Şimdi Ara

Protein Tozu Böbrek Ağrısı Yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
9.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gecmis olsun hocam,tozla bir ilgisinin olmamasi hepimiz icin sevindirici :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circumciser -- 5 Temmuz 2016; 10:02:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka mısınız o kadar protein dediğiniz 30 gr protein ben kahvaltıda 50-60 gr yemeklerden karşılıyorum normal bir insan bile tek öğünde o miktarı ikiye katlıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

Şaka mısınız o kadar protein dediğiniz 30 gr protein ben kahvaltıda 50-60 gr yemeklerden karşılıyorum normal bir insan bile tek öğünde o miktarı ikiye katlıyordur.

Ramazanda bende tek ogun yedim genelde 300 gr soslanmis baharatlanmis tavuk gogsu konserve ton balik/yumurta 250 gr makarna fasulye bol salata tek ogun, sporada bunlari yedikten sonra gittim, yemegin arkasindan protein tozu ve amino asit hapi alarak tek korkum az sudan yanaydi ama tika basa suda ictim simdilik bir sikintim yok

• merhaba arkadaslar bende yeni spora basladim ve karnim agrisi basladi ve bulantı neden olabilir ?

• E napıyım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

Doktora gittim arkadaslar. Kas agrisi oldugunu bobreklerin iyi oldugunu soyledi.

Ayirt edememisim demek ki agriyi..
    hocam o vakit deadlift te kasmış olabilirsin.

ama şu da bir gerçek ki protein alımı artınca böbreklere bir yük biniyor. dolayısıyla yüksek protein alanların böbrekleri diğer insanlara göre çabuk tükeniyor. dolayısıyla kendi kilonun her bir pounduna (kg ı lbs ye çevir netten) karşılık 1 gr lık protein al 1 günde. mesela 90 kg biri 200 lbs ediyor. dolayısıyla bir günde 200 gr protein alsa yaterli. kırmızı etteki protein oranı %50 diye okumuştum bir yerden. dolayısıyla sadece günde 400 gr et yersen proteini almış oluyorsun.

proteini doğal yoldan almak (et süt yumurta balık tavuk gibi besinlerden) kesinlikle en iyisidir arkadaşlar. saf protein almak ilerleyen yaşlarda kalp problemlerini de ortaya çıkarıyor. çünkü kalp de bir kastır sonuçta saf protein alınca ona da yükleme oluyor, kalp büyüyor, kan basıncı artıyor, iç damar yırtılmaları veya iç kanamaya yol açıyor, ne olduğunu anlayamadan gidiveriyorsun. internette araştırın bu şekilde nirvanaya ulaşan çok body'ci var.

• Aynı sorunu bende yaşadım doktora gittim kum döküyorsun ve böbrekleri dede taş var dedi
    Marka optimum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Protein tozu kullanıp bol bol su içmiyorsanız böbrek yetmezliğine kadar gider iş, böbreklerde sıkıntı var ise hemen ağrı veya rahatsızlık hissedersiniz protein tozu kullanımı sonrası, çünkü böbrekleri çok yoruyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.