Şimdi Ara

Proticaret te yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar proticaret sistemi kurulu sitemde yanlışlıkla admin hesabını sildim acil yardım lazım yeniden nasıl eklerim mssql veritabanı kullanıyor

• merhaba,

ben daha önce kullandım. veritabanını incelediyseniz Users ve UserRoles diye kullanıcı rollerini tutan tablolar var. En kısa yoldan sitenizde yeni bir üyelik açın. daha sonra veritabanınıza ulaşarak aşağıdaki kod yazın.

SELECT * FROM Users

buradan eklemiş olduğunuz kullanıcının IDsini bulun. Daha sonra aşağıdaki kodu yazın;

SELECT * FROM Roles

bu tablodan Yönetici hakkının ID sini bulun ve UserRoles tablosuna kullanıcının IDsini ve Yönetici hakkının IDsini INSERT yapın (ekleyin)..

Sorun düzelmezse PM atabilirsiniz yardımcı olabilirim.
  • tesekkür ederim güzel bir yardım oldu . Madem daha önce kullandınız bi şey daha sorayım benim çok hoşuma giden bir sistem bir şirket için tasarladım ve ilk düzenlemeleri ben yapıyorum git gide daha da hoşuma gidiyor ama ilerdi bi sıkıntı çıkarmı diye de korkmuyor değilim
    bu konu hakkında bi yorumun olur mu ?
  • Sıkıntı çıktığında Destek ekibiyle görüşebilirsiniz. Telefondan ulaşmak zor olabilir bu yüzden mail atabilirsin veya ticket sistemleriyle geri dönüş yapabiliyorlar. Şu ana kadar çözülemeyecek bir sorunla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fhkoksal

Arkadaşlar proticaret sistemi kurulu sitemde yanlışlıkla admin hesabını sildim acil yardım lazım yeniden nasıl eklerim mssql veritabanı kullanıyor

Selam aynı hataya ben de düştüm nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.