Bildirim
Proje: AquaBlue
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
güzel duruyor fakat nasıl yapmayı düşünüyorsun? kendin mi yapacaksın yoksa yaptıracak mısın? -
güzel bi soru nasıl yapacaksın hakkatten??
quote:
Orjinalden alıntı: brk18
güzel duruyor fakat nasıl yapmayı düşünüyorsun? kendin mi yapacaksın yoksa yaptıracak mısın?
-
bakırdan yapcaksın galiba
bildiğin kadarıyla bakırla raşmak(birleştirmek kesmek biçmek)zor -
quote:
güzel duruyor fakat nasıl yapmayı düşünüyorsun? kendin mi yapacaksın yoksa yaptıracak mısın?
Düzgün olması için CNC de yaptırmayı düşünüyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Swagger
quote:
Düzgün olması için CNC de yaptırmayı düşünüyorum
İşin içinde CNC var gayet güzel olurmerakla takip ediyorum
-
kaça maal olacak konuştunuzmu acaba yaptıracağınız yerle? -
VAYYY SOLİD WORKS HA ŞU SIRALAR BENDE KASAMI SOLİDDE MODLUYORUM. ÇİZİMLERİM BİTER BİTMEZ BURADA PAYLAŞIM ÖNERİ VE YORUMLARINIZI ALICAM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-orn -- 29 Aralık 2006; 23:22:20 > -
olur tabi CNC de yapılır programını ben yaparım tabi uygunsa CAD-CAM ciyim.bizim iş yerinde de yapılabilir.ama yogunluk cok.msn ekleyin ordan yardımcı olurum... -
Blokları cnc de yaptırmayı düşünüyordum ama bi tanıdığım blokları tornada yaptı, fenada olmadılar, sıra su kabında.
-
gerçekten güzel iş çıkarılmış.işçilik çok iyi -
evet güzel olmuş hakkatten ... -
eminim çok ağır olmuşlardır biraz incelttir özellikle vga problem oluyor...
bu arada kanallar vga süper olmuş... -
Usta bu işin maliyeti ne oldu eğer ucuz ise burda müşterin çook olur önemli olan bide radyatör var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X