Bildirim
Progressive ve Trance Müzik Ana Konu (29. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tij değilde Ferry tranceprodüktörü imajını halen korumak istiyor..Ve bunu isterken yaptıkları ile dj mag olduğu kadar benim gönlümdede üst sıralardaki yerini koruyacak... -
artık aboneyim buraya
House music konusu var mı bu bölümde ? -
-
-
Hepinizi melodi fırtınasına davet ediyorum..Hemde en özgün olanından..
Goa dinleyen arkadaşlara...
Ve burayıda unutmayın...
www.psysurfeur.comPsysurfeur.com - Psy Goa Trance Video partyhttp://www.psysurfeur.com/video-trance-goa-all.html
+
www.psysurfeur.comTrance Goa video party streamhttp://www.psysurfeur.com/video-trance-stream-93.html
.........
........
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 19 Eylül 2011; 15:38:32 >
-
-
@ElysionMaster
Bu müzik alıp beni benden götürüyor... -
-
@ElysionMaster
Bu parçada sana gelsin..
Armada MusicyoutubePreview: Markus Schulz - Las Vegas'10 (03 ElSandro - Style Fusion Jessus Progressivo Mix)http://www.youtube.com/watch?v=tzMImAjwNOM
-
@ Sél@h@ttin
Bu parçada sana gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: castraelectro
@ Sél@h@ttin
Bu parçada sana gelsin.
http://www.youtube.com/watch?v=tdNT_OTWwwg
Parça harika..Sizde tabi... -
Akşam akşam naptınız ya çok fena duygusal moda girdim
Trance müzik çok farklı birşey...
Gözlerimden yaşlar akarken yüzümde belirsiz bir gülümse oluyor.Ruh halimi yansıtan en iyi müziktir benim için bu. -
quote:
Orijinalden alıntı: ElysionMaster
Gözlerimden yaşlar akarken yüzümde belirsiz bir gülümse oluyor.Ruh halimi yansıtan en iyi müziktir benim için bu.
Bu müziği dinlerken defalarca ağlamışlığım vardır..Ama gözlerimden yaş aktığını hiç hatırlamadım..
Anlamsız gibi geliyor....Tıpkı aynı parçayı veya seti onlarca hatta binlerce defa dinlemem gibi..Ama cevap bulmaya çalışmak yerine müziğimizi dinlemeye ve onu sevmeye devam edelim..Biz onu sevdikçe bizi kendine hayran bırakmaya devam edecek..
-
quote:
Orijinalden alıntı: sél@h@ttin
quote:
Orijinalden alıntı: ElysionMaster
Gözlerimden yaşlar akarken yüzümde belirsiz bir gülümse oluyor.Ruh halimi yansıtan en iyi müziktir benim için bu.
Bu müziği dinlerken defalarca ağlamışlığım vardır..Ama gözlerimden yaş aktığını hiç hatırlamadım..
Anlamsız gibi geliyor....Tıpkı aynı parçayı veya seti onlarca hatta binlerce defa dinlemem gibi..Ama cevap bulmaya çalışmak yerine müziğimizi dinlemeye ve onu sevmeye devam edelim..Biz onu sevdikçe bizi kendine hayran bırakmaya devam edecek..
Dediklerinde çok haklısın hocam.Bir de şöyle bir şey var.Mesela başkasının dinlerken coştuğu kendinden geçtiği şarkıyı ben o an hangi ruh halimle dinlersem ona uyduruyorum.Diğer müzik çeşitlerinde genelde hep tek bir duygu verilir.Ama bu müziğin benim için farkı 'tabiri caizse' nabza göre şerbet vermesidir.Tabi bu benim düşüncem kişiden kişiye değişir.
Sonuçta Oakenfold abimizin dediği gibi 'This is TRANCE'
-
PVD nin iki soruya verdiği iki cevap..
""Ben şunu söylemek istiyorum: Duygu olmadan, iletişim olmadan, etkileme olmadan yapılan müzik yeterli değildir. Benim müziğim dinleyicilerin tepkileri ile gelişir. Dinleyici ve benim aramda bir iletişim vardır.""
"Hiçbir zaman trend olmak için veya para kazanmak için müzik yapmadım... Ben kendim için müzik yaptım... Müzik benim midemden geliyor... Müzik şiddetli bir histen ortaya çıkıyor... Ve her parçanın kendi küçük hikayesi var."
Son olarak...
Sander van Doorn - Eleve11 2011
Tracklist:
1. Sander van Doorn - Love Is Darknes (Interlude)
2. Sander van Doorn - Koko
3. Sander van Doorn - Believe
4. Sander van Doorn - Nano
5. Sander van Doorn & Sidney Samson & Nadia Ali - Rolling The Dice
6. Sander van Doorn - Beyond Sound (The Godskitchen Urban Wave Mix)
7. Sander van Doorn feat. Frederick - Timezone
8. Sander van Doorn - Drink To Get Drunk
9. Sander van Doorn & Laidback Luke - Who's Wearing The Cap
10. Sander van Doorn - Slap My Pitch Up
11. Sander van Doorn & Adrian Lux - Eagles
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 19 Eylül 2011; 21:52:37 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bayjkartal
@ElysionMaster asot 83 de dinlemiştim ilk dinlediğim zaman trance ın gerçek zamanları işte bu aralarmış galiba demiştim....
ferry tijs bu adamların isimlerinin neden bu kadar büyük olduklarını bilmek için aslında şimdiye değilde çok daha eskiye gitmek gerekli aslında....
Mükemmel gerçekten.Bu aralar favori parçamı vereyim ben de
Dinlemeden geçmeyin pişman olursunuz Airwave
-
-
oOoO favori, tavsiye parça önerilerine geçilmiş bile...:) TRANCE dinlemeye 2002 yılından itibaren Tiesto setlerini dinleyerek başladım. ilk dinlediğim seti ( Live @ Energy 2000 ), bu akımın içine yavaşca daldım, PvD , AvB , Above and Beyond gibi isimleri dinleyerek devam ettim. bu DJ'lerden hiçbirisini dinlemiyorum şimdi. peki neden? sebebi gayet açık ve net! eskiden olduğu gibi TRANCE yapmıyorlar! sıradan parçalar üretiyorlar, setlerinde vasat parçalara sıkça yer veriyorlar... bu müziği 10 yılı aşkın süredir dinleyenler bilirler, ASOT'un 100'lü 200'lü episode'larında mı? yoksa 300-400-500'lü episode'larında mı kaliteli müzik dinleyiciyle buluşturuluyor? fazla uzatmayacağım bu 4'lüden daha iyi üretim yapan birçok yetenekli isim var. halen listelerde ilk sıralarda yer almalarının sebebi tamamen popülarite ve insanların TRANCE'dan anlamamaları başka birşey değil...:) 4 ever uplifting and melodic trance saygılar.
''TRANCE'' nedir? 1999'lar... işte budur!
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X