Şimdi Ara

PROTESTOYA DAVET (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben korna çalma protestosuna katılırım.ancak bu çevreye rahatsızlıktan başka birşey ifade etmez.bu tamamen arz-talep meselesi.herkez benzinli arabadan inip dizel ve lpg li araca binse bu seferde onun fiyatı yükselcek.nedenmi? devlet nerden vergi alacagını biliyor...arkadaşımızın biri gelir dagılımında adaletsizlikten bahsetmiş.aynen katılıyorum.ortalıkta vergi kaçıran,karapara yiyen o kadar çok insan varki.kayıt dışı ekonominin baş gösterdiği bir ülkede devlette kurunun yanında yaşı da yakıyor...allah sonumuzu hayır etsin
  • Arkadaşlar ne zamanki diğer ürünlerden vergi kaçırma olayı sona ercek o zaman benzin ucuzlar bence.çünkü biliosunuzki benzin fiatının yarısından fazlası vergi ve benzindende vergi kaçırma neredeyse sıfır dimi yani???
  • YAZIK YAZIK HALİNİZE BİZ NEYAPSAK DEVLET BİLDİGİNİ OKURDİYE NEKADAR SORUMSUZCA DAVRANMAKTIRBU DEVLET BİZİZBEYLER HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA SOKSUN BAKALIM. ULAN MİLLET AZİZ YILDIRIM İSTİFA ETTİ DİYE YAPMADIGI KALMADI ŞU SİZİN VURDUM DUYMAZLIGA BAK BEN BİR AYA YAKINDIR ARACIMIN ANTENİNDE SİYAH KURDELE TAKILI GEZİYORUM BUNDAN HAFTALAR ÖNCE BENZİN ZAMMINA PROTESTOYA BAŞLADIK HOŞ BUGÜNE KADAR BİR ARAÇTA GÖRDÜM UNKAPANI KÖPRÜSÜNÜN ÜSTÜNDE AÇIK MAVİ NİSSAN ALMERADA KENDİSİNİ SON ANDA FARKETTİGİM İÇİN SELAMLAŞAMADIM ŞİMDİ O ARKADAŞI SELAMLIYOR VE HUZURLARINIZDA AYAGA KALKIP ALKIŞLIYORUM SENİ TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞIM DUYARLI DAVRANDIGIN İÇİN TEKRAR KARŞILAŞMAK ÜZERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.