Protherm Lynx 24 alan kullanan görüşlerini merak ediyorum bende 2 kombiden birini alacağım arakdaşlar yardım
Arkadaşım kesinlikle ve kesinlikle Protherm Lynx 24 hayır hayatının hatasını yaparsın ben babama aldım 3-5 kuruş az verelim diye servis rezalet kombi çalışması rezalet 3 senedir uğraşıyoruz bu yaz değiştireceğim kendim yoğuşmalı ariston genus kullanıyorum tık yok size kesinlikle yoğuşmalı kombi tavsiye ederim evo serisine bakın derim modulasiyon aralığı geniş fakat siz yine kafanıza göre takılacaksınız galiba o kadar arkadaş Protherm Lynx 24 uzak dur diyor siz ısrarla soruyorsunuz bize de alın görün demek düşer.
impo
kullanıcısına yanıt
aynı apartmanda alt üst iki komşuda (faturaları çocukları ödüyor); (ikisi de orta yaş üstü) atron'a 350 tl ; protherm lynx' e 420 tl fatura geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurkiray
Protherm Lynx 24 alan kullanan görüşlerini merak ediyorum bende 2 kombiden birini alacağım arakdaşlar yardım
protherm'den uzak dur. 4 aylık kombi kart yaktı. bu kadar sacmalık olmaz. voltajlarda da sıkıntı yok. kullanımda da. servis bölgeye göre değişiyor. allahtan benim bölgemdeki iyiydi. sabah 7 de aradım. öğlen 11 gibi gelip kartı değiştirdi.