Şimdi Ara

PROJELERE HOST SPONSORU OLURUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELİNİZDE İİ BİR PROJE VAR VE YA HOSTU NERDEN ALIRIM DİYE SIKINTI ÇEKERSENİZ YARDIMCI OLURUM DOMAİN ALMANIZADA YARDIMCI OLURUM AMA HAKİKATEN İİ Bİ PROJE OLSUN FORUM OLMASIN. KAYDA DEĞER BİŞİLER OLSUN PM ATIN PLS

• msne ekledim
  • pmde attim
  • İşte Sorun Bu
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12197262/tm.htm

bence siz oraya benim yazdiğimi okuyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMsT-Rlx

İşte Sorun Bu

dostum okadar büyük yazmissin ki dikkatimi cekti sorun nedir söyler misin???
  • dostum sinirlendim bir onune gelen sponsor oluyor acaba sonu ne olacak
  • quote:

bence iki tarafindan yarari olduğu sürece bi sakincasi yok..ama cidden bazen bu işten para kazanilanlar suistimal edilmekte suc bencede ariyanlardan cok verenlerde

@ ByMsT-Rlx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iNSuRGeNTe -- 8 Şubat 2007; 2:26:16 >
  • eskiden çocuklar misket, oyuncak araa neyim oynarlardı, şimdi cılkı çıktı herşeyin...
    herkes bişiler sallıyo, çocuk oyununa döndü bu iş... NOT:sözlerim topic açana diil , genele...
  • quote:

Orjinalden alıntı: golge_adam

ELİNİZDE İİ BİR PROJE VAR VE YA HOSTU NERDEN ALIRIM DİYE SIKINTI ÇEKERSENİZ YARDIMCI OLURUM DOMAİN ALMANIZADA YARDIMCI OLURUM AMA HAKİKATEN İİ Bİ PROJE OLSUN FORUM OLMASIN. KAYDA DEĞER BİŞİLER OLSUN PM ATIN PLS

sponsor olacakmis neye sponsor oluyorsunuz sirketiniz ne hotmailden bir emailiniz var o mu referansiniz?iyi proje iseymis forum istemiyorsunuzmus felan filan
    birisi ciksa youtube benzeri bir video sitesi yapacagim dese ne diyeceksin sey,ama,felan filan
    yaz bakalim kimsin ne kadarlik host verebilirsin nerden veriyorsun ve en onemlisi kimsiniz
    yoksa sponsor olmak cok iyi guzel birsey sonucta yardimdir.
    saygilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: from_london

quote:

Orjinalden alıntı: golge_adam

ELİNİZDE İİ BİR PROJE VAR VE YA HOSTU NERDEN ALIRIM DİYE SIKINTI ÇEKERSENİZ YARDIMCI OLURUM DOMAİN ALMANIZADA YARDIMCI OLURUM AMA HAKİKATEN İİ Bİ PROJE OLSUN FORUM OLMASIN. KAYDA DEĞER BİŞİLER OLSUN PM ATIN PLS

sponsor olacakmis neye sponsor oluyorsunuz sirketiniz ne hotmailden bir emailiniz var o mu referansiniz?iyi proje iseymis forum istemiyorsunuzmus felan filan
    birisi ciksa youtube benzeri bir video sitesi yapacagim dese ne diyeceksin sey,ama,felan filan
    yaz bakalim kimsin ne kadarlik host verebilirsin nerden veriyorsun ve en onemlisi kimsiniz
    yoksa sponsor olmak cok iyi guzel birsey sonucta yardimdir.
    saygilar

Sponsor arıyorsanız SAGLAM BİR SPONSOR BULUN O SPONSOR OLSUN SİZE.Bu gibi kişisel firmalardan veya kişilerden kaçının.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByMsT-Rlx -- 8 Şubat 2007; 14:32:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.