Şimdi Ara

proxy şifresini explorer hafızasından silme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şirkette internete proxy üzerinden çıkıyorum..
    explorer bir sayfaya girmek istediğimde şifre soruyor, yetkim uygun ise açılıyor..

sorunum şu:
    yanlış kullanıcı adı ve şifre yazılıp hafızayada kaydet denmiş!
    şimdi hiçbir şifre sormadan direk sayfalar açılmıyor..
    hertürlü explorer sıfırma geçmişi silme işlemlerini yaptım ama proxy şifresini silemedim..
    yardım lütfen..

• Eğer yanlış bilmiyorsam Proxy şifresini server üzerinden atamışlardır.Ve Bir IP numarası verip onun üzerinden izin verilen sitelere çıkmanızı sağlamışlardır.Eğer böleyse şirkette çalışıyorum diyorsunuz bunu ancak Bilgi İşlem yardımcınızın izni doğrultusunda şifreyi size vermesi sizin internete bu şekilde çıkmanızı sağlayacak ve giremediğiniz siteleri açabilmenizi sağlar.Yoksa Proxy ile sınırlandırılmış sitelerden başkasına giremessiniz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacckteam

Eğer yanlış bilmiyorsam Proxy şifresini server üzerinden atamışlardır.Ve Bir IP numarası verip onun üzerinden izin verilen sitelere çıkmanızı sağlamışlardır.Eğer böleyse şirkette çalışıyorum diyorsunuz bunu ancak Bilgi İşlem yardımcınızın izni doğrultusunda şifreyi size vermesi sizin internete bu şekilde çıkmanızı sağlayacak ve giremediğiniz siteleri açabilmenizi sağlar.Yoksa Proxy ile sınırlandırılmış sitelerden başkasına giremessiniz....

yok sorunum proxy değil..
    explorer in proxy ile sayfa açarken yazdığım şifreyi hafızasına almış olması.. explorerden bu şifreyi silemiyorum..
  • Hafızaya kaydet denmişte yokmu Login sayfasında Şifreyi unut veya Hatırlama gibi bir seçenek......Onu nerden kaydetmişlerse ordan kaldırın o zmn ....
  • quote:

Hafızaya kaydet denmişte yokmu Login sayfasında Şifreyi unut veya Hatırlama gibi bir seçenek......Onu nerden kaydetmişlerse ordan kaldırın o zmn ....

:)
    kusura bakmayın sanırım sorunu anlatamıyorum..
    explorer de proxy ayarlarını biliyorsunuz araçlar - internet seçenekler- bağlantılar - yerel ağ ayarları - proxy sunucusu - adres..

proxy bilgilerini girdikten sonra, bir sayfaya girmek istediğinizde explorer önce proxy e ulaşıyor, burada proxy server şifre soruyor
    işte bu şifre sorma penceresi (explorer e ait olan) buraya şifreyi girerken yanlış yazıp kaydet derseniz, birdaha şifre sormuyor,
    hafızalan olan şifreyi otomatik gönderiyor, serverda şifre yanlış olduğu için sayfanın açılmasına izin vermiyor, yani tekrar şifre sormuyor..
    işte bu şifreyi sıfırlamayı arıyorum..
    inşallah anlatabilmişimdir..

not:
    proxy server yurtdışında.. ispanya üzerinden internete çıkıyorum..
    cisco adsl router ile ispanyaya bağlıyım..
    bunlar önemli ayrıntılar değilde..
    en azından server burada değil müdahale edebileceğim bir durum değil..
    birde sorun serverdan değil explorer in şifreyi hazısana alıp birdaha silmemesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okbil -- 7 Ocak 2010; 13:50:22 >

• SÖYLEDİĞİNİZİ GAYET İİ ANLADIM
    O SİZİN YAZDIĞINIZ ADRES KISMINA ŞİRKETİNİZİN ATAMIŞ OLDUĞU IP ADRESİ ÜZERİNDEN ÇIKIOSUNUZ İNTERNETE BUDA TMM
    HE ŞİFREYE GELİNCE PROXY SAYFASINDA SORDU KAYDET TİK ŞİMDİ DEĞİŞTİREMİYORUM DİYORSUNUZ... HAYIRLI OLSUNN İNŞALLAH DEĞİŞTİRİRSİNİZ...DOĞRU YOLUNU BULARAK.....SAYGILAR...:)
  • quote:

SÖYLEDİĞİNİZİ GAYET İİ ANLADIM
    O SİZİN YAZDIĞINIZ ADRES KISMINA ŞİRKETİNİZİN ATAMIŞ OLDUĞU IP ADRESİ ÜZERİNDEN ÇIKIOSUNUZ İNTERNETE BUDA TMM
    HE ŞİFREYE GELİNCE PROXY SAYFASINDA SORDU KAYDET TİK ŞİMDİ DEĞİŞTİREMİYORUM DİYORSUNUZ... HAYIRLI OLSUNN İNŞALLAH DEĞİŞTİRİRSİNİZ...DOĞRU YOLUNU BULARAK.....SAYGILAR...:)

:)
    durum vahim zaten de:)
    proxy sayfası derken hergangi bir proxy sayfası açılmıyor
    google açmaya çalışıyorsunuz, explorer şifre penceresi açıyor yazıp tamam deyince google açılıyor..
    işte ne varsa o penceredeki şifre altında bulunan kaydet kutucuğunda:)
    explorer bunları biryerde tutuyor olmalı ama sayfa içi şifre olmadığı için şifreler kısmında yok:(
    neyse.. sizde çok uğraştınız saolun...
    başka düşüncesi olan? bu konuda?:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios şifresini kaldırmak
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonuçta sizin yazdığınız yazıpta kaydettiğiniz şifre bi server'da veya kendi bilgisayarınızda bi yerlere kayıt oluyodur...Bi yerden baktım ben ama cache'le ilgili bişiyler yazıodu bi araştırın isterseniz...
  • sorun çözülmüştür...
    şöyleki:

C:\Documents and Settings\USER(kullancı ne ise)\Application Data\Microsoft\Credentials\S-1-5-21-1078081533-1343024091-1417001333-500

buradaki "Credentials" dosyasını silip bilgisayarı yeniden başlattıımı olay sonuçlanmıştır..

yada
    C:\Documents and Settings\USER(kullancı ne ise)\Application Data\Microsoft\Credentials\

içindeki klasör ve dosyaları komplede silebilirsiniz..
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okbil -- 8 Ocak 2010; 15:00:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.