Şimdi Ara

Projektör olarak çalışabilen tavan lambası: XGIMI Magic Lamp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Projektör olarak çalışabilen tavan lambası: XGIMI Magic Lamp

Multimadya cihazları, özellikle de projektörler konusunda uzmanlaşmış Çinli XGIMI şirketi, Magic Lamp adını verdiği bir ürün tanıttı. İlk bakışta sıradan bir tavan lambası gibi görünen cihaz herhangi bir odayı ev sinemasına dönüştürebiliyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy 23 serisinin tasarımını onaylayan kılıf görselleri sızdı

Magic Lamp esasında HD projektör ve Harman Kardon ses sistemini bir araya getiren bir ürün. Dolby ve DTS ses desteği var. Tavana monte edilen cihaz lamba görevi gördüğü gibi aynı zamanda projektörün yanından geçen kişilerin görüntüyü engelleme ihtimalini ortadan kaldırıyor.

Fiyat etiketi de açıklandı

Magic Lamp maksimum 1080p çözünürlük ve 900 ANSI lümen parlaklığa sahip. Ayrıca kullanıcıların görüntüyü bir metre içinde yukarı veya aşağı hareket ettirmesine olanak 32 derecelik eksen kaydırma özelliği mevcut. Tavana monte edildiği için kablolar görüntü kirliliği de oluşturmuyor.

XGIMI Magic Lamp bu yıl Çin'de 1.170 dolar gibi bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Daha sonrasında ise uluslararası pazarda boy göstereceği belirtiliyor.

Kaynak:https://hypebeast.com/2023/1/xgimi-magic-lamp-projector-circular-cieling-lamp-design

• Mantıklı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aşırı derece güzel bişi. Bende 720p den bile düşük çözünürlüklü makine var ona rağmen aşırı zevk veriyor. 1080p bulsam bir yer den demek ki tadından yenmicek.

• Xgimi elfin kullaniyorum inanilmaz bir cihaz cok sessiz calisiyor, otomatik ekran sabitleme görüntü netlestirme ses herseyiyle cok iyi

• Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hocam bahsettiğiniz cihaz en parlak mod da bile sessiz çalışıyor mu ?

diğer sorum; yan duvara monte edip kullanırsak yamuk görüntü düzeltme özelliği var mı ?

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    o işe hiç girme sağlıklı değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hömmgüzel kullanıcısına yanıt
    ampul fiyatına projektör olsa iyi olurdu ama projektor fiyatına ampul. hiç olmamış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    En parlak moddada sessiz calisiyor fakat birde yüksek performans modu var o zaman sesli calisiyor biraz fakat yüksek performans moduyla diger modlar arasinda cok pek fark görmedim ve yan duvara monte etme olayini hic denemedim sadece cihazi yere koyup yukari dogru yansitma yapmayi denedim kendi kendine duzeltti ekrani tabi kendin ellede duzeltebiliyorsun netlestirmeyide otomatik yapiyor cihaz

• tv yok,tv sehpası yok,kablo karışıklığı yok, hoparlör dahili. minimalizm severlere harika cihaz :)

• %100 fikir güzel
    %90 pratik bir ürüne benziyor.
    ama daha nitelikli firmaların bir elinden geçmesinde fayda olabilir.

bu arada standart ampül patladığında
    değiştirmeye çalıştırken bir anda alet yere düşerse
    10 $ ampülü değiştirmeye çalışırken 1000$ zarar !!!
    işte bu mantıksız.

• Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    enerji tüketimi değeri nedir !?
    bu arada aylık eletkrik faturası ne geliyo !?

• Haberleşme nasıl çözülmüş? Wi-fi üzerinden mi? Hdmı üzerinden mi? Burası muallakta. LED lamba kullanılmıştır kesin. Uzun süre dayanır. Sorunlardan biride ısı nedeniyle konulan fan sesi. Tepenizden fan sesi gelecek!

• Lg led projektörümü yaklaşık 4 yıldır bu şekilde kullanıyorum , mi tv stick ve sound bar ile çok kullanışlı bir sistem oldu , ikea'dan 5'li tavan spotu alıp arasına projektörü monte etmiştim kimse tavanda olduğunu anlamıyor kablo derdi de yok mis gibi.

• Helal olsun süper bir düşünce aydınlatma yapar hatta renkli yada filme göre aydınlatır ses sistemi süper olur yer kaplamaz vallahi bunu düşünen mühendise helal olsun.

• ProjectMan kullanıcısına yanıt

65 watt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.