Merhabalar araba almak istiyorum modeli çok düşük olsun istemiyorum bütçem de kısıtlı satmayı düşünmüyorum uzun süre binebilirim benim aklıma yatan proton gen-2 oldu 2008 modelleri 19.000 ile 28.000 arasında ve gayet güzele benziyor motor olarak da mithsubishi motoru var.fiyat olarak 22 bine kadar çıkabilirim 2005 üstü alabileceğim başka araç tavsiyeniz var mıdır.
iyi forumlar
2007 model medium line Gen2 sahibiyim.Motoru meşhur Lotus motor,Gen2'lerin geneli öyle.Parça konusunda üzülmezsiniz.Tayinim çıkarsa mecburen satacağım yoksa 500.000 km olmadan motorunu açtırmaya niyetim yok.Logosu reno,fiat olsaydı 40 bin lira civarı olurdu ikinci eli.Gözüm kapalı tavsiye ederim.
şu araba çok hoşuma gitti ben de samsunda ikamet ediyorum fakat bütçemi 2 bin lira civarında aşıyor. siz kaça alırdınız ya da satarken kaça satmayı düşünüyorsunuz
mguven55
kullanıcısına yanıt
Hocam facebook adresin varsa özelden yaz bana,seni Proton Türkiye grubuna ekleyelim.Çok aktif ve samimiyetle yardımcı olurlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme