Şimdi Ara

Prozac hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geri zekalı yapmaz merak etme filtre zekalı olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lukaku

Doktor bu antideprasanı yazdı fakat araştırdım uyku yapıyor ve beyni uyuşturduğu için nöronların ölmesine ve zeka geriliğine sebep olduğunu okudum bu hapı kullanan varsa tavsiye ediyor musun?

Aynen hocam gerizekalı yapar. Ben kullandım şuan internet bile kullanamaz hale geldim, bu yazıyı ablama yazdırıyorum.
  • Konuşma yeteneğimi bile kaybetmek üzereyim Lukaku. İnsan içine çıkamaz oldum.
    Tipimi endamımı gören "Kim lan bu moron" diyor. O kadar bi gerileme var yani.
    Ben de kendimi eğlenceye verdm.
    Entellektüel faaliyetlere bir öküzün trene baktığı gibi bakıyorum
  • o ilaç berbat hemen bırak git faverin al bende kullanıyordum düşman başına unutkanlık,aptallık,araba sürememezlik,dikkat eksikliği,titreme,cinsel şeylerde bozukluk her şey var. doktoruna söyle faverin al. çok berbat prozac bir sürü yan etkisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 17 Şubat 2016; 21:29:25 >
  • Ben 1 ay gibi bir süreyle kullandım daha sonra bıraktım.
    Kullanırken biri size hakaret etse bile aldırmayıp kafaya takmıyorsunuz ama sınava çalışırken dikkat dağınıklığı yaptı çok.
    Dersi bırakıp telefonla uğraşmaya arkadaşımı arayıp konuşmaya başladım
    Bide sanki kullanırken zekamıda etkiledi yada konuyu anlasamda anlamamışım gibi geliyordu.
    Mutluluk verdiği için sınav streside yapmıyorsunuz stres yapmayıncada çalışamıyorsunuz düzgün.
  • kardeş sorunu burada tartişmak güzel ama cvplar kesinlikle kesin olmuyacaktır doktorlar bile ilaç yazarken bi deneyelim diye veriyolarlar. doktorunda her verdiği ilaç dogru değil ve çok fazla yanliş teşhis yapiyolar(yeni mezun olanlar) tecrübelirler için durum farklı biraz.

senin beynindeki kimyasallar farklı çalışmaya başladıgı için depresyon yada diğer psikolojik problemler ortaya çıkıyor bildiğin gibi ve ilaç takviyesi bu kimyasalları olması gereken normal düzeylere getirmede yardimci oldugu için senin şikayetlerin azalıyor . yani ilaçlar gerçekten işe yariyor ama mesela kimisi insanda günde 20 mg fluoksetin yani bilinen ismiyle Prozac işe yararken diğeri 60 mg kullansa bile şikayetleri geçmiyor. bide bu tür ilaçlar yavaş yavaş beyinde ki kimyasallari değiştirdiği için faydasini görmen için en az 1 ay düzenli kullanman lazım bu 3 aydan 6 aya bile değişir kişiyle alakalı. ama bazi antidepresanlar kombine yapılarak etkilerini artimak mümkün mesela Prozac ve Wellbutrin ikilisi sadece procazin verdiği etkiyi daha da güçlendirecektir.. ama belki sen de sadece procaz bile işe yarabilir bunu en iyi doktorun ve senin tecrübelerin belirlecek . burada herkes sana tavsiye verebilir ama benim yada başkasının gördüğü fayda ya da yan etkiler senin vücudunda farklı olabilir . ama sen dogru olani yapip insanların düşüncelerini öğrenmek istemişsin.

mesela cinsel hayatin nasil ? antidepresanların çogu libidoyu düşürebiliyor. bir kız arkadaşım günde sadece 20 mg prozac kullandıgı için cinsel hayati neredeyse sifirlandi(kullandıgı dönemde orgazm olamadıgını duydum) ve libido düşüklüğünü bariz hisseden tanidiklarim da oldu .. ama bu bazen olumlu yansıyadabilir mesela anti depresanların bir diğer tedavi amaci ise erken boşalmayı geciktirmesidir. diğer alternatif en çok tercil edilen bir diğer antidepresan lustral reçete etmiş olsaydi bile bu durum ayni olabilir.

eğer bir kız arkadaşın var ise bunu aklında tutmanı tavsiye ederim eğer doktorun sana belirtmemiş ise yada bilgin yoksa. zarar - kar hesaplaması iyi yapilip ona göre ilaç tercih edilmelidir.

