Şimdi Ara

@ PrometiusCraft - mc.prometiuscraft.com @ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
3
Favori
26.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel olmuş beğendimde evleri nereye kurcam anlamadım. bide baya bi odun topladım sonra herkes şelaleye gelsin falan dedi biri gittim biri beni okla vurdu öldüm herşey gitti baştan başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

çok güzel olmuş beğendimde evleri nereye kurcam anlamadım. bide baya bi odun topladım sonra herkes şelaleye gelsin falan dedi biri gittim biri beni okla vurdu öldüm herşey gitti baştan başladım

quote:

Hocam server çok kalabalık , çok defa orman değiştirildi , mesela o orman ilk açıldığında bomboştu , şimdi birlikler claimlediği için yakınlara ev yapılmıyor , uzaklaşmak gerekiyor ormandan.

İstersen /spawn yazıp anakaleden herhangi yöne gidebilirsin oraya evini kurabilirsin.

This land protected yazan alan kale etrafı korumasıdır , o bölgeyi aşmanız gerek.

Zaten server Faction yani birlik serverı , /warp yardim yaparak faction hakkında bilgi edinip ondan sonra sen de kaleni vs. yapabilirsin...

• quote:

çok güzel olmuş beğendimde evleri nereye kurcam anlamadım. bide baya bi odun topladım sonra herkes şelaleye gelsin falan dedi biri gittim biri beni okla vurdu öldüm herşey gitti baştan başladım

istersen senle birlikte oynayalım bende acemiyim bi bilen olsa iyi olurdu aslında.UzumakiNaruto benim adım.
  • herşey iyi hoşta millet birbirini yakıyo okla öldürüyo. ben orda sakin sakin odun kesiyorum, adamın biri öldürüp odunları alıp gidiyo.
  • quote:

herşey iyi hoşta millet birbirini yakıyo okla öldürüyo. ben orda sakin sakin odun kesiyorum, adamın biri öldürüp odunları alıp gidiyo.

!0 kere yanmışımdır salla kanka:D evde tek oynarım daha iyi.
  • Ee mp nin heyecanı , yakma önceden yasaktı serbest yaptık çok şikayet geliyordu hergün , siz yine iyisiniz ben burda oyuncuyken kara cukura düşüyodum , oyun bugu bazen oyuna girince pat diye yerin dibine giriyodum , tüm eşyalar da gidiyodu dia set vs. kuytuda agac kesmek lazım ölmemek için.
  • ya adamlar pusmuş ormana gidiyorum anında 3 kişinin ok yağmuru altında itemlerim saçılıyo etrafa. sonra agac kesmeye gidiyorum 2 kişide orda pusmuş delik deşik oluyoz yine. bide itemlerimi saklamam gerek malum. sandık koydum ormanda boş biryere bide tabela yapıştırdım sonra biraz eşya lazım oldu gidip alim dedim biri obölgeyi almış sandık açılmıyo. güme gitti bütün eşyalarım yine başladım sıfırdan. şimdide çanakkalenin orda biyere koydum sandığımı inşallah ordakide gitmez.
  • 1.1 in zorentini alabilirmiyim?
  • quote:

ya adamlar pusmuş ormana gidiyorum anında 3 kişinin ok yağmuru altında itemlerim saçılıyo etrafa. sonra agac kesmeye gidiyorum 2 kişide orda pusmuş delik deşik oluyoz yine. bide itemlerimi saklamam gerek malum. sandık koydum ormanda boş biryere bide tabela yapıştırdım sonra biraz eşya lazım oldu gidip alim dedim biri obölgeyi almış sandık açılmıyo. güme gitti bütün eşyalarım yine başladım sıfırdan. şimdide çanakkalenin orda biyere koydum sandığımı inşallah ordakide gitmez.

