arkadaşlar ben 8.sınıfa giden bir öğrenciyim bu sene tübitak ın proje yarışmasına gircem daha önce hiç yapılmamış bir ödev söyleyebilirmisiniz???
Mesela şöle bişi yappp...
Alkolmetre ile çalışan bir araba yap... Ben de bir devresi wardı... Kndin yapabilirsin değerlendirmeye alınabilir... Yalnız negatif yanları da war.. Mesela elma yesen bile alkollü görünüyosun...
yapılmamış bi düşüncesi olan sanmıyorum paylaşıcağını kendi yapar kendi girer yarışmaya sen kendin bişiler düşünürsen daha ii yapımında herkez yardım eder
bu arada elma yiyince neden alkollü gösteriyor bu alet
Bilemiyorum fakat için bir asit mi ne var... Elma armut portakal mandalin greyfurt bunlar alkollü gösteriyo..
quote:
Orjinalden alıntı: C1 SaNSui
Bilemiyorum fakat için bir asit mi ne var... Elma armut portakal mandalin greyfurt bunlar alkollü gösteriyo..
Meyvelerin birçoğunda Doğal Alkol vardır. Yanlız bu Alkol sarhoşluk vermez...
ee kardeş ozaman şimdi ben meyve yedim çıktım yola polis çevirdi napcaz heralde o alkol metrede anlaşılıo dimi düşük çıkıo heralde
biraz yardımcı olurmusunuz
arkadaşler merhaba ben de yardım istiyom dönem ödevmi bulamıom KAYDEDİCİ şeması lazım bana google de arama programlarında (limewire) aradım da sonuç kofti çıktı nerdenbulabilirim bi el atınız HELP ME saolun
merhaba erdal. öncelikle arkadaşlar haklı. nasıl bir proje istediğini açarsan belki arkadaşlar sana daha fazla yardımcı olur. sana pic le yada 8051 le yapılmış proje önersek yapabilecekmisin ? Hayır. o yüzden istediğin şeyi biraz aç.
quote:
Orjinalden alıntı: xxxxerdalxxxx
arkadaşlar ben 8.sınıfa giden bir öğrenciyim bu sene tübitak ın proje yarışmasına gircem daha önce hiç yapılmamış bir ödev söyleyebilirmisiniz???
quote:
arkadaşler merhaba ben de yardım istiyom dönem ödevmi bulamıom KAYDEDİCİ şeması lazım bana google de arama programlarında (limewire) aradım da sonuç kofti çıktı nerdenbulabilirim bi el atınız HELP ME saolun
kaydedici? çok muallakta kalmış sende biraz açarsan belki yardımcı olabilirim? ne kaydetçeksin? ses mi data mı? vs vs
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme