ben recetenizi yazıyorum bosuna doktor doktor gezmeyin 1: önce basit bir antibiyotik kullanıyoruz 1 hafta 10 gun yeterli (ismini hatırlamıyorum ama hepsi aynı şeyin laciverdi 2- kesinlikle maximum 3. gun boşalın, testistinizde sperm birikmesin. 3- stressten ve abur cuburdan uzak durun 4- en onemlisi tek esli olmaya ozen gosterin ozellikle mantarı olan kadınlardan son olarak korunmak en garantisi. bosu bosuna rusyada amerikada ilac aramayın en kral antibiyotik sizin yukardaki maddelerden daha cok katkı saglıyamıyacak en fazla gunu kurtarırsınız ama ustteki maddeleri yasam bicimi haline getirmelisiniz. |
Prostatit belası (43. sayfa)

-
-
Merhaba, yaklaşık 5 hafta önce epididimit teşhisi konuldu. Herhangi bi şişlik, morarma ya da dokununca ağrı yok. Sadece bastırdığın zaman hassasiyet gösteren Sol Testis bölgesinde kasığa ve zaman zaman bacağa vuran, yatma-kalkmayla bağlantısız olarak gün içinde sürekli donuk bir ağrı mevcuttu. Doktor 2 kutu cipro ve arveles verdi günde 2 adet kullandım. (2hafta) İyileşmeyince epididimo-orşit olabilir diye doktor tavsiyesiyle 2 kutu tavanic günde 1 adet kullanmaya başladım. (2 hafta) O da fayda etmedi. En son prostatit olabilir dendi. 2 gün önce 6 adet Desefin iğne ve Tetradox reçetelendi. Kullanmaya başladım. 4 iğne tamamlandı. İlk iğne yapıldıktan yaklaşık 24 saat sonra ağrılarda azalma hissedildi fakat tam sol testis bölgesinde iğne batıyormuş gibi bir his oluştu. Ara ara gelen cız yapan bi acı. Acaba iğneler fayda etti iyileşme sürecinde olduğu için mi oluyor bu acı? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3numaradam -- 28 Şubat 2025; 20:16:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
slm aynı sıkıntı bendede var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese geçmiş olsun.
Ben de 2 ay önce bel soğukluğuna yakalandım. doktor bi novosef iğne ve tetradox 100mg antibiyotik verdi. Şikayetlerim geçti . antibiyotik bittikten 4 gün sonra tekrar akıntı gelmeye başladı. Yoğun bir tempoda çalışan birisiyim. tekrar doktora akıntıdan 4 gün sonra gittim.içinde 3 tane antibiyotik olan azitro ilacını yazdı . test yaptı. idrar testinde hiv hcv negatif cıktı. sürüntü örneği testinden de bişey çıkmadı. sonra ilacı kullandım 6 gün sonra tekrar akıntı başladı. tekrar gittim 1 iğne bi antibitoyik verdi ve 2 hafta sonra tekrar başladı.
tekrar gittim sabah akşam toplam 6 iğne 2 antibiyotik bi ağrı kesici verdi. iğneler bitti antibiyotikler bitişine 3 gün var akıntı daha yeni kesildi . bi kere daha tekrarlamaz umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HINZIRZIPIRMUZip -- 26 Mart 2025; 0:40:49 > -
Merhaba yaşım 39 2 3 senedir bende 1 bardak su içsem 1 saat tuvaletimi tutamıyorum. Ayaklarımı üşüttüğüm zaman karnımda kramp şeklimde ağrılar ve sık idrara çıkma ve yanma, hayalarımın alt kısmında titreme gibi bir his oluyor. Acaba prostat başlangıcı mı var. Neler yaparak korunabilirim başlangıç aşamasındamyım acaba. Geçen yıl idrar tahlilimde de idrarımda kan çıktı.
allah herkese şifa versin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X