Şimdi Ara

Promacto PRO X09,X10,X11,X12 ve X14 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.347
Cevap
52
Favori
178.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajım silimiş:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Mesajım silimiş:)

anlamadım ?
  • Ben anladim. Dogru soyleyeni dokuz koyden kovmuslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada cihazin focus ayari manuel, tam ayarliyorum kendime gore fakat bir film izledikten sonra baktigimda sanki focusla oynanmis gibi goruntu flu lasiyor bunu yazi yansitarak anladim. Yani kendi kendine focus oynamasi var gibi geldi biraz daha inceleyip bilgi veririm buradan

• JeFFreY.JeY kullanıcısına yanıt
    @JeFFreY.JeY, en iyi focus ayarı cihazın 25 - 30 dakika çalıştırıldıktan sonra yapılması tavsiye edilir. Eğer bu kez de istediğiniz netlik ayarını yakalayamıyorsanız cihazda netlik problemi vardır.
    İkinci bir alternatif de kaynaktan gelen sinyalin native çözünürlüğü ile projeksiyonun native olan çözünürlüğü arasında uyumsuzluk problemi olabilir.Yani interlace sinyale cihaz native sinyal gibi davrandığından yapabilir. Bunu anlamak için cihazınızın native çözünürlüğü ile kaynağınızdan aynı çözünürlükteki native sinyali gönderip focus problemi var mı kontrol edin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 11 Aralık 2013; 23:10:27 >
  • max-well kullanıcısına yanıt
    Oneriler icin cok tesekkurler. Soylediklerinizi deneyecegim. Ayrica cihazin native coz: 1280*800 fakat ben 1280*720 de sanki daha net bir goruntu aliyorum. Bir süre *800 ile calistirip deneyecegim.
    Buradan bilgi veririm tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: JeFFreY.JeY

Ben anladim. Dogru soyleyeni dokuz koyden kovmuslar

konu nedir ??
  • alt yazı problemi en zaman çözülecek bilgisi olan varmı?
  • quote:

Oneriler icin cok tesekkurler. Soylediklerinizi deneyecegim. Ayrica cihazin native coz: 1280*800 fakat ben 1280*720 de sanki daha net bir goruntu aliyorum. Bir süre *800 ile calistirip deneyecegim.
    Buradan bilgi veririm tekrar.

@JeFFreY.JeY, focus ayarını yaparken projeksiyon cihazınızın ayar menülerinde focus ekranı varsa yapacağınız focus güzel sonuç verir. Eğer yoksa da cihazın menülerindeki yazıları focus için kullanabilirsiniz ... Kolay gelsin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 12 Aralık 2013; 11:49:16 >
  • hocam geçenlerde konuşmuştuk ne dersiniz bu cihazı gönül rahatlığı ile alabilir miyim ?? ne dersiniz ? f/p olarak nasıl yorumlarsınız
  • El Guapo kullanıcısına yanıt
    @El Guapo, cihazı inceleme imkanım olmadığı için değerlendirme yapmam. Bu durumda herkesin görüntü açısından beklentileri farklıdır. Kağıt üzerindeki değerler değil de çıplak gözle cihazın yeteneklerini görmek gerekir. Kullananıcı arkadaşlar cihaz hakkında yeterince bilgi paylaşımı yapıyor. Son kararı vermeden önce cihazı demo etme imkanınız varsa karar vermeniz kolaylaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 12 Aralık 2013; 21:36:14 >
  • Fazladan gözlük almak isteyen arkadaşlar ben burada buldum...

http://www.gozluk3d.com/tr/promacto-3d-gozluk--k
  • quote:

Orijinalden alıntı: max-well

@El Guapo, cihazı inceleme imkanım olmadığı için değerlendirme yapmam. Bu durumda herkesin görüntü açısından beklentileri farklıdır. Kağıt üzerindeki değerler değil de çıplak gözle cihazın yeteneklerini görmek gerekir. Kullananıcı arkadaşlar cihaz hakkında yeterince bilgi paylaşımı yapıyor. Son kararı vermeden önce cihazı demo etme imkanınız varsa karar vermeniz kolaylaşır.

İstanbul/Beşiktaşta boyut dijitalde deneme imkanı varmış. Gözlük almak için aradığımda söylediler.

http://www.boyutdijital.com/Promacto-ProX10-LED-Projeksiyon-Cihazi,PR-1265104.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Princess of kings

Fazladan gözlük almak isteyen arkadaşlar ben burada buldum...

Aliexpresste tanesi 40tl ye geliyor dlp link gozlukler. Biraz gec gelir o kadar. İlerde bende almayi dusunuyorum 2adet

• quote:

quote:

Aliexpresste tanesi 40tl ye geliyor dlp link gozlukler. Biraz gec gelir o kadar. İlerde bende almayi dusunuyorum 2adet

Gümrükte sıkıntı çıkarmasınlar? Dayım 2 adet 3D gözlük getirtmişti DHL ile perişan ettiler adamı. 75 euro ve üzeri gümrüğe tabidir diye gümrük almak istediler. Gümrük istemekle kalmamışlar, kdv, ardiye, DHL evrak parası gibi önüne bir sürü gider çıkarmışlar. Dayımda almadan gümrüğe terk etmişti. 2 gözlüğe 300 TL den fazla masraf istemişlerdi hatırladığım kadarıyla.

Sizin dediğiniz fiyatlara yakındı oda tanesine 65 TL vermişti fakat gümrükte oraya ödediğin miktar değil, buradaki satış fiyatını baz alıyorlarmış. Saçma sapan bir şey işte. İnsanı yolmak için her türlü yolları var yani.

• BİR AY KADAR ÖNCE SEVEREK ALDIĞIM, ÇOK BEĞENDİĞİM PROMACTO X10 CİHAZIMI KULLANIM ALANIMIN DARALMASI VE ACİL NAKİT İHTİYACIMDAN DOLAYI, BÜTÜN APARATLARI İLE BİRLİKTE TAM TAKIM OLARAK SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

BELİRLEMİŞ OLDUĞUM HERHANGİ BİR FİYAT YOK.
    ÖĞRETMEN OLDUĞUMDAN OKULDA KULLANMAK ÖNCELİĞİ İLE AMIŞTIM ANCAK ORADA ARTIK İHTİYACIM KALMADI.
    AKŞAMLARI ARA SIRA FİLM VE HAFTA SONLARI MAÇ İZLEMEK İÇİN KULLANILDI..
    İLGİLENEN ARKADAŞLAR İRTİBATA GEÇEBİLİRLER.

İSTEYEN ARKADAŞA HARİCİ OLARAK CİHAZLA KULLANDIĞIM FOTOĞRAF MAKİNEMİN BÜYÜK BOY SU TERAZİLİ TRİPPOTUNU DA VEREBİLİRİM..HEM FONKSİYONEL HEM DE ÇOK İŞE YARIYOR..
  • anarcisth A kullanıcısına yanıt
    fiyat olarak ne dusunuyosun acaba bende almak istiyorum cok ii bi cihaza benziyo arastırmalarıma gore
  • quote:

quote:

quote:

Gümrükte sıkıntı çıkarmasınlar? Dayım 2 adet 3D gözlük getirtmişti DHL ile perişan ettiler adamı. 75 euro ve üzeri gümrüğe tabidir diye gümrük almak istediler. Gümrük istemekle kalmamışlar, kdv, ardiye, DHL evrak parası gibi önüne bir sürü gider çıkarmışlar. Dayımda almadan gümrüğe terk etmişti. 2 gözlüğe 300 TL den fazla masraf istemişlerdi hatırladığım kadarıyla.

Sizin dediğiniz fiyatlara yakındı oda tanesine 65 TL vermişti fakat gümrükte oraya ödediğin miktar değil, buradaki satış fiyatını baz alıyorlarmış. Saçma sapan bir şey işte. İnsanı yolmak için her türlü yolları var yani.

Onemli olan dhl ile degil, takipli air mail ile alinmasi. Ben tablet aldim 220tl civarinda 1sene kadar once. Hic bir sikinti olmadan geldi. DHL ile alim yapmayin hem zaten kargo ucreti odersiniz. China, hong kong air mail ucretsiz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: anarcisth

BİR AY KADAR ÖNCE SEVEREK ALDIĞIM, ÇOK BEĞENDİĞİM PROMACTO X10 CİHAZIMI KULLANIM ALANIMIN DARALMASI VE ACİL NAKİT İHTİYACIMDAN DOLAYI, BÜTÜN APARATLARI İLE BİRLİKTE TAM TAKIM OLARAK SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

BELİRLEMİŞ OLDUĞUM HERHANGİ BİR FİYAT YOK.
    ÖĞRETMEN OLDUĞUMDAN OKULDA KULLANMAK ÖNCELİĞİ İLE AMIŞTIM ANCAK ORADA ARTIK İHTİYACIM KALMADI.
    AKŞAMLARI ARA SIRA FİLM VE HAFTA SONLARI MAÇ İZLEMEK İÇİN KULLANILDI..
    İLGİLENEN ARKADAŞLAR İRTİBATA GEÇEBİLİRLER.

İSTEYEN ARKADAŞA HARİCİ OLARAK CİHAZLA KULLANDIĞIM FOTOĞRAF MAKİNEMİN BÜYÜK BOY SU TERAZİLİ TRİPPOTUNU DA VEREBİLİRİM..HEM FONKSİYONEL HEM DE ÇOK İŞE YARIYOR..

kardeş, fiyat bilgisini beklemekteyim... uygun bir fiyat olursa düşünebilirim !..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onemli olan dhl ile degil, takipli air mail ile alinmasi. Ben tablet aldim 220tl civarinda 1sene kadar once. Hic bir sikinti olmadan geldi. DHL ile alim yapmayin hem zaten kargo ucreti odersiniz. China, hong kong air mail ucretsiz zaten

Bu takipli air mail gümrükten direk geçmiyor mu? 75 euro dan fazlası otomatik takılıyormuş. 75 euro altındakilerde memurun insiyatifine kalmış deniyor. Çok şey okudum internet üstünde konuyla ilgili. Anladığım sonuç , her şeyin dışarıdan gelen ürünü kontrol eden memurun takdirinde olduğu yönünde. Geç derse bir bakıyorsunuz sizinki gibi 200 liralık üründe geçiyor, kal derse 100 liralık üründe kalıyor. Sıkıntılı bir durum yani.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.