Şimdi Ara

PROXY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sanıyorum google'ı bilemeyecek kadar da cahilsin. googleda "proxy nedir" diye aratırsan, burada herhangi birinin yapacağı açıklamadan daha ayrıntılısını elde edebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paxil

sanıyorum google'ı bilemeyecek kadar da cahilsin. googleda "proxy nedir" diye aratırsan, burada herhangi birinin yapacağı açıklamadan daha ayrıntılısını elde edebilirsin.

ne biçim bi cevap bu ya? Bilmiyosun madem sen de proxy ne demek cevap yazma buraya, forumlar bu iş içindir, gayet doğru bi yerde arıyo adam sorusunun cevabını.. 50 tane teknik terimle anlamaya çalışmak yerine birii burda daha kolay anlatabilir!
  • Proxy ip adresi , kendi ip adresini kullanmak istemediğin durumlarda kullanılır veya kendi ip adresin banlandığında vs.. durumlarda kullanabilirsin örnek vermek gerekirse , başka birinin ip adresiyle internette dolaşmak gibi bir şey..
  • elbette google in varligindan haberim diger arkadasin dedigi gibi onlarca karmasik terim...anlayis ....cevaplayan arkadasa tessekkur ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paxil

sanıyorum google'ı bilemeyecek kadar da cahilsin. googleda "proxy nedir" diye aratırsan, burada herhangi birinin yapacağı açıklamadan daha ayrıntılısını elde edebilirsin.

insan bilmediği şeyin cahilidir arkadaşım.biliyorsa zaten sorma demi ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline DNS adresleri
    8 yıl önce açıldı
    AVAST VPN
    6 yıl önce açıldı
    Netspeed DNS Değiştirilemiyor!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.