediğim için özür diliyorum. Görüyorum ki Selahattin bey burayı baya bi güncel tutmuş, paylaştığı bilgiler ve videolar için kendisine teşekkür ediyorum. Az önce Moby'nin albümünü dinlemeye başladım. Ayrıca M.I.K.E.'ın klasik seti çok klasik olmuş ( )

HOŞ GELDİN
    Yeniden aramıza dönmene sevindim..Yönetim kovana kadar burdayım...
    M.I.K.E klasik seti güzeldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 16 Mayıs 2011; 10:18:21 >

• videonun altında ve diğer paylaşım yerlerinde gerekli cevaplar verilmiş fakat sizden ricam birde siz söyleyin şu adama bu nedir mahvetmesin canım dakota aliasını gitsin başka bi isim bulsun bu yaptığı şeye....

• @bayjkartal
    Bune saçmalık...Bayicim keşke bunu paylaşmasaydın.Evvela Markus a böyle bir rezilliğe izin vermekle kalmayıp bir de klipte yer aldığı için..
    Bu saçmalığın üzerine iyi gider..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 16 Mayıs 2011; 23:11:22 >

• Above & Beyond
    Above & Beyond (Jono Grant, Tony McGuiness and Paavo Siljamäki), Melodik Trance içeren başarılı prodüksiyon çalışmaları, inanılmaz canlı performansları ve kusursuz DJ setleri ile dinleyenleri derinden etkilemeyi çok iyi başarır. Bu özellikler, onları elektronik müzik dünyasının en önemli isimlerinden biri haline getirdi. Oceanlab, Tranquillity Base, Nitromethane, POS, Aalto, Dirt Devils ve Free State takma isimleriyle de çalışmaları mevcut. Son yıllarda parçaları en çok talep gören prodüktör ve remixçilerin başında geliyorlar. Geçtiğimiz yıl Faithless grubunun solisti Zoe Johnston ile birlikte yaptıkları “No One On Earth» adlı çalışma yılın Trance klasiği ilan edildi. Madonna, Dido, Britney Spears, Delerium ve Ayumi Hamasaki gibi süperstarlara yaptıkları remixler çok ses getirdi. Pete Tong, Paul van Dyk, Judge Jules, Ferry Corsten ve Tiesto gibi isimlerin favori plak şirketi olan Anjunabeats’in sahipleri. 2004 yılı, Godskitchen, Gatecrasher ve Creamfields başta olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki festivalleri ve dans pistlerini düzenli olarak salladıkları bir çıkış yılı oldu. Aynı yıl Radio 1’da yayınlanan programları, “yılın en iyi Essential Mix”i seçildi. Mixmag dergisi tarafından “yılın en iyi Trance hareketi” olarak ödüllendiler. Above & Beyond, DJ Magazine dergisinin 2008 yılı Top 100 DJ yarışmasında 4. sırada bulunuyor.

Above & Beyond

Above & Beyond (Jono Grant, Tony McGuiness and Paavo Siljamäki), Melodik Trance içeren başarılı prodüksiyon çalışmaları, inanılmaz canlı performansları ve kusursuz DJ setleri ile dinleyenleri derinden etkilemeyi çok iyi başarır. Bu özellikler, onları elektronik müzik dünyasının en önemli isimlerinden biri haline getirdi. Oceanlab, Tranquillity Base, Nitromethane, POS, Aalto, Dirt Devils ve Free State takma isimleriyle de çalışmaları mevcut. Son yıllarda parçaları en çok talep gören prodüktör ve remixçilerin başında geliyorlar. Geçtiğimiz yıl Faithless grubunun solisti Zoe Johnston ile birlikte yaptıkları “No One On Earth» adlı çalışma yılın Trance klasiği ilan edildi. Madonna, Dido, Britney Spears, Delerium ve Ayumi Hamasaki gibi süperstarlara yaptıkları remixler çok ses getirdi. Pete Tong, Paul van Dyk, Judge Jules, Ferry Corsten ve Tiesto gibi isimlerin favori plak şirketi olan Anjunabeats’in sahipleri. 2004 yılı, Godskitchen, Gatecrasher ve Creamfields başta olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki festivalleri ve dans pistlerini düzenli olarak salladıkları bir çıkış yılı oldu. Aynı yıl Radio 1’da yayınlanan programları, “yılın en iyi Essential Mix”i seçildi. Mixmag dergisi tarafından “yılın en iyi Trance hareketi” olarak ödüllendiler. Above & Beyond, DJ Magazine dergisinin 2008 yılı Top 100 DJ yarışmasında 4. sırada bulunuyor.

Not:Daha fazla bilgi bulan arkadaşlar paylaşım yaparsa sevinirim..

• takip mesajım bulunsun arkadaşlar
  • @bayjkartal dislike attım

@sél@h@ttin

Rotunda çok güzel gerçekten. Dinlenilmesi gereken bir parça. ASOT'da bunun ardından hangi parça geldi ?

Above & Beyond son zamanlarda çok dinlediğim bir grup. Yanlışım varsa düzeltin OceanLab'de bunlara ek olarak solist bir bayan var. OceanLab gerçekten dinlenilmesi bir grup bana göre

ah fm in 5 yılı şerefine yapılan etkinlikte çalıcak djler belli oldu geneli bildiğim kadarıyla ah.fm djleri trance ın bazı önemli isimleri yok ama olsun
    aslında böyle eventlerin önemli isimlerinden arnej yok ama markus iki saat görünüyor ayrıca ah.fm in eventlerinde iyi işler çıkaran ronny k da herzamanki gibi listede....

markusa gelincede kendisi blog yazısında bütün yorumları okudum ve endişelerinizi anlıyabiliyorum gibi bişeyler söylemiş. kendisinin bu işe breakdancer ile başladığını yarışmalara katıldığını söylemiş hala kulağımda o zamanlardan şarkılar var hatta son çıkan dakota albümündeki roxy 84 parçasının bunlardan esinlenerek yapıldığını söylemiş mele mel ile yapılan etkinlik hakkında bazzı çekincelerimiz vardı ama bizi hayal kırıklığına uğratmadı diyor ayrıca destek mesajlarıda varmış teşkkür etmiş benim en büyük hayallerimden biriydi ve gerçekleştirdim diyor ilerde buna benzer çalışmalarım olabilir yada olacak demiş hayırlısı ...

• Güzel trance yapmışlar. Hoşuma gitti.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.