Şimdi Ara

Projeksiyon Cihazında Beliren Siyah Leke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Bugün projeksiyon cihazıyla film izlerken ekranda küçük bir sarılık belirmeye başladığını farkettim 1 dakika içinde büyüdü ve rengi siyaha döndü panikle cihazı fişten çektim, geri taktığımda leke kaybolmuştu fakat 2 dakika sonra tekrardan belirmeye başladı. Her seferinde leke beliriyor kapatıp açınca düzeliyor 2 dakika sonra tekrar beliriyor sorunun neyden kaynaklandığını anlamadım fikri olup yardımcı olabilecek var mı acaba?

Cihaz Blitzwolf vp1 pro

• Merhaba blitzwolf vp-6 kullanıyorum ve aynı sorun bendede oldu. Çözüm veya sebep bulabildiniz mi acaba ?

• Chip yanmış arkadaşlar, cihaz çöp olmuş, bu dandik cihazları nasıl alıyorsunuz o da ayrı Bi soru
  • Cihazın fanı bozulmuştur, ısınınca oluyordur ama görmek lazım
  • Benim cihaz da bu kadar olmasa da bende de oluştu. Nasıl çözülür bu sorun?

• Aynı sorun bende de oldu. Blitzwolf BW VP10 model. Projeksiyon içindeki 5.8 inch'lik LCD Ekranını AliExpress'ten sipariş ederek değiştim yine olmadı. Kapatıp açınca düzeliyor ama iki dakikaya yine aynı şekilde ekranda belirerek büyüyor.

Bir çözüm bulan oldu mu? Yönlendirebilirseniz sevinirim arkadaşlar.

• PatikliMirana P kullanıcısına yanıt

Aynı sorunu VP10 modelinde yaşıyorum. Siz çözüm bulabildiniz mi @PatikliMirana ?

• beymen17 B kullanıcısına yanıt

Chip yanmış olsa cihaz açılır açılmaz sorunlu bir görüntüyle karşılaşmamız gerekmez mi @beymen17 ?

Sökülmüş haliyle çalıştırdığımda sanki ısındıkça siyah leke küçükten başlayıp yavaştan belirerek ekranda büyüyor ve LCD üstünde de leke olarak görünüyor. Yeni LCD alıp denedim onda da yapıyor. soğutma problemi olabileceği ne dair değerlendirmem sizce olasılık dışı mıdır? Teşekkürler şimdiden fikirleriniz için.

• ZgrYvz Z kullanıcısına yanıt

Perde boyutu ve markası nedir ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.