Bildirim
Pronun PAZAR KUPONLARI (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
tebrikler hocam senin maçların arasından kendime bir kaçtane çıkarmıştım allah razı olsun benim kuponda geldi bugünde napoli + barça kombine kupon yapıp ekstra bir tane daha kupon yapmayı düşünüyorum -
amorti kuponun oranı daha düşük hocam genelde tam tersi oluyor ikisi de banko gibi? -
sevindim kazandığına:)bugün biraz sağlama almak istedim iki kuponuda..o maçlar dışında milan 10ç twente-az 1.5 üst b.dortmund 02ç bu maçlarda tutabilir -
hangi siteden oynuyorsunuz üstadlar ? -
-
Süprizcilere;
Real Madrid - Sevilla Fc maçı berabere bitebilir.
Villarreal - Barcelona maçı ilk yarı: 0 denenebilir.
Tottenham maçı da, kg var.
Herkese bol şanslar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: frux
Süprizcilere;
Real Madrid - Sevilla Fc maçı berabere bitebilir.
Villarreal - Barcelona maçı ilk yarı: 0 denenebilir.
Tottenham maçı da, kg var.
Herkese bol şanslar.
Madrid maçı kesinlikle berabere bitmez. Atletico ve barça puan kaybetti. -
-
Nerelerdesin bro
liglerin başlamasını bekliyordum çektiğim parayı çatır çatır harcadım şimdi tekrar biriktirmek lazım:) -
Kaç cektin bro :)
Adi monoco bırakmadı ekmek yiyelim inşallah hafta sonu acısını çıkarırım.. -
Ben dahil herkesi Monaco yatırdı galiba -
-
Amortiyi daha sağlama almak isteyen az-psv 2.5 üst barçaya 1 olarak oynayabilirler.... -
-
Pazarı bekliyoruz
geldi dostum dua edelim de 2 de 2 tutsun çekelim paraları:) birazdan kuponları asarım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X