Şimdi Ara

@ PrometiusCraft - mc.prometiuscraft.com @ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
3
Favori
26.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: med_cezir197

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

oyunda girer girmez dolaşırken bi deliğe düştüm düğtüğüm yerde ışınlanma yasak block kırma yasak kaldım öyle yazdıklarımıda kimse görmüyor ne biçim server bu böyle ?

Tebrikler bu tür mesajı konuya yazan 3513515. kişi oldunuz , server SURVIVAL değil PvP ayarları , faction ayarları en ufak ayrıntılar düşünerek hazırlanmış bir serverda çukura düştüm nasıl server bilmem ne yazmadan önce bir emeğe saygın olsun , gavur serverı değil orası senin forumunun serverı çukura düştüysen bi moda söylersin düştüm bi kill çek diye çeker çıkarsın , artık rehberin başına faction bilmeyenler konuda isyan etmesin mi yazsam ne yapsam hergün bu tür mesajlardan bıktım.

@kangroo

Birlik saldırdığında savaşmamanın tek yolu oyundan çıkmak ve gitmelerini beklemek.Ama birliğin büyüdü mesela 6-7 kişi online sen çıkıyoruz dedin 5 kişi çıktı 2 kişi cüneyt arkınlık yaparsa yine powerın düşer yani , tek sen olursan birlikte savaş açısından rahat edersin.

beceremiyorsan bırakacaksın. böyle azarlamakla hiç bir yerine saygı kazanamazsın 10 dk boyunca 30 kişiden yardım istedim kimse z*klemedi. forumunuzada konu açtım silinmiş. emeğinize filanda saygım yok ne emeğinden bahsediyorsun cracked offline server açmışsınız cracklı minecraft dağıtıyorsun.

Oyunda değilken sana yardım edemedim beceremedim pardon.

Başına ! koymadan yazdığın mesajları 35 blok yakınındakiler görür , eğer böyle yazdıysan 1 kişi bile cevap atmaması normal.

Tr serverlarında oynamadığından bilmemen normal eğer serverı crack değil premiumlara açık yaparsan bu 70 kişi 10-20 kişi zor olur , biz amerikada yaşasaydık ve 400 küsur kapasitesi olan premium serverlar varken bana bunu desen anlarım Türkiye şartlarında crack serverdan başka yaşama şansın yok , beğenmiyorsan girme kardeşim /modreq çukura düştüm spawna çekme şansını var mı yazsan modların checklere baktığında sana en kötü bi mesaj atacağını bilirdin spawnda modreq sistemi de yazıyor ben nerden bileceğim dersen.

• he gardaş ok
  • quote:

he gardaş ok

Adam gibi yazsana hadi , he gardaş diyip geçiştirmek kolay shout atmıyosun sonra amanın kimse yok bilmem ne.
  • ne diyim bilader ? kavgamı ediyim ? ben yardımımı istedim ! i de yazdım. forumdada konu açtım sildiniz. ne diyim daha . ey allahım ya bi şey kanıtlamak zorunda değilim şikayetimi ederim z*klemezsen benden beceriksiz damgasını yersiniz. servera bir özellik koyuyorsunuz onun önlemini alacaksın beceremiyorsanda koymayacaksın . bidahada ne girerim nede öneririm o server ı . uzatma daha fazla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 11 Şubat 2012; 19:08:45 >
  • quote:

ne diyim bilader ? kavgamı ediyim ? ben yardımımı istedim ! i de yazdım. forumdada konu açtım sildiniz. ne diyim daha . ey allahım ya bi şey kanıtlamak zorunda değilim şikayetimi ederim z*klemezsen benden beceriksiz damgasını yersiniz. servera bir özellik koyuyorsunuz onun önlemini alacaksın beceremiyorsanda koymayacaksın . bidahada ne girerim nede öneririm o server ı . uzatma daha fazla .

