Şimdi Ara

propolis kullananlar buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
8
Favori
248.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba sizden email adresinizi istesem propolis için @aksmah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksmah A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Bende sizden email adresinizi istesem propolis için @aksmah
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOLUNAY06

Merhaba Bende sizden email adresinizi istesem propolis için @aksmah
    mail adresim
    aksumahir@hotmail.com
    elimde propolis mevcut..
  • Bu forum üzerinden 3 arkadaş benden propolis aldı. arkadaşlar forumu halen takip ediyor ise lütfen yorumlarını paylaşsınlar..
    fayda gördülermi görmedilermi bende öğrenmek istiyorum..
  • Evet alanlar nerede?
  • Alkolle çözülme olayına karşıyım. Faydası Su'da az olsa bile az olanda hikmet ve hayr daha fazladır.
  • Sağlık için alkolde çözünmüş propolisin alınabileceğini düşünüyorum.. İlaç ve dezenfektanlarda da az miktarda var.. zaten haricen aldığımız şeker de metabolizmada alkole dönüşüyor.. ha şekerli kahve ha likör.. aynı şey.. şeker bağımlılığı bu yüzden işte.. özellikle çocukların şeker bağımlılığına dikkat etmeliyiz, vücutlarında alkol yüklemesi oluyor.. neyse konuyu fazla dağıtmayayım. bu arada propolis test videoları var nette onlara da bakın derim...

hocam hala varmı propolis?? alabilir miyiz??@aksmah

• Ben de propolis kullanmaya yeni başladım. %100 güvenilirdir ve propolis tablet şeklindedir. Propolis tableti almak isteyenlere yardımcı olabilirim.

• Arkadaşlar elimde propolis var. ayrıca benden birkaç arkadaş bu site üzerinden propolis sipariş etti. alan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazsınlar.
  • Nutral theraphy markasını tavisye eder misiniz ? Saglam bi yer bulamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan ve kullanan arkadaşlar yorum yazabilirler mi?

Bu arada ben de Nutral Therapy den aldım bakalım bekliyorum.

Umarım faydalı olur. Gelişme olursa yazarım buradan.

• https://www.youtube.com/watch?v=FGFHeQuV6rk

Kendi çektiğim video..
    Gerçek propolis arkadaşlar halıya veya beze bir iki damla dökerseniz birdaha çıkmaz.
    istediğiniz kadar yıkayın.
    Bu şekilde de deneyebilirsiniz.
  • 2 yıla yakın zamandır propolis kullanıyorum. (çok düzenli olmasada) grip nezle vs. yakalanmadım.
    artık şansmı yoksa propolisin faydasımı bilemedim...
    bende her yemekte kekık ve nane katıyorum aynı anda hıc hasta olmadım ıns olmayızda.
  • arkadaşlar bende bir düzenli propolis kullanıcısıyım.
    propolisi bağışıklık sistemi düşük olanlar kullansın.
    bir çok arkadaşın propolis kullanıp faydasını görmemesindeki olay şudur. propolis bağışıklık sistemini güçlendirir. Ancak bağışılık sistemi düşük olan kişi ise hasta olur. propolisi hasta iken kullanırsanız pek bir faydasını göremezsiniz. Ancak propolisi 1 ay kadar düzenli olarak kullanırsanız. artık bağışıklık sisteminiz yerine oturmuş yani sağlam demektir. Bu süreden sonra propolis kullanmayı bırakmayacak ve devam edeceksiniz. Böylece bundan sonra hasta olmayacaksınız.

Ben bademcik taşı oluşumu ile hastaneye gittim ve 2 tane doktor bana ameliyat olacaksın dedi. Ancak zaman uygun olmadığı için ameliyat olmadım. Araştırdım ve propolis kullandım. 3 ay sonunda ameiyata gerek kalamadığını söylediler. 3 ay sonunda bademciklerim sağlamdı. Üstelik artık taş oluşmuyordu. böylece nefes kokusu şikeyetinden de kurtuldum.

Ben balen marka kullandım. n11 de satılıyor. sabah 5 akşam 5 damla. arada kefir filan da içiyordum. çok nadir de olsa arı sütü bal polen karışımları vardır tek şişede onu da kullandım. Ama propolis candır.

Ama şöyle bişey de söyleyim. propolisi yazın bıraktım ve kullanmadım. tekrar bademcikte taş oluşumunu gördüm. Ancak sonuna kadar kullanıcam ve ameliyat olmayacağım. zaten 1 şişesi baya uzun gidiyor.

• Nutral Therapy'den aldım ben de. 4-5 aydır kullanıyorum. Fiyatı bir tık yüksek gibi geliyor ama diğer markalarda miktar aldatmacası var. 20 ml'lik alkollü, sulu, propilen glikollü ürünleri neredeyse aynı paraya satıyorlar. Bunlarınki 50 ml.

Bir de geçenlerde Ekşi'de propilen glikol ile alakalı bir şeyler okudum. çocuklarda epilepsi ve sinir sistemi sorunları yaratıyormuş. O yüzden zeytinyağlı olanını tavsiye ederim.

https://www.nutraltherapy.com/urunlerimiz/
  • arkadaşlar bir arıcı olarak sizlere birkaç tavsiyede bulunayım arıcılık sektöründe çeşitli ilaçlar kullanılmaktadır ürünler derlenirken bu ilaçların kullanımı yapılmamalıdır yada porspekdüs üne göre kullanılmalıdır ...

kazıma propolis ile yapılan propolisler size faydadan çok zarar getirecektir çünkü bünyesinde ilaç kalıntıları barındıracaktır balmumu ve propolis dogası geregi sünger gibi kullanılan ilaçları bünyesine çeker ve arınmaz bunun için propolis için hazırlanmış özel traplar kullanılmalıdır ve bu söylediklerim bütün arı ürünleri için geçerlidir bal üretimi yapılırken ilaç kullanılmaz polen üretimi yapılırken ilaç kullanılmaz bu liste uzar gider

saglam propolis nasıl olur resimlerle göstermek istedim her ne kadar dh de pek yazmasamda bilgi verme geregi duydum aşıgıdaki resimlerde aile eşrafı eş dost için üretmiş oldugum propolisler bulunmaktadır özellikle zayıf bünyeli ve soguga bağlı çogu hastalıklarda propolis baya etkili kanser ve solunum yolu hastalıklarına bağlı sorun yaşayan birçok kişi türkiyenin her yerinden aramakta bilgi istemektedirler çeşitli fiyatlar uçuk fiyatlar uçuk vaadler 3 günde kemotorepiye gerek kalmıyacak gibi laflar insanların çaresizligini kullanıp bir umut ümidiyle hem kandırmakta hem paralarını almaktadır evet bu ürünler işe yarıyor ama mucize degil doktor kontrolunde doktara danışarak kullanılmalıdır özellikle agır hastalarda dikkatli olmalısınız

resimler tamamen arıcılık işletmeme aittir izinsiz kullanımı hakkında yasal yaptırımlar uygulanacaktır arı ve arıcılık ürünleri bal polen arısütü propolis hakkında her türlü sorularınızı sorabilirsiniz ...isteyen arkadaşlara tarım ve hayvancılık bakanlıgına kayıtlı işletme numaramı verebilirim arı ve arı ürünleri bilinçli üreticilerden temin etmeniz her zaman sizin yararınıza olur bal polen arısütü propolis gibi ürünleri saglınızı korumak yada alternatif tıp olarak yardımcı tedavi olarak kullanıyorsunuz üretim aşamalarına dikkat edilmedigi takdirde bünyenize bu ürünler ile agır metaller ve birçok pestisit kimyasalları alıyorsunuz saglıgınız ucuz degil kaş yapayım derken göz çıkarmayın

0533 370 99 12 YILDIZBEY ARICILIK VE TARIM İŞLETMESİ

mail: myildiz34@hotmail.com

propolis kullananlar buraya

temiz propolis koyu degildir hiçbir zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heraklia6789 -- 22 Ağustos 2017; 21:59:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: heraklia6789

arkadaşlar bir arıcı olarak sizlere birkaç tavsiyede bulunayım arıcılık sektöründe çeşitli ilaçlar kullanılmaktadır ürünler derlenirken bu ilaçların kullanımı yapılmamalıdır yada porspekdüs üne göre kullanılmalıdır ...

kazıma propolis ile yapılan propolisler size faydadan çok zarar getirecektir çünkü bünyesinde ilaç kalıntıları barındıracaktır balmumu ve propolis dogası geregi sünger gibi kullanılan ilaçları bünyesine çeker ve arınmaz bunun için propolis için hazırlanmış özel traplar kullanılmalıdır ve bu söylediklerim bütün arı ürünleri için geçerlidir bal üretimi yapılırken ilaç kullanılmaz polen üretimi yapılırken ilaç kullanılmaz bu liste uzar gider

saglam propolis nasıl olur resimlerle göstermek istedim her ne kadar dh de pek yazmasamda bilgi verme geregi duydum aşıgıdaki resimlerde aile eşrafı eş dost için üretmiş oldugum propolisler bulunmaktadır özellikle zayıf bünyeli ve soguga bağlı çogu hastalıklarda propolis baya etkili kanser ve solunum yolu hastalıklarına bağlı sorun yaşayan birçok kişi türkiyenin her yerinden aramakta bilgi istemektedirler çeşitli fiyatlar uçuk fiyatlar uçuk vaadler 3 günde kemotorepiye gerek kalmıyacak gibi laflar insanların çaresizligini kullanıp bir umut ümidiyle hem kandırmakta hem paralarını almaktadır evet bu ürünler işe yarıyor ama mucize degil doktor kontrolunde doktara danışarak kullanılmalıdır özellikle agır hastalarda dikkatli olmalısınız

resimler tamamen arıcılık işletmeme aittir izinsiz kullanımı hakkında yasal yaptırımlar uygulanacaktır arı ve arıcılık ürünleri bal polen arısütü propolis hakkında her türlü sorularınızı sorabilirsiniz ...isteyen arkadaşlara tarım ve hayvancılık bakanlıgına kayıtlı işletme numaramı verebilirim arı ve arı ürünleri bilinçli üreticilerden temin etmeniz her zaman sizin yararınıza olur bal polen arısütü propolis gibi ürünleri saglınızı korumak yada alternatif tıp olarak yardımcı tedavi olarak kullanıyorsunuz üretim aşamalarına dikkat edilmedigi takdirde bünyenize bu ürünler ile agır metaller ve birçok pestisit kimyasalları alıyorsunuz saglıgınız ucuz degil kaş yapayım derken göz çıkarmayın

0533 370 99 12 YILDIZBEY ARICILIK VE TARIM İŞLETMESİ

mail: myildiz34@hotmail.com

temiz propolis koyu degildir hiçbir zaman

Merhabalar,

İnternet üzerinden satış yapıyor musunuz?

Arı sütü, polen ve propolis karışımları yapıyor musunuz? Bu ürünlerin tamamını siz mi üretiyorsunuz yoksa dışarıdan aldığınız da var mı?

Teşekkürler

• iyi akşamlar ürünler kendi üretimimiz online satıs sitemiz henüz maalesef yok havale ile çalışıyoruz işimize dikkat ediyoruz yaşım genç bu işten ek gelir saglıyorum artı hobim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.