senin dediğin beyin kimyasallarina zarar verme olayi hakkında bilimsel kaynaklar ve araştirmalara bakabilirsin. ama dediğin olay uzun dönem için geçerli olabilir. yani çok uzun yıllar boyu ilaç kullanımı. bilimsel bi kanıt yok ise bu konuda yorum yapilmasi uygun değil ama araştirmaya açık :) sena verilen ilaç amerikada en çok reçete edilen antidepresanların başlarında yer alıyor .yani antidepresan için dogru seçimlerin başında geliyor ama herkesin beyin kimyasalı farklı oldugu için en iyisi bi süre kullanıp ona göre değiştirmek yada dosaji kademeli olarak yükseltmek. sen dediklerimi bir bilgi olarak aklında tut ama etkisinin az ya da farklı oldugunu düşünürsen doktorunla görüş.yani en az bir kaç hafta yada en iyi halle 1 ay da yavaş yavaş belli olur vücudun karar vericek .herkesin tecrübesi farklı olabilir. yazim hatasi var ise k.bakmayın. hızlı ama ayrıntılı yazıyorum o yzden. ayrıca uykulu hal durumu ilaca yeni başladıgın için olasi yan etkilerini en çok hissediğin zamandır . bu etkiler vücut ilaca alıştıkca bu durum geçerli olmayabilir. ilaca başladın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 17 Şubat 2016; 21:39:02 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerome McElroy

quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

Orijinalden alıntı: Jerome McElroy

quote:

içme diyen herkes açık net -şimdi yazarsam ban yerim - . kalp hastası birine bırak içme ilaçları diyen gördünüz mü siz hiç yav ? adamın beyninde seratonin eksik ve salgılamıyor yeterince . içme ne demek ? koca karımısınız ? okuyan insanlarsınız bide bu kadar kültürsüzlük çok fazla bi insana. sonra niye intihar ediyorlar oluyo. böyle boş insanların dolduruşuyla ilaç almayarak . ciddiyse durumun kullanacaksın. bir kaç hafta içinde beynin fluoksetine alışır zaten . sonra gerekirse dozu artırırsın ama prozac hafif diğerlerine göre . duruma göre günde 4-5 e kadar çıkarılabiliyor. bi sıkıntın olmaz

Bu mesajı artılayan herkes açık net -şimdi yazarsam ban yerim - .

Prozac dediğin ilaç Plasebo etkisinden başka bir şey değil. 1 yıl kullandım. Uza

cahil cesareti işte. sorsan beyin suyla çalışıyor der
    ]http://image.slidesharecdn.com/prozacslaytseti-100331060022-phpapp01/95/prozac-slayt-18-728.jpg?cb=1270015436
    http://image.slidesharecdn.com/prozacslaytseti-100331060022-phpapp01/95/prozac-slayt-17-728.jpg?cb=1270015436
    http://image.slidesharecdn.com/prozacslaytseti-100331060022-phpapp01/95/prozac-slayt-16-728.jpg?cb=1270015436

Şikayetimiz başarıyla iletilmiş.

Sen önce hakaret etmeden konuşmayı öğren, sonra akıl verirsin.

Uza.

haklısın açıktan iktisat okuyup kendini doktor sanan ve millete verecek cevabı olmadığı için tahrik etmeye çalışan kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Lukaku

up

Şuraya bir ton şey yazdım ve sildim. Özet geçiyorum.

Kuzenim Amerika'da doktor. Araştırma ekibinde. Fazla detaya girmeyeceğim. Prozac=Çöp+Leş. Plasebo etkisi. Zaten kendisi söyledi kullanmamın hiç bir işe yaramayacağını.

Guardian'da haber vardı. Prozac'la ilgili. 40 milyon kişi Prozac kullanıyormuş dünyada, ve bilim adamları bir işe yaramadığını söyledi. Pazarlama harikası.

Manevi sorunlarını maddi araçlarla çözmeye çalışan zavallı sürüsünden olma. Sorunun neyse üstüne git ve onu çöz. Korkma.

Hadi eyvallah.
  • bu işin doğrusu sorunların üzerine gidip çözmektir, ama sorun çözülebilir olduğuna inanmadığın için bu ilacı kullanman gerekiyor, bu ilacı kullanınca dert ettiğin şeylerin değersiz olduğunu göreceksin, erken bırakınca belki yine ilk duruma dönersin ama artık bunların değersiz olduğunu bi kere gördüğün için bunu beyninde halletmiş olursun, ilacı 1 ay kullan bir şey kaybetmezsin, yarı ömrü uzun olduğu için yoksunluk sendromu olmaz
  • quote:

içme diyen herkes açık net -şimdi yazarsam ban yerim - . kalp hastası birine bırak içme ilaçları diyen gördünüz mü siz hiç yav ? adamın beyninde seratonin eksik ve salgılamıyor yeterince . içme ne demek ? koca karımısınız ? okuyan insanlarsınız bide bu kadar kültürsüzlük çok fazla bi insana. sonra niye intihar ediyorlar oluyo. böyle boş insanların dolduruşuyla ilaç almayarak . ciddiyse durumun kullanacaksın. bir kaç hafta içinde beynin fluoksetine alışır zaten . sonra gerekirse dozu artırırsın ama prozac hafif diğerlerine göre . duruma göre günde 4-5 e kadar çıkarılabiliyor. bi sıkıntın olmaz

serotinin eksikse bu var
    www.solgar.com.tr
    5-HTP | Ürünler | Solgar Vitamin
    http://www.solgar.com.tr/urun/5-htp/1448

• Kullandığım en basit ve az etkili anti depresanlardan biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.