Şimdi Ara

protherm leopard resim isteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
12.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar protherm leopard model bir kombim var ama bugun elektriklerden dolayı(en azından ben öyle olduğunu sanıyorum) F1 hatası vermeye başladı.F1 hatasının çözümü olarak reset yapmak öneriliyor ama elektrikten dolayı olduğundan reset işlemi tam bir çözüm olmuyor.İnternetten araştırdığım kadarı ile eşanjör üzerinde bulunan bir PİM'in bastırılması ile sorun çözülüyormuş.
    Sorunum burada başlıyor benim kombim balkonda olduğundan dolayı etrafı kapalı ve sadece kontrol kısmını görebiliyorum bu PİMîn yerini yerini ve alt tarafta neler olduğunu göremiyorum.
    Bu model kombiye sahip olan bir aradaş bana kombinin alt kısmının resmini gönderir ise rahatlıkla sorunumu çözücem ve bu kış soğugukda hasta olmaktan kurtulacam.

yardımlarınıza muhtacım teşekkürler

not: internetten bulduğum ama kombinin sadece eşanjör üzerindeki pimi gösteren bir resmin adresi : http://www.upload.gen.tr/resim.php/s4/070by3lt/Image011.jpg.html

• Arkadaşım bende protherm leopard kombi kullanıyorum benimkide kapalı ve balkonda

3 hafta önce takıldı kombi servis gelip çalıştırdı sonra kapattı cihazı,akşam eve gelip açtım aynı şu anda senin yaşadığın sorunu yaşadım..Cihaz ı çalıştırınca iki kere ateşleme yapmayı deniyor sonra F1 HATASI veriyordu,servisi aradım bu hata cihaza gaz gelmediği zamanda oluyor dediler..Lakin gaz vardı sedece ateşleme yapmıyordu,servis geldi kapağı kaldırdı kazanın yanınada sensör var dedi tornavidayla bastırdı,bildiğin sigorta gibi bir şey dedi,10 sn yede halletti...Kazanın içindeki suyun aniden soğuması durumunda sensör devre dışı kalıyor ve ateşleme yapmıyor dedi buda F1 kodu ile belirtiliyormuş...

Bence servisi çağır eve girip çıkması 5 dakikayı bulmuyor...Seni bulmuşken sormuş olayım pek bu kombiyi kullanan bulunmuyor forumda,nasıl memnun musun cihazdan ? Gaz harcaması nasıl cihazın,ekonomik mi?Ortalama günlük ne kadar m3 gaz harcıyorsun...Birde sende de bende olduğu gibi sıcak su da sıcak-soğuk-sıcak gibi dalgalanmalar oluyormu?

Cihazı ben almadım kiracı olduğum için ev sahibinin hediyesi Önceden Vailant kullandım sanki ondan farkı yok gibi,değerleri diğital olarak ekranda görmen en önemli artısı Vailanta göre..Servis cihazı çok övdü,( haklı olarak ) fatura gelirse ne kadar haklı olduğumu görürsünüz dedi,bakalım göreceğiz..

• Protherm Leopard f1 arıza SORUNU ÇÖZÜMÜ RESİMLİ

F1 arızası için önce su seviyesi 1.5 olmalı gaz vanası açık olmalı bunların hepsi tamam yinede çalışmıyorsa resimdeki gibi üst kapağın altında bi kapakdaha var onun altındaki resimde görüldüğü gibi yaparsanız sorununuz çözülüR

RESİM ADRESİ AŞAĞIDAKİ LİNK

http://www.kombiforumu.com/attachment.php?attachmentid=10&d=1332360331

http://www.kombiforumu.com/protherm-kombi-arizalari/57-protherm-leopard-ariza-kodlari.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.