Şimdi Ara

Prozac a başladım zararlımıdır? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
28.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Arkadaşlar bazı sorunlardan dolayı depresyona girdim ve evde ruh gibi oturuyordum vucudumda zona izlerine rasladım ve bu durumdan cıkmam gerektıgını dusundum prozac 20 lık kullanmaya basladım bugun 2 tane ıctım kendımı bıraz rahat hıssedıyorum eskısı gıbı degılım yuzumun guldugunu hıssedıyorum tam olarak rahat sayılmam ama daha rahatım prospektusunde okuduguma gore gunde 40mg alabılırmısım ileriki gunlerde etkısı dahada artacakmıs yalnız bide isin kotu tarafı var ilacı almadan once intihar v.b. konular aklımdan gecmezdı sımdı daha bi cesaretliyim ama boyle birseyi asla yapmam sadece cesaret verdı dıyebılırız ve ben bu hapı ısler yoluna girince bırakırsam tekrar depresyon durumları gorulurmu normal hayatıma devam edermiyim?

Bende altı aydır kullanıyorum ama çok bir faydasını görmedim. Belki çok çok az yüzümün gülmesini sağladı. Ama buda ilaçtan değil psikolojik olduğunu düşünüyorum

• asosyal isen paxil iç. doktor prozac dediyse onu iç. dengesiz hissedersen kendini hiçbirini içme.

nacizane önerim sana. sağlıklı günler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.