Gitti gidiyor sitesinin çok benzerini yapmayı düşünüyorum ve belkide daha iyisi;Ama bu işin zorluğunu işin içine girince anladım;
Projenin %50 sini yaptım ve Projeyi Asp.Net ile yazıyorum.
Bu yüzden kendime bu projede yer alabilecek tecrübeli proje ortakları arıyorum.
100'e yakın Programcıyla ortak olmayı düşünüyorum. Sayının fazla olmasının sebebi projeyi oluşturmak ve oluşturduktan sonra güvenliğini sağlamak ve işletebilmek için.
Projeye ortak olmak isteyen arkadaşların en azından iyi seviyede asp.net bilgisinin olması lazım. Bu yüzden projeye ortak olmak isteyen arkadaşların buradan kendilerine ait olduğunu ispatlayabileceği bir web sitesinin linkinide paylaşması gerekmektedir.
DipNot: Ben ve bu işi en iyi bilen 9 kişi yürütücü ortak olarak kabul edilecek.Ve projeyi bu 10 kişi yürütecektir.
İlgilenenlerle email veya facebook üzerinden iletişime geçerek proje yapılırken nasıl çalışılması gerektiğini kararlaştırabiliriz.
Ortaklar kararlaştırılınca ortaklık işlemleri gerekirse noter ile belgelenecektir.
Bu proje hakkında tavsiye ve yorum yapmak isteyenler var ise bizimle paylaşırlarsa çok memnun olurum.
Hayırlısı olsun güzel bir proje. Bu tür uygulamaları Teknik olarak yapmak mesele değil. İşletebilmek önemli. Reklam, Hit almak vb İşleri yapmak içinde bir ekip kurman gerekir. Daha önce buna benzer denemelerim oldu. Sadece Teknik altyapı yapabildik. İşin Lojistik Finans Reklam vs. kısmını beceremedik.
Kardeşim bu konuda çok haklısın, bu yüzden Reklam ve Hit vs konularda kendilerine güvenen arkadaşlarda iletişime geçebilir.
Kardeşim eğer bu konuda tecrüben varsa bende şunları yapabilirm diyorsan senlede ortak olalım.