Şimdi Ara

Protein-Amino tavsiyesi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Senin ya gözlerin bozuk, ya anlama zorluğu çekiyorsun yada iq seviyen bu kadarını kavramaya el veriyor.

Creatine basit karbonhidrat ile alındığında daha iyi depolanır. Antreman sonrası meyve suyuyla vs alınmasının sebebi budur. Ayrıca Creatine'in sindirimini git araştır.

http://www.medicinenet.com/creatinine_blood_test/article.htm Ya da şunu okun ingilizcen varsa.

Hadi onu okuyamadın al bunu oku;

Kreatinin

Kreatinin kaslarda enerji deposu olarak rol alan kreatin fosfat’ın yıkım ürünüdür. Ayrıca etin sindirimi sırasında da açığa çıkan bir moleküldür. Böbrekte glomerüllerinden süzülür, proksimal tübülden sekrete edilir ve bir miktarda geri emilime uğrar. Serum kreatinin seviyesi böbrek yetmezliklerinin tanısında kullanılan bir testtir. Kreatinin böbrek hastalıklarında üreye göre daha spesifik ve duyarlı bir testtir.

I-Kan kreatinin düzeyinin yükseldiği hastalıklar veya durumlar;

-Böbrek hastalıkları
    -Kas hastalıkları
    -Şok
    -Dehidratasyon
    -SLE
    -Hipertiroidizm
    -Akromegali ve gigantizm
    -Et türü gıdaların alımı

Ayrıca 1 kilo pişmiş ette 1-2 gram creatine bulunmakta, şimdi daha fazla rezil olmadan forumu terkedebilirsin. Ben supplement düşmanı değilim gereksiz ve aşırı kullanımına ve senin gibi fanboylara karşıyım.

şahsen ben rezil falan olmadım senin bu tavrın rezilce kreatin kullandım bi faydasını göremedim gereksiz böbreklere zarar diyosun gelmiş burda makale paylaşıyosun ingilizcen varsa diyosun benim 3 tane dilim var iq seviyemde yeterince yüksek lisans eğitimini tamamlamak üzereyim liseli çocuk.

Senin kreatinden fayda görememen senin eksikliğin supplementlere bu kadar karşı olmanda zamanında herşeyi supplementten bekleyim antremanını karı gibi yaptığından verim alamamandan kaynaklı.

İstediğin konu da yarışabilirsin benimle gerek vücud gerek akademik bilgi ama hala tekrar ediyorum kreatine böbrek yoruyor diyen biriyle muhattap olmam.

Capsteki elemanı sana benzetmiştim kusura bakma senmişssin zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: noyanuze®

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Senin ya gözlerin bozuk, ya anlama zorluğu çekiyorsun yada iq seviyen bu kadarını kavramaya el veriyor.

Creatine basit karbonhidrat ile alındığında daha iyi depolanır. Antreman sonrası meyve suyuyla vs alınmasının sebebi budur. Ayrıca Creatine'in sindirimini git araştır.

http://www.medicinenet.com/creatinine_blood_test/article.htm Ya da şunu okun ingilizcen varsa.

Hadi onu okuyamadın al bunu oku;

Kreatinin

Kreatinin kaslarda enerji deposu olarak rol alan kreatin fosfat’ın yıkım ürünüdür. Ayrıca etin sindirimi sırasında da açığa çıkan bir moleküldür. Böbrekte glomerüllerinden süzülür, proksimal tübülden sekrete edilir ve bir miktarda geri emilime uğrar. Serum kreatinin seviyesi böbrek yetmezliklerinin tanısında kullanılan bir testtir. Kreatinin böbrek hastalıklarında üreye göre daha spesifik ve duyarlı bir testtir.

I-Kan kreatinin düzeyinin yükseldiği hastalıklar veya durumlar;

-Böbrek hastalıkları
    -Kas hastalıkları
    -Şok
    -Dehidratasyon
    -SLE
    -Hipertiroidizm
    -Akromegali ve gigantizm
    -Et türü gıdaların alımı

Ayrıca 1 kilo pişmiş ette 1-2 gram creatine bulunmakta, şimdi daha fazla rezil olmadan forumu terkedebilirsin. Ben supplement düşmanı değilim gereksiz ve aşırı kullanımına ve senin gibi fanboylara karşıyım.

şahsen ben rezil falan olmadım senin bu tavrın rezilce kreatin kullandım bi faydasını göremedim gereksiz böbreklere zarar diyosun gelmiş burda makale paylaşıyosun ingilizcen varsa diyosun benim 3 tane dilim var iq seviyemde yeterince yüksek lisans eğitimini tamamlamak üzereyim liseli çocuk.

Senin kreatinden fayda görememen senin eksikliğin supplementlere bu kadar karşı olmanda zamanında herşeyi supplementten bekleyim antremanını karı gibi yaptığından verim alamamandan kaynaklı.

İstediğin konu da yarışabilirsin benimle gerek vücud gerek akademik bilgi ama hala tekrar ediyorum kreatine böbrek yoruyor diyen biriyle muhattap olmam.

Capsteki elemanı sana benzetmiştim kusura bakma senmişssin zaten

Sen hakkaten gözünle okumuyorsun ya

Liseli olmadığımı bilen bilir o yüzden kaale almıyorum. Creatine e gereksiz demiyorum kullandım, kullanmadığım zamana göre ekstra bir faydasına görmedim. Kişiye göre, genetiğe göre değişir ama universal için fikrimi belirttim ki bu gayet doğal! Yükleme yapmak eve boşuna böbreklere yük bindiriyor, bunu anlamayacak kadar kıtsın. Tezlerini çürüttüm onlara karşılık veremiyorsun liseli gibi karşılık veriyorsun. Creatine böbrekleri yoruyor diyen ben değilim bilim.

Benim nasıl çalıştığımı nerden biliyorsun ki ? Salonda benim kadar çalışan bir elin parmağını geçmez, pertim çıkar salondan çıkınca. Ama senin amacın ergen gibi saldırmak o yüzden normal karşılıyorum daha da cevap yazmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 5 Şubat 2014; 20:16:06 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.