Sandığın - evin başka birlik tarafından claimlenirse yönetici çağırıyosun o unclaim yapıyor.
  • Bu oyunda amaç nedir? anlayabilirsem gelirim
  • Oyunu nerden indirebilirim servera nasıl bağlanabilirim oyundaki amaç nedir ? PM lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadSpace III

Bu oyunda amaç nedir? anlayabilirsem gelirim

http://forum.donanimhaber.com/m_56528157/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Bu oyunda amaç nedir? anlayabilirsem gelirim

http://forum.donanimhaber.com/m_56528157/tm.htm

Videodaki grafik modunu yükleyip serverda oynayabilirmiyim
  • vaaay baya sağlam servera benziyor.ping durumu filan nedir?orjinal hesaplamı giriliyor? bide o uzaylı gibi olan grafik modumu yüklü yoksa oyunun içinde olan bişeymi daha önce hiç görmedim.
  • Sitenize üye olucamda oyuna yeni başlıcam doğrulama sorusu cok sacma...

patlayan yaratıga nedenir yeni başlıyoz ne bilem
  • çok saçma bi oyuna giremedim malesef..sorular flan cıkıyor yardıma giriyorum o odadan cıkamıyorum...
  • Arkadaşlar korsan oyundan multi oynanır mı?
  • para kazanmak çok zor ya odun kesince zaten azcık para geliyo onu kafamdan çıkardım zaten. tarlada yapamıyorum zaten 10k akçe. maden kazamıyorum arkamdan adamlar geliyo öldürmek için. madeni kazsamda sandığa koymaya giderken yolda öldürüyo millet. ama başkalarını görüyorum köşkler yalılar villalar bölgeler tarlalar falan. nerden bulmuşlar parayı bunlar.

bide görüntümüzü nasıl değiştiricez. herkes acayip şekil görünüyo ben ise klasik steve
  • serverda end portalı buldumda bu sırdana bişeymi anlamadım biyere ışınlaı beni heryerde enderman var ama block koyamadığımdan aşağı inemiyorum.bende geri döndüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

vaaay baya sağlam servera benziyor.ping durumu filan nedir?orjinal hesaplamı giriliyor? bide o uzaylı gibi olan grafik modumu yüklü yoksa oyunun içinde olan bişeymi daha önce hiç görmedim.

Lag 80/80 iken çok hafif oluyor , sunucu önümüzdeki ay 200 kişi kapasiteye çıkarılacak ve sıfır lag olacak.

quote:

Sitenize üye olucamda oyuna yeni başlıcam doğrulama sorusu cok sacma...

patlayan yaratıga nedenir yeni başlıyoz ne bilem

Foruma üye olmana gerek yok , oyuna girince /register şifre yapıp kaydolacaksın.

quote:

çok saçma bi oyuna giremedim malesef..sorular flan cıkıyor yardıma giriyorum o odadan cıkamıyorum...

Kusura bakma da , o odaları geçemiyosan saçma olan sensin yanlış girdiğin odayı aklında tutsam 2 dk da çıkarsın , o odadan /warp soru yazarak başa döneceğin
    yazıyor , tabela oku biraz.

quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Arkadaşlar korsan oyundan multi oynanır mı?

Pm atmışsın bana cevapladım , korsandan girebiliyosunuz.

quote:

para kazanmak çok zor ya odun kesince zaten azcık para geliyo onu kafamdan çıkardım zaten. tarlada yapamıyorum zaten 10k akçe. maden kazamıyorum arkamdan adamlar geliyo öldürmek için. madeni kazsamda sandığa koymaya giderken yolda öldürüyo millet. ama başkalarını görüyorum köşkler yalılar villalar bölgeler tarlalar falan. nerden bulmuşlar parayı bunlar.

bide görüntümüzü nasıl değiştiricez. herkes acayip şekil görünüyo ben ise klasik steve

Server 1,5 aydır açık haliyle eskiler zenginler , şuan para kazanmanın ilk açıldığı güne oranla zor olması normal , o zaman 40 kişi online idi şimdi 80 kişide öldürürler.

Mecbur madenden para yapacaksın , ormandan uzaklaşıp arkanda kimse yokken ineceksin kaza kaza , paraı öyle yapcaksın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.