He gardaş ok.
  • arkadaşa 3. kişi menüsü lutfen..
  • quote:

arkadaşa 3. kişi menüsü lutfen..

he gardaş ok
  • he he
  • Up.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 12 Şubat 2012; 16:25:55 >
  • Arkadaşım özür dilerim VPS hakkında kuruş bilgim yoktu yorum yaptım özür dilerim.Bu arada VPS nin ne olduğunu öğrettiğin için sağol birde Lag yok denecek kadar az ve artık girişte pek zorlanmıyorsunuz klanların durumuda iyi yalnız melon işi üzdü beni!Önceden 350 idi şimdi 200 nolcak nasıl para kasılcak bilemedim.Birde geçende kaleye otel yapmıştım adamın biri tamamen grief etmş oda yetmemiş kaleye dadanmış.Bende ormandan arsa aldım napayım...Birde şu kasayı yan yatır iyiymiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parakeet

quote:

arkadaşa 3. kişi menüsü lutfen..

he gardaş ok

Yeni replik he gardaş ok mu
  • Ben uzun zaman önce bıraktım şimi hangi versiyonda Minecraft canım sıkılınca takılacak biryer arıyorum bilgilendirin bi zahmet dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behlül

Ben uzun zaman önce bıraktım şimi hangi versiyonda Minecraft canım sıkılınca takılacak biryer arıyorum bilgilendirin bi zahmet dostlar

He Gardeş OK (Biri bunu gif falan yapsın ya )

Oyunana girdiğinde sana destek olacak 1-2 komut vereyim:
    t:chati açar
    /modreq mesajın :Bu komut mesajını adminlere iletir.
    /warp selale :İlk başlarda maden arayabileceğin bir yer.
    /warp orman :İlerleyen zamanlarda arsa alabileceğin bölüm burada tarla ev vs. yaparsında güvensizdir koruman yoksa direk grief ederler acımazlar ama alt taraflarda yine güvendesin
    /warp market:markete ışınlar
    /home bed:yatağınıza ışanlar
    /sethome isim:Orayı işaretler
    /home koyduğunuz isim:sizi oraya ışınlar
    /delhome isim:İsmini koyduğunuz evin işaretini bırakır
    İpucu:Sadece 3 homeniz olabilir.
    /m oyuncunicki :İstediğin oyuncuya özel mesaj yollar
    İpucu:oyuncunun adını kısaltabilirsin örneğin zxcvb oyuncusula görüşüyorsun sen zxc yazıp direk yollabilirsin ama zxcd diye biri varsa mesajın onada gider.
    /r :Önceki özel mesaja ekleme yapar.Devam ettirir diyelim.
    /f c f:Klan chatine geçer
    /f c :public chate girer
    ! mesaj :Mesajınızı herkes görür
    İpucu:Bağırmayı chat gibi kullanmak mute(konuşamama)cezasına sebebiyet verir
    İpucu:bu f lerde / koymadanda görev görür
    /tpa oyuncu nick:oyunucun yanına ışınlanma talebi gönderir
    /tpaccept:sizi gelen tpa davetini kabul eder
    /jobs join meslek adı:mesleğe giriş yapar
    /jobs leave meslek adı:mesleten çıkar
    /jobs stats:meslek levelini gösterir
    İpucu:Oyunda 2 meslek alabilirsin.
    /money pay -para miktarı- - alıcı-:Alıcıya belirttiğiniz miktarda para yollar

Devamı Gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NK_Ultra -- 13 Şubat 2012; 15:37:25 >

• Devamı gelsin bakalım hadeee...

Şimdi oyun hakkında bikaç ipucu vericem size destek olur

Oyuna başlar başlamaz diirek şu komuta girin /register sağlam bir şifre eğer bunu yapmazsanız sisteme giremezsiniz ve cabası atılırsınız.Sonraki zamanlarda da /login yazdığınız sağlam şifre ile giriş yapacaksınız neyse.Girdiniz hop nerde olduğunu bilmediğiniz bir yerdesiniz.Burası sizin ilk baştaki /home niz.O binada hemen hemen tüm warplar ayrıca jobs kazılacak yerleri jobslara nasıl gireceğinizi anlatan bir bölüm var.Bunlara bakın.Eğer gerçekten yeni iseniz /warp yardim (yalnışsa düzeltin)giderek yardım alabilirsiniz.Bu noktada güzel bir ayrıcalık gelecek size hatta 2 ayrıcalık biri /kit tools 2. si görevler.Kit tools size stone kazma kürek kılıç vs. verir yani başlarda yinede iyi sayılırsınız.Sonra napcam ben bunları direk /warp kazialani ni ye giderek sandlere mi dalacam tabiki hayır dışarda markete doğru giderken sol tarafta olması lazım görev vericiler var.Yalnız 1 tanesi açık o ayrı ortakine sağ tık yapn size görevi anlatır sonra tekrar sağ tık yapıp görevi alırsınız.Sonra gidin /warp kazialani ye kasın kendinizi orda sonrachatte görev tamamlandi diyince görev aldığınız adama geri dönün /warp market görevi yine sağtik yapıp 1k ya konun.Devamı gelecek

• Arkadaşlar sizden 2 ricam var 1-Yazdıklarımı kontrol edin 2:Şu klanlara girerken komutlar var onları yazarsanız mesaja eklerim
  • Devam...

Bu görevleri böyle böyle devam ettirin görev yaparken uğrak noktanız /warp orman /warp selale(warp selalede rief kesinlikle yapmayın oradan uzaklaşıp bir yere işinizi görün MUTLAKA).Şimdi bu serverin en güzel yanı yan factionlara gelelim.Bir factiona girmek için önce aviana Tr nin forumuna girin faction bölümünden klan beyenip bşvuru yapın eğer kabul edilirseniz oyunda yetkilileri bulup girersiniz.Haa ufak bir ekleme eğer oyunda factionunuzun düşmanı varsa sizi keser ne var ne yok alırlar benden demesi.Diyelim asd klanına kayıt oldunuz kendinize bir kale beyenin ordan onun yetkilisiyle görüşün size bir arsa ayarlasın oraya güzel güzel güzel ev tarla yapın.Nasıl tarla yapılacağını sonra anlatırım.Yine bir ekleme yapayım buralar güvensizdir griefe açıktır benim 5 katlı otelim gitti +tarlama dadandılar...1-2-3-4-5.. günler takp ettikçe paranız artacak şimd arsa zamanı....

Devamı gelecek devamıda son olacak bundan sonrada kimse HD ye kızıpta dh de replikler çıkarmısın

• Arsayı almak için gidin kendinize boş bi alan bulun şöle deniz manzaralı.Sonra ona 20x20 alan çizin sonra /modreq ormanda arazi çizdim 20x20 hemen alıcam yardım eder misin? yazın sonra gidipte !modreqe bak admin yazmayın tabi.O size dönecek çatkpı tepenizde uçmaya başlayacaktır.Sonra parayı yolla 24k dicek sonra siz bismillahirrahmanirrim /money pay 24000 adminin nicki (eğer olmuyorsa nickle paranın miktarını değiştirin)yazın orası artık sizin yalnız mutlaka arazi kırmayı bir deneyin arsanın size geçmemiş olma ihtimalide var yani.Ardından 10 k falan yanınızda olsunbu parayla güzel duvar kat tarla vs. ypın ama özellikle tarlayı yaparken dikkat edin sınırları taşmasın.Öyle güzel bir eviniz olur kendinize bir yer bulup ormanda jobs para kazanırsınız sonra klanınızda entrikalar casusluklar ne istiyosanız onu yaparsınız kardeş size kalmış...

ufak bir ekleme..

Marketin alt katında zırhlar var.Onları sağık ile alıp sol tık ile satarız zaten aldıysanız bought sattıysanız sold gibi bişiler yazar chatte ordan takılırsınız.Size bir ipucu altından uzak durun ironada fazla ellemeyin ironu bulursunuz altın dayanıksızdır.Elmas ise kesin dayanaklı ve 1 o kadarda pahalıdır.5k falan dia set için harcarsınız

Tarla işini anlatmayacağım para kazanma işinide onlar aten forumlarda arayın bulursunuz ben brazda kendi hikayemi yazdım fakat bu yol zaten gidelecek en önemli yollardan biri.Eğer az param var derseniz ormandan ufak arazilere işe bvaşlayabilirsiniz.Benim oyundaki Nick:silverminer ulaşırsanız destek olrum.

• Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Up

oynuyomusun hala. eğer arsa aldıysan koordinatları pm at senin evinin yanına bende bi arsa alim komşu oluruz.

Hayla devam ediyorum rahat rahat bırakmam ama bana para lazım da set 20x20 arsa derken gitti paracıklar ama oyunda nickini söyle pmle fln ulaşırsam sana evi gösteririm ve koor. konusunda hiçbi fikrim yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Up

oynuyomusun hala. eğer arsa aldıysan koordinatları pm at senin evinin yanına bende bi arsa alim komşu oluruz.

Hayla devam ediyorum rahat rahat bırakmam ama bana para lazım da set 20x20 arsa derken gitti paracıklar ama oyunda nickini söyle pmle fln ulaşırsam sana evi gösteririm ve koor. konusunda hiçbi fikrim yok.

Bigun oyuna girersem bulurum seni 50k param var 10k veririm sana.

Koordinat icin f3 e basican

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 14 Şubat 2012; 20:32:59 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.