Şimdi Ara

prozac şurubunu kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doktora dikkat eksikliği icin gittim bana prozac verdi .araştırdım kimi iyi diyo kimi kötü. Sizin yorumunuzu alayım. Not : durup dururken aglama gibi fantezilerim yok. Sadece dikkat eksikliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk günler fena uyku yapıyormuş

• 3-4 ay kullandıktan sonra yolda biri sana ana avrat küfretse gülüyorsun öyle bir kafası var. Bir de hapı varken niye şurup vermiş ki kaç yaşındasın.
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Yaş 19. Şimdi bu ilac daha sosyal olmama ,dikkat eksikligime ve az da olsa takintilarimi giderir mi?

• h3r06195 kullanıcısına yanıt
    Evet giderir ama sabırlı olmalısın. Bir de söyle doktoruna hapını yazsın şurubun tadı fenaydı.
  • Kapsül formunu kullandım düzenli olarak alındığında ancak 1 hafta sonra etkisini gösteriyor.
    Tek ve yüksek doz alıp ilişkiye girerseniz çok uzun süre boşalamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bir süre hapını kullandın ilk bi kaç gün hiç birşey yoktu sonrasından kalp atışım hızlandı sonraki günler biraz bulantı yapıyodu sonrasından anlatamayacagım derecede bir mutluluk geldi extacy kullandıysan onun verdigi mutluluktan dahada fazla sonra dedim tamam aradıgım ilaç buymuş 3gün aşırı mutlu gezdim içim içime sıgmıyodu ve bu süre zarfında daha dışa dönük bir insan oldugumu farkettim ama okadar arttıki mutluluk krizine giriyordum baya baya rahatsız etmeye başladı sonrasından ve birden geçti o mutluluk sabah kalktım normalim ilacın kagıdı nı okudum meger yaşadıklarım yan etkisiymiş ve geçiciymiş dedim böyle işin bıraktım bende yan etkileri geçtikten sonra pek bir fark hissetmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: h3r06195

Doktora dikkat eksikliği icin gittim bana prozac verdi .araştırdım kimi iyi diyo kimi kötü. Sizin yorumunuzu alayım. Not : durup dururken aglama gibi fantezilerim yok. Sadece dikkat eksikliği

ayrıca bende baya bogaz agrısı yaptı üç gün yattım evde baya baya hasta olmuştum

• ln5 kullanıcısına yanıt
    Korkutucu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.