Şimdi Ara

Proje - 'Müzik ve Oyun' odası (Resim eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
18
Favori
7.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takip edelim finalde nasil olacak merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunggalaxys

Bugünlük bu kadar, yarın ve öbür gün badanacı ve yer döşemeci gelecek, paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Hayirli olsun

• Tablom da geldi, asılmayı bekliyor...

125x80 Kanvas tablo ----> 129₺

Proje - 'Müzik ve Oyun' odası (Resim eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 22 Aralık 2014; 17:48:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tablo gerçekten güzel hocam ama yanlış anlamazsanız şunu belirtmek isterim bende bir ara planlamıştım kanvas tablo almayı fiyatlar bu civardaydı internette bu hizmeti veren sitelerde. Sonra oturduğum yerdeki baskı yapan yerlere sordum, internettekinin 4 te 1 fiyat verdiler sonra bu işlerle uğraşan akraba sordum maliyetinin 10 lirayı bile geçmediğini söylemişti.Siz internetten almadıysanız dediklerim sizin için geçerli değil ama konuyu görüp tablo almak isteyen falan arkadaşlar görüp bir fikir alsınlar :)

Güle güle kullanın bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prodigy

Tablo gerçekten güzel hocam ama yanlış anlamazsanız şunu belirtmek isterim bende bir ara planlamıştım kanvas tablo almayı fiyatlar bu civardaydı internette bu hizmeti veren sitelerde. Sonra oturduğum yerdeki baskı yapan yerlere sordum, internettekinin 4 te 1 fiyat verdiler sonra bu işlerle uğraşan akraba sordum maliyetinin 10 lirayı bile geçmediğini söylemişti.Siz internetten almadıysanız dediklerim sizin için geçerli değil ama konuyu görüp tablo almak isteyen falan arkadaşlar görüp bir fikir alsınlar :)

Güle güle kullanın bu arada

Teşekkürler hocam bilgi için, hiç haberim yoktu piyasasından böyle olmuş oldu bu seferlik, zaten bir daha da tablo almam herhalde :)

• Umarim hersey kafanda planladigin gibi tamamlanir ama merak ettigim bi nokta var hocam , komsulari ne yapmayi dusunuyorsun yani ev mustakil mi apartmanda rahat birakmazlar sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

Umarim hersey kafanda planladigin gibi tamamlanir ama merak ettigim bi nokta var hocam , komsulari ne yapmayi dusunuyorsun yani ev mustakil mi apartmanda rahat birakmazlar sanki

Aile apartmanı hocam, üst kat boş, alt kat halamlar, onun altı amcamlar :) kimse kimseye karışmaz bizde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 22 Aralık 2014; 20:23:10 >
  • quote:

quote:

Umarim hersey kafanda planladigin gibi tamamlanir ama merak ettigim bi nokta var hocam , komsulari ne yapmayi dusunuyorsun yani ev mustakil mi apartmanda rahat birakmazlar sanki

Aile apartmanı hocam, üst kat boş, alt kat halamlar, onun altı amcamlar :) kimse kimseye karışmaz bizde :)

keyfine diyecek yok o zaman , peki oyunlarla aran nasildir. Oyun konsolu yakisir yani o odaya o televizyon ve ses sitemine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

keyfine diyecek yok o zaman , peki oyunlarla aran nasildir. Oyun konsolu yakisir yani o odaya o televizyon ve ses sitemine

Ps4 üm var :) Kutuda duruyor kurmadım daha :)

• hocam baya güzel olmuş oda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukcuce

hocam baya güzel olmuş oda :)

Eyvallah hocam, kalan eşyaların gelmesini bekliyorum, parasını verip de eşyayı hemen alamamak çok saçma birşey aslında :)

• Üstad perdeler geldi mi değişiklik var mı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jinsou2

Üstad perdeler geldi mi değişiklik var mı :)

Bugün takılması gerekiyordu da, yarın takacakmış, esnaf işte...

• Güzel gidiyor devam...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kucukcuce

hocam baya güzel olmuş oda :)

Eyvallah hocam, kalan eşyaların gelmesini bekliyorum, parasını verip de eşyayı hemen alamamak çok saçma birşey aslında :)

aynen öyle
  • Perdelerim takıldı, akşam resim çekerim, şimdi ışıktan net gözükmüyor

• Bekliyoruz kaç gündür valla :)

• Mobilyacıya sıfırdan yaptırıyorsun galiba. Hepsi değil ama bazıları keyiflerine düşkün oluyorlar. Ağır ağır iş yapıyorlar. Gelen müşteriyi de azarlıyorlar. Bizim buralarda var öyle. Hocam birde LG televizyondan memnun musun? Bana söylendiğine göre beyaz rengi tam veremiyorum. Daha koyu veriyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİSC0VERY

Mobilyacıya sıfırdan yaptırıyorsun galiba. Hepsi değil ama bazıları keyiflerine düşkün oluyorlar. Ağır ağır iş yapıyorlar. Gelen müşteriyi de azarlıyorlar. Bizim buralarda var öyle. Hocam birde LG televizyondan memnun musun? Bana söylendiğine göre beyaz rengi tam veremiyorum. Daha koyu veriyormuş.

Yatak Doğtaş, dolap da Koçtaş'tan hocam ama ellerinde yokmuş, getirecekler inşallah, tv den çok memnunum iyi ki almışım, tereddüt etme, ps4 ten bile ilk kez bu kadar verim aldım

• Hocam samsung aldık zaten. Lg için iyi değil dendi bizde almadık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.