Şimdi Ara

Protein Shake (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Ultimate whey'in bir olcegi 1.65tl'ye denk geliyor. Degerleri tabiki daha iyi protein tozunun. Bence alinmaz

132 tl ultimate whey mi alıyorsun ? öle ise bizde alırız :)
  • 2.65mis özür dilerim :) ama yinede alinmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 tl , protein tozu+kreatin+bcaa+glutamin kombinasyonu yapılır

5-6 ay önce ultimate aldım n11 den o zaman kampanya vardı %25 kuponla 148 tl almıştım biri bitti diğerine geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihylc

7 tl , protein tozu+kreatin+bcaa+glutamin kombinasyonu yapılır

5-6 ay önce ultimate aldım n11 den o zaman kampanya vardı %25 kuponla 148 tl almıştım biri bitti diğerine geçicem

Bende ultimate almayı düşünüyorum bu kutu bitince.
    N11 falan güvenemiyorum aslında. Supplemente özel siteden alıyprum genelde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 kendi satmıyor ki ürünleri , mağaza açan satıcılar satıyor bir çoğu zaten normalde kendi siteleri var ama n11 de kupon vs yakaldınmı piyasa altına geliyor.
  • quote:

Ultimate whey'in bir olcegi 1.65tl'ye denk geliyor. Degerleri tabiki daha iyi protein tozunun. Bence alinmaz

haklısın onun içinde bca falan filende vardır ama bu içecekte ne varsa içinde baya rahatlattı spordan sonra dinlendirdi beni değişik birşey ben daha önce protein tozu falan felende kullanmadım heralde bca tipi birşeyler olabilir içinde :S
  • quote:

protein tozuna bağlı benim kullandıgım 80 servis piyasada şuan 200 tl indirim vs denk getirsen 175 180 185 tl civarı alınabilir . spordan sonra 1 servis içiyorum bazende spora gitmediğim günler bir tane duruma göre . içeçeğe göre gayet uygun :)

hmm anladım hocam çokta aşırı pahalı sayılmaz o zaman söyle sorim spordan önce 1 kup ve spordan sonra 1 kup içersek ne kadar süre gider o protein tozu bize?
  • quote:

7 tl , protein tozu+kreatin+bcaa+glutamin kombinasyonu yapılır

yok artık hocam o kadar da yapılmaz heralde gündelik o fiyattan daha ucuza mı gelir o kadar şey :D çok iyiymiş o fiyat o dediğin protein tozu mu
  • ya bu protein tozu olmazsa olmazmıdır yiyeceklerden kilo başına 1.5 2 gram protein alırsak gerek yok sanırım bazı günlerde belki tamamlayamadığımız zaman ek olarak başvurabilirirz :S
  • merokartal kullanıcısına yanıt
    Beslenebiliyorsan almana gerek bile yok.
    Fakat 80 kg birisinin gelismesi icin almasi gereken protein 180 gramdir.

Hocam psikolojik o psikolojik. Para vermissin etkisini gormeye calisiyorsun. Karpuz cekirdegi sporda guv veriyor desem oyle hissedersin. Alma bence pahali.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Beslenebiliyorsan almana gerek bile yok.
    Fakat 80 kg birisinin gelismesi icin almasi gereken protein 180 gramdir.

Hocam psikolojik o psikolojik. Para vermissin etkisini gormeye calisiyorsun. Karpuz cekirdegi sporda guv veriyor desem oyle hissedersin. Alma bence pahali.

hocam o verdiğin örnek biraz fazla gibi en fazla 2 gram protein yeterlidir diye biliyorum ben 77.5 kiloyum en fazla 150 gram protein alıyorum en kötü 120 alıyorum o şekilde gidiyor ama az gelebilir 150 den aşağı alsam hergün düzenli yenmiyor öyle o yüzden protein tozu kullanıyorlar sanırım...haha haklısın galiba doğru diyorsan her spor sonrası zaten 7 tl az para değil ya haftada 5 gün spora gidiyorum zaten ayda 140 tl baya yapar :S
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.