ozelikle prostat tedavını için kullanılan bir çay mail adresinizi veya telefön numaranızı verirseniz daha detaylı bilgi verebilirim. • MESANE KANSERİ, • PROSTAT KANSERİ, • PROSTAT İLTİHABI, • SİSTİT(İDRAR TUTAMAMA) TEDAVİLERİNDE EN ETKİLİ ŞEKİLDE KURTULMAYI SAĞLAR
Çayda Lahana Poleni tozu ana ham madde olarak belirlenmiştir. Uzak Doğu geleneksel tıbbında doğal antibiyotik olarak tanımlanan Semizotu da buna eklenmiştir. Bunun yanında çayda enfeksiyon giderici özelliğiyle Karahindiba bitkisi bulunmaktadır. Çay etkisini iltihabın ve idrar yapma zorluğunun giderilmesinde, şişliklerin inmesinde ve toksinlerin dışarı atılmasında, ayrıca idrar yapma zorluğu ve diüretik tedavisinde yardımcı olarak gösterir. Üreyi dışarı atmada, vücut ısısını ayarlama ve şişlikleri indirmede, Vücuttan ödemin atılması ve ateş düşürme gibi birçok işlevi yerine getirmede faydalıdır.
Kullanan musterilerimizden hep olumlu yanıtlar aldık tamamen bitkisel bir ürün dür
Merhabalar çayın adı nedir nereden temin edebiliriz.
15 yıllık prostat hastası olarak bu sitedeki bilgileri çok yararlı buldum. Genellikle 40 yaşından sonra ortaya çıkan bu hastalıktan korunmak için yaşı ne olursa olsun bütün erkekler bu hastalık konusunda bilgi sahibi olmalı ve genç yaşlardan itibaren yaşamını ona göre düzenlemeli. Çünkü 4 erkekten 3'ünü bekleyen bir sıkıntı. Örneğin ayaklarını üşütmemeli, küçük tuvaletini kesinlikle bekletmemeli, alkol, acı, baharatlı yiyecekler, ekşi gıdaları fazla tüketmemeli. Bir takım ilaçlar var ama hepsi de yan etkileri kalbi etkileyen ilaçlar. Yani yıllar boyu kullanmak pek mümkün olmayabilir. Ameliyatlar az da olsa riskleri var. Ve genellikle 60 yaşından sonraki hastalara tavsiye ediyorlar. Çünkü ikinci bir kez yapmak zor, çünkü genellikle bir daha sorun olmasın diye prostat bezinin tümünü çıkarıyorlar. Ameliyat olacaksanız mutlaka çok tecrübeli birine olun. Benim gibi ameliyatı geciktirmek istiyorsanız ve prostat ilaçları-bitkiseller (ısırgan ekstresi, propolis vs) de dahil çarpıntı yapıyorsa aşağıdaki tedaviyi uygulayın. Greenlight ameliyatı için bilgi edinmek amacıyla yabancı forumları okurken aşağıdaki mesajla karşılaştım. 15 gün önce neredeyse ameliyat olma zamanım geldi artık derken yine vazgeçtim. Çünkü bu yöntem işe yaradı.
Swollen Prostate Relief When I suffer from BPH for any reason I find a great deal of relief from a warm water enema. Use some baking soda in the water . You can use a large volume ear syringe of about 4oz. Fill the syringe about 3 or 4 times and lay back in a warm bath if possible. It will not be hard to retain the enema since it is not a large volume or very stimulating like a soapy solution for constipation relief. The warmth will reduce the swelling and relieve the discomfort. When you are ready to use the toilet, do not strain let it leave you on it's own. You will probably urinate while it leaves you ,and urinate a lot easier after. This always helps me and may help you. Good Luck, Allen 55
İngilizce öğretmeni olduğum için bu metni sizin için şöyle çevirelebilirim. Yaşıtım olan Allen "Ne zaman herhangi bir sebeple prostatım şişse sıcak su lavmanı ile rahatlarım"., diyor. Tarifini kendi uygulamamla beraber şöyle özetleyebilirim. Yarım litreden biraz fazla sıcak suya (40-45 derece) 2 tatlı kaşığı karbonat veya kabartma tozu ekleyip karıştırın. Kulak yıkama şırıngası veya beslenme şırıngası gibi büyükçe bir şırıngayla bütün suyu, şırınganın büyüklüğüne göre 5-6 defa da makattan yan yatar vaziyette içeri verin. Şırınganın rahatsızlık vermemesi için bir parça krem kullanabilirsiniz. İster yattığınız yerde isterseniz sıcak su dolu bir küvette 20 dakika kadar bekleyin. 10 dakika sonra büyük abdestiniz gelmiş hissi duyarsınız. 2-3 defa bu şekilde kendinizi tutun. Sonra tuvalete gidin. İshal gibi çıkarsınız. 2 saat içinde 1-2 defa yine aynı şekilde yumuşak olarak çıkarsınız. Hem bu ihtiyaçlarınızı giderirken hem de sonrasında idrar çıkışınızın iyice düzeldiğini göreceksiniz. Çünkü sıcak su özellikle ayaklarınızı üşüttüğünüz için şişen prostatınızı yumuşatır. Ben 15 gündür eskisine göre çok rahatım. Ameliyattan şimdilik vaz geçtim. Doktorlar da prostat şikayeti olanlara sıcak su dolu küvete girin diyorlar.
Daha önce 3 defa globa girdim. Yani idrara yapamadığım için idrar torbam patlamasın diye acile gidip sonda taktırmak zorunda kaldım. İlkinde sadece kontrol için prostat ultrasonu çektirmek için sıra beklerken 1.5 litre suyu içtikten sonra idrarımı 1 Saatten fazla tutmak aptallığı yaptığım için başıma gelmişti. İkincisi ise işe gideceğim diye sondayı 1 gün sonra çıkarttırdığım için 3 gün sonra geldi. Üçüncüsü ise yasak olmasına rağmen bisiklete bindiğim günün akşamı kalp çarpıntısı şikayetiyle acile gittiğimde, çarpıntıdan dolayı sık tuvalete çıkmak zorunda kaldığım zaman globa girdim. Yukarıdaki yöntemi yeni öğrendim. Önceden bilseydim bu globların hiç birine girmezdim. 2 glop gören her prostat hastası ameliyat olmalı diyorlar. Ben yaşım erken diye şimdilik erteliyorum. Ancak daha ne kadar erteleyebileceğimi bilmiyorum. Çünkü kalp çarpıntımın sebeplerinden biri de prostat şikayetim. Gecede 2-3 defa kalkınca uyku kalitesi düşüyor, bu da kalbinizi yoruyor.
Bu yöntemi ne kadar sıklıkla uygulayabileceğimi bir dahiliye doktoruna henüz soramadım. Çünkü kışın ister istemez insan ayaklarını üşütebiliyor. Yazın da klimalardan uzak durmak gerekiyor.
MERHABA BENDE PROSTAT HASTASIYDIM KULLANDIGIM BİTKİSEL ÜRÜN SAYESİNDE ÇOK İYİ DURUMDAYIM HEPINIZI TAVSIYE EDERIM ARKADASLARhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100025046283092 FACEBOOK HESABIMDAN İSTEYENLERE YARDIMCI OLABILIRIM ALLAH HEPİMİZE ACİL ŞİFALAR VERSİN !!
Bu çayların alayı yalan dolan kımı kandırıyorsunuz,reklam yerıne donmus burası